Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 gta

Popps
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש ברכב שיהיה נדיר ייחודי,יופי פנימית וחיצונית,רכב שמושך את העין,מפואר,מאובזר,חזק ומהיר(אפשרות),שיהיה 5 מושבים,ושיתאים לתקציב שלי 130 אלף ש''ח (יש אפשרות לעלות עוד קצת) .

בקיצור רכב שרואים ברחוב ואומרים ווווווווווווווווואווווווווו גם אני רוצה כזה!!!!!!

אין רכב כזה במחיר הזה. תוסיף עוד אפס מימין ותקנה M3 , M5 או איזה מרצדס AMG.

פורסם
אני מחפש ברכב שיהיה נדיר ייחודי,יופי פנימית וחיצונית,רכב שמושך את העין,מפואר,מאובזר,חזק ומהיר(אפשרות),שיהיה 5 מושבים,ושיתאים לתקציב שלי 130 אלף ש''ח (יש אפשרות לעלות עוד קצת) .

בקיצור רכב שרואים ברחוב ואומרים ווווווווווווווווואווווווווו גם אני רוצה כזה!!!!!!

תגיד יש לך משפחה כלומר יש לך אישה וילדים או יש לך משפחה כלומר יש לך אבא, אמא, אחים ואחיות ואתה עולה לי"ב?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגיד יש לך משפחה כלומר יש לך אישה וילדים או יש לך משפחה כלומר יש לך אבא, אמא, אחים ואחיות ואתה עולה לי"ב?

רוני

חזק!:-P

איזה תגובות ביזבזתי פה בתחילת השירשור.....

פורסם

טוב....אנחנו חיים בישראל,אין דבר כזה פה מכוניות אולטרא נדירות!

ועוד בתקציב הזה...

אני רואה בתקציב שלך...שאתה יכול לקנות איזה אודי A4...

ועוד כל מיני רכבי מנהלים...

לך לאיזה מחירון(יצחק לוי לדוגמא)

תרשום את התקציב שלך

ותראה מזה נותן לך

מכל הרשימה תביא לנו את מה שהכי אהבת

ואז אנחנו כבר נייעץ לך.

פורסם

לקנות סדרה 5 לשים לה קיטים של M5 גלגלים של M5

ללכת למוסך לבקש ממנו שיוסיף לך עוד יציאה של האגזוז

ללכת לסוכנות לקנות את התג של ה M

ללכת לפחח שיוריד את המספר דגם שיש על האוטו שישים את התג

שיוסיף ספויילר קטן כמו שיש ל M5

ויש לך רכב נדיר ביותר!

או שפשוט תקנה אלפה 156 וגם זה רכב נדיר יפה ומפנק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מישהו אמר רכב אספנות ? לא ? יופי !

האמת שלפי מה שראיתי פה ההצעה תהיה ברמה תיאורטית, כי אני לא חושב שלפותח השירשור יש את הידע או המושג למה הוא יכנס במקרה כזה (בלי להעליב כמובן).

אבל תחשוב על זה: רכב אספנות, יש מבחר יפה של דגמים ומהרבה חברות (ביניהן מרצדס ווולוו), מחיר רכישה זול יחסית, ביטוח זול. אבל, לא טוב לשימוש יומיומי (אסור לנסוע בית 7:00-9:00), אחזקה עלולה להיות מסובכת עד פסיכופטית, ואתה בהחלט צריך לדעת למה אתה נכנס ולעשות את זה מתוך אהבה ולא מתוך צורך.

ואחרי שתענה על התשובה של רוני, אני אתן לך תשובות יותר יעילות.

חג שמח !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

רוני אני בכלל לא מסכים עם העקיצה שלך

במקום ללשמוח שהוא לא מחפש עוד רכב זול ואמין כמו כולם אתה מקניט אותו!

אז מה אם יש לו משפחה, גם כשאני יתחתן אני לא יסכים לוותר על התענוג של הנהיגה

גם אם יהיו לי 5 ילדים אני חושב שכל הכבוד שהוא לא מחפש עוד רכב משעמם אלה רכב ייחודי.

סוף סוף מישהוא בא לפה עם שאל מענינת ולא מה עדיף מאזדה או טיוטה, עד שיש אתגר קטן אתם קוטלים

את הבן אדם רק בגלל שיש לו ילדים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
רוני אני בכלל לא מסכים עם העקיצה שלך

במקום ללשמוח שהוא לא מחפש עוד רכב זול ואמין כמו כולם אתה מקניט אותו!

אז מה אם יש לו משפחה, גם כשאני יתחתן אני לא יסכים לוותר על התענוג של הנהיגה

גם אם יהיו לי 5 ילדים אני חושב שכל הכבוד שהוא לא מחפש עוד רכב משעמם אלה רכב ייחודי.

סוף סוף מישהוא בא לפה עם שאל מענינת ולא מה עדיף מאזדה או טיוטה, עד שיש אתגר קטן אתם קוטלים

את הבן אדם רק בגלל שיש לו ילדים.

קרא את ההודעות האחרות שלו, אני בספק אם זה בנאדם מבוגר עם ילדים, והוא מוזמן להכנס לכאן ולהגיד אחרת. (עד עכשיו הוא לא עשה את זה). שים לב לשפה, אופן הכתיבה, הבלבול בצרכים והרצונות, העובדה שהוא מקפץ מרכב לרכב ולא באמת בודק במה הוא מתעניין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך נאמר את זה בנימוס... :roll:

אין לך מספיק כסף בשביל כמות הרוח שאתה רוצה לעשות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...