Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 gta

Popps
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראיתי alfa 147 gta לא מזמן ואני מחפש רכב כבר די וחשבתי להפוך אותו לאופציה..........

מה דעתכם על הרכב האם הוא אמין מיכנית??

מפנק??

יש לי משפחה אז אני צריך רכב משפחתי,איך הוא בתור רכב משפחתי??

האם הוא נותן תמורה טובה??

אם מישהו יודע על אחת למכירה אני מבקש מאוד שיידע אותי ................

בתודה,

Popps

פורסם

יש אולי 3-4 בארץ למיטב זכרוני, בהצלחה במציאת אחת. המחיר מאוד גבוה כי הן חדשות (מודל 2002 או 2003 למיטב זכרוני).

אמין מיכנית? מי יודע, הוא בכל מקרה מאוד יקר לתחזוקה.

מפנק? כן, מאוד מאובזר, אבל המרווח והנוחות גרועים למשפחה.

תמורה טובה? בתור רכב ספורטיבי עם מקדם פוזה גבוה מאוד? בהחלט. בתור רכב למשפחה למישהו שהוא לא חובב רכב מושבע שמחפש רכב אולטרה מיוחד? ממש לא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש אולי 3-4 בארץ למיטב זכרוני, בהצלחה במציאת אחת. המחיר מאוד גבוה כי הן חדשות (מודל 2002 או 2003 למיטב זכרוני).

אמין מיכנית? מי יודע, הוא בכל מקרה מאוד יקר לתחזוקה.

מפנק? כן, מאוד מאובזר, אבל המרווח והנוחות גרועים למשפחה.

תמורה טובה? בתור רכב ספורטיבי עם מקדם פוזה גבוה מאוד? בהחלט. בתור רכב למשפחה למישהו שהוא לא חובב רכב מושבע שמחפש רכב אולטרה מיוחד? ממש לא.

רוני

יש לכם הצעות לרכב אולטרה מיוחד אחר לי ולמשפחתי ...........
פורסם

מה התקציב פחות או יותר?

אם התעניינת בג'י טי איי ואתה יודע כמה היא עולה, אז אם אין לך משהו נגד יפניות - סובארו אימפרזה STI, או מיצובישי לנסר EVO 8. אולטרא מיוחד, ומתאים למשפחה מבחינת גודל. וזה כמובן אם בשבילך אולטרא מיוחד זה רכב ספורט...יש עוד הרבה דברים שיכולים להתאים אבל לא אמרת מה התקציב.

פורסם

אין לי משהו נגד יפניות אבל הרכבים שהצעת הם לא בדיוק רכבים שאני אוהב אני אוהב רכבים נדירים, עם צורות ואפשרויות מיוחדות והתנהגות כביש טובה כמובן.

פורסם

תאמין לי שאין הרבה STI, יש, אבל זה לא מכונית עממית בכלל. ובכלל אין הרבה איבו 8, גם מפני שזה דגם חדש בארץ. ואחיזת כביש אמרת? שתיהן טובות מהאלפא בלי ספק.

פורסם

בזה אתה צודק...גם אני אישית הייתי מעדיף את האלפא.

אם כבר אלפא, יש לי המלצה טובה. אלפא 156.

מתאים למשפחה, נראה ממש טוב, ומתאים למה שביקשת...בעיקר בגרסת ה2.5 ליטר.

פורסם

ל-GTA שלוש דלתות. גם בשימושיות למשפחה הוא נפסל.

מה דעתכם על הרכב האם הוא אמין מיכנית??
כל רכב אמין מכנית.

מה חשבו לך ברכב ?

זמינות חלפים זולים בשפע במקרה של תקלה - חפש רכב נפוץ, ולא רכב נדיר.

אם אתה מחפש רכב מהנה לנהיגה - קח בחשבון שעלול להווצר מצב של בעיית חלפים או מחיר גבוה. (לחובב נהיגה זה שווה את המחיר).

אם חשובה לך רק ייחודיות - קנה מאזדה לאנטיס אדומה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לך מושג מה העלות של GTA? בשירשור אחר אמרת שאתה רוצה רכב עד 130K.

GTA תעבור את ה120K ובהרבה.

תשתדל לא לרשום על סתם רכבים שקראת \ ראית אם אין לך שום מושג אליהם, או לחילופין, תבהיר שאין לך שום מושג לגביהם.

אגב רשימת הדרישות שהצגת בשירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=367957#post367957

לא מתאימה לתקציב שלך.

גיא

פורסם

אני מחפש ברכב שיהיה נדיר ייחודי,יופי פנימית וחיצונית,רכב שמושך את העין,מפואר,מאובזר,חזק ומהיר(אפשרות),שיהיה 5 מושבים,ושיתאים לתקציב שלי 130 אלף ש''ח (יש אפשרות לעלות עוד קצת) .

בקיצור רכב שרואים ברחוב ואומרים ווווווווווווווווואווווווווו גם אני רוצה כזה!!!!!!

• תוכן חדש...