Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פותח את השרשור עבור חבר מאוד קרוב אלי שהיו לו כבר סובארו ישנות בעבר אבל הדגם המפואר הזה של הסובארו היה החלום הרטוב שיתגשם ביום רביעי האחרון שאבא שלו הפתיע אותו לרגל יום הולדתו ואמר לו בוא נקנה לך את החלום שלך.

אז ככה כבר אני מצרף תמונות ראשונות התכנון בשלב הראשוני טיפול מקיף החזרת כל המכלול של החלקים למצב המקורי שלהם פנימי וחיצוני ובשלב השני פחחות צבע השיפוץ אמור להיות מאוד מהיר בגלל שהסובארו תשמש רכב שני במשפחה אומנם אבל תשמש לנסיעה יום יומית.

קצת רקע למי שלא מכיר זה הדגם המפואר שיצרו באותה שנה 1981 של הדגם הזה מנוע 1800 במקור כרגע הוא 1600 הדש בורד שונה בדגם הזה משאר הדגמים של Dl הנפוץ פנסי חזית שונים כולל הגריל 4 פנסים מרובעים במקום שתיים עגולים ועוד כל מיני תוספות שמומחים עוד יוסיפו אחרי שמכירים את ההבדדים הרכב יד שלישית אחרי שהייתה בידיו של הבעלים הקודמים במשך 12 שנה.

כבר מיום רביעי בוצע טיפול מקיף מכני והוחלפה דלת אחת שהייתה צהובה לדלת לבנה שהתקבלה גם כן עם הרכבים ועוד חלקי חילוף נוספים שמסר הבעלים הקודם אז תודה רבה לו ותהנו.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקישור מוביל לתמונות אחרות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נראת טוב, שיתחדש!

אשמח לראות אותכם במפגשי פורום סובארוהוליק במידה וזה מעניין אותכם.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

תמסור לחבר שלך שיתחדש. הGLFים האלו הולכות ונכחדות ולדעתי כבר לא נשארו הרבה כאלה...

נשמח לראות אותכם ואת הרכב במפגשי סובארוהוליק.

פורסם

שיתחדש.

בהצלחה עם השיפוץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחלה רכב היה לי אחד כזה פעם

אוטומט עם מזגן חיסרון 3 הילוכים באוטומט

לדעתי גרסה הידנית יותר מהנה לנהיגה

כמו שאומרים בובה של אוטו :)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

כמעט ושמתי את ידי על glf-10 עם שעון דיגיטלי 2 דלתות ידנית דיפוני״ קטיפה ״ ידנית מנוע 1800

המחיר היה רק 700 שח!! ובגלל שניסו לגנוב אותה היו חסרים כמה דברים ולא לקחתי אותה.

כמה שאני מצטער על כך!!!

בנימה זו! בהצלחה בשיפוץ !

נדב. 

פורסם
כמעט ושמתי את ידי על glf-10 עם שעון דיגיטלי 2 דלתות ידנית דיפוני״ קטיפה ״ ידנית מנוע 1800

המחיר היה רק 700 שח!! ובגלל שניסו לגנוב אותה היו חסרים כמה דברים ולא לקחתי אותה.

כמה שאני מצטער על כך!!!

בנימה זו! בהצלחה בשיפוץ !

נדב.

8)

אני חושב שלהרבה אנשים בפורום הזה יש סיפור דומה !

לחבר שלי אגב יש גם סיפור דומה הוא היה צריך לרכוש רכב דומה ב3000 ש"ח לפני שנה + - שבסוף חבר פורום רכש אותו

פורסם

אנחנו מחפשים מספר חלקים קוסמטיים חדשים :

פלסטיקים למזגן ולדש בורד

ומחוץ לרכב כל מי שיש לו חלקים כאלה או יודע איפה ניתן להשיג מוזמן לפנות בפרטי תודה.

• תוכן חדש...