Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה גג שמש (סאנרוף) עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה של חבר . הוא מחפש סיאט איביזה חדשה יד 2 ומצא שתי תצורות של סאנרוף-גג שמש.

מצורפות התמונות שצילם. איזה דגם עדיף ה"ירוק" או ה"כתום" ?

האם שניהם אורגינליים? לגבי הכתום הוא בטוח. בירוקה אמרו לו שכן והוא מפקפק. נראה לו התקנה מקומית .האם מתפקדים זהה? מה יותר איכותי ואמין/עמיד? מה יותר שימושי ומועדף?

עניין נוסף - מה יותר יפה ומרשים לדעתכם ?

Photo171.jpg

Photo172.jpg

Photo174.jpg

Photo175.jpg

פורסם

הגג ברכב הירוק נראה כמו התקנה מקומית, אין הדבר אומר בהכרח שמדובר בדבר רע רק שיש לבדוק את עמידותו בפני דליפות ולבנות שהוא הותקן במקום איכותי (נראה לי שגנות נחשב כמקום איכותי). הכתום נראה הרבה יותר טוב מכל הבחינות לדעתי אבל גג שמש לא אמור להיות הדבר הראשון שאתם בודקים ברכישת רכב חדש (סתם הערה כדרך אגב).

פורסם

לפי מה שאני זוכר באיביזות החדשות הגג הפנורמי עולה מעט למעלה כמו מצב "ערס" בגגות הישנים יותר וזהו - לא ממש נפתח אחורה כמו בגגות הישנים, אבל יכול להיות שאני טועה.

מעבר לכך, קח בחשבון שרוב הדליפות ברכבים כיום הם תוצאה של תקלת ניקוז בסאנרוף ככה שאם אתה מוצא אחת בלי - עדיף, במיוחד ברכב יד שניה ללא אחריות.

אני סובל מהסאנרוף באיביזה כל חורף מחדש... ולצערי אני לא היחיד.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

יש מצב שהאיביזה הירוקה היא מב"ש ? ראיתי איביזה כזאת ליד הבית חולים סורוקה, והיה לי ממש מוזר לראות סאן רוף באיביזה רגילה. אגב הסאן רוף מתרומם רק 3 ס"מ ולא נפתח ... מעצבן וחבל !

אוטו-מאניה :-)

פורסם
יש מצב שהאיביזה הירוקה היא מב"ש ? ראיתי איביזה כזאת ליד הבית חולים סורוקה, והיה לי ממש מוזר לראות סאן רוף באיביזה רגילה. אגב הסאן רוף מתרומם רק 3 ס"מ ולא נפתח ... מעצבן וחבל !

כי זה לא סאן רוף מקורי. כמה חבל שגם הגג הפנורמי המקורי (כמו בכתומה) אינו בדיוק נפתח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לכמו הגג הפנורמי בC4 פיקאסה.

הירוקה הוא התקנה מקומית-מצד אחד יכולות להיות בעיות איכות(ויש לבדוק בקפידה) אך מצד שני היתרון בו הוא שהוא נפתח עד הסוף.

הגג המקורי נראה יותר טוב וכנראה איכותי יותר-מצד שני הוא יותר מראה מאשר גג נפתח.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

האיביזה הכתומה זה גג פנורמי מקורי.

בירוקה תוכל לזהות התקנה מקומית בצורה שהוא נפתח, שזה אומר אם הוא נכנס פנימה הוא מקורי, במידה והוא עולה למעלה זה התקנה מקומית.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אם אתה סובל אז בשביל מה אתה מחזיק את הרכב?

או שאתה מזוכיסט?

בלי לפגוע אבל עדיף למכור ולרכוש אחת ללא - לא ככה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפי מה שאני זוכר באיביזות החדשות הגג הפנורמי עולה מעט למעלה כמו מצב "ערס" בגגות הישנים יותר וזהו - לא ממש נפתח אחורה כמו בגגות הישנים, אבל יכול להיות שאני טועה.

מעבר לכך, קח בחשבון שרוב הדליפות ברכבים כיום הם תוצאה של תקלת ניקוז בסאנרוף ככה שאם אתה מוצא אחת בלי - עדיף, במיוחד ברכב יד שניה ללא אחריות.

אנשים בפורום היום מבינים למה כוונתך גם בלי להשתמש במילה "ערס".

תחזוקה של תעלות הניקוז ברכבך יפתרו את בעיית הדליפות.

בגלגלים הקידמיים פתח ניקוז המים נמצא בדופן האחורי.. בגלגלים האחוריים מדובר בדופן שבקידמת הגלגלים.

ישנם 3 ברגים - פתח אותם ותגלה עללת שלמה (הרבה עלים).

ישנה אפשרות של החדרת חוט ברזל חצי גמיש חצי קשיח מצד הסאנרוף לעבר תעלות הניקוז שהוזכרו לעיל'..

פורסם

אני ממש לא חושב שיש בעיה בלהרים את הגג למעלה למצב "ערס" כמו שאתם מתארים, זה נראה מעולה שזה למעלה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מה מצב ערס בזה בדיוק עוד לא הבנתי... בכל אופן כמו שכבר ציינו הגג בכתומה לא נפתח אלא רק במעט כלפי מעלה וזהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...