Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10K בשרייד 98'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשותי שרייד 98', מנוע 1300, ואני רוצה לעשות לה טיפול 10K.

מישהו יכול לומר לי איזה מוצרים בדיוק אני צריך? איזה פלאגים, איזה פילטר אויר, פילטר שמן, שמן מנוע וכו'?

בנוסף, חוץ מטיימינג ובדיקת ברקסים, מה עוד מומלץ לעשות ב-90,000?

תודה מראש :)

פורסם

קפוץ לחנות חלפים הוא יידע מה להביא לך. לגבי פילטר שמן שים מקורי בלבד. פילטר אויר אפשר חלופי אין בעיה. פלאגים גם כן לא חייב מקורי. פילטר דלק אם אתה מחליף שים רק מקורי. ואם הגיע הזמן לטיימינג תבדוק על הדרך את רצועות האביזרים ואם נחוצות החלפה תחליף אותם. אם אתה מחליט לבצע את הטיפול לבד תדאג שיהיו לך את הכלים המתאימים במיוחד לטיימינג.

:)
פורסם
דווקא פילטר אויר הוא בין החשובים ולכן מומלץ מקורי

ת'אמת אני יגיד לך, בדר"כ לרכב שלי יש לחנות חלפים פילטר אויר מקורי אז אני לוקח מקורי כי זה תוספת של עוד כמה שקלים בודדים אך אני ממש לא נימנע מלקחת חלופי. היום הפילטרים של האויר החלופיים מיוצרים מחומרים הרבה יותר טובים ממה שהיה פעם כך שהם הרבה יותר עמידים. יוצא לי לראות שהם עושים יופי את העבודה על לא מעט רכבים.

פורסם

vogivog, יש תחליפיים טובים (כלומר עשויים מחומרי גלם טובים) ויש תחליפיים סינים זולים.

אף אחד מהם לא מתחייב להיות מיוצר בדיוק לפי מפרט היצרן ו\או נבדק בהתאם.

חלק מקורי נמצא ברמת האיכות והדיוק אותה היצרן הכתיב, ודווקא בפילטרי אוויר ושמן יש לכך משמעות רבה.

למשל, יכול להיות שיהיה פילטר אוויר איכותי מאוד אבל הוא לא יתאים בדיוק לתושבת. זה יביא לכך שלכלוך יעקוף את הפילטר וכל הפילטר ה"איכותי" לא שווה כלום.

אם לא השתכנעת, צפה בסרטון

. אמנם הוא של טויוטה אבל הוא תקף לכל היצרנים בעולם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין ספק שיש בשוק לא מעט חלפים סינים שהם פשוט זבל שאסור לקנות ולא עליהם אני מדבר. ובטח שלא היתכוונתי לפילטר אויר שלא יושב בבית כמו שצריך כמו בקליאו הישנות לדוגמא.

• תוכן חדש...