Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להמליץ על מגבר מאד משתלם להזמנה דרך EBAY.

אני רכשתי אחד לפני שנה או שנתיים והוא עובד מצויין (אני לא מוכר את שלי)

http://www.ebay.com/itm/INFINITY-KAPPA-FOUR-CAR-AUDIO-4-CHANNEL-4CH-1200W-CLASS-D-POWER-AMPLIFIER-AMP-/181079616119?pt=Car_Amplifiers&hash=item2a292faa77

INFINITY KAPPA FOUR

125X4 rms

מגבר קטן פיזית (אצלי נכנס מתחת לכיסא), עוצמתי, ואיכותי במחיר טוב!

סה"כ 320$ כולל משלוח

אחרי מיסים 30% +- זה 1580 ש"ח עד הבית.

(בזאפ המחיר 2900 ש"ח ) http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=kappa%20four

מקווה שזה עוזר לכמה אנאשים :lol: באמת אחלה קנייה!

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה דוגמה מצויינת למוצר שכדאי לקנות עם BUY2USA :p

בתור התחלה אפשר לחתוך במחיר המשלוח על ידי שילוח ימי (לוקח חודשיים אבל עולה חצי)

ובתור המשך- היות והטוטאל יוצא מתחת ל320$ אז המוצר גם לא יחוייב במכס אלא רק במע"מ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סליחה, יכול להיות שהטעתי - אני רואה שלמגבר לרכב אין את הפטור עד 320$? מישהו יודע?

פורסם
הנה דוגמה מצויינת למוצר שכדאי לקנות עם BUY2USA :p

בתור התחלה אפשר לחתוך במחיר המשלוח על ידי שילוח ימי (לוקח חודשיים אבל עולה חצי)

ובתור המשך- היות והטוטאל יוצא מתחת ל320$ אז המוצר גם לא יחוייב במכס אלא רק במע"מ.

אני שמעתי שכל הקטע של העלאת רף הגבלה החדש של המכס מ- 320$ ומטה- זו הנפצה, ושגם אם אנשים מזמינים ב-100$, המדינה עדיין עושקת אותם במיסים על כל חבילה שיקבלו.

אני, לדוגמא, קיבלתי מוצר ש:

א.גם קשור לעולם הצילום [שלא אמור להיות עליו מכס]-משהו פשוט מאוד. לא מוצר חשמלי,אלא שפופרת מפלסטיק עם זכוכית מגדלת בסופה-בכדי לעזור בפוקוס בזמן לקיחת תמונה\וידאו.

ב.המוצר עצמו נשלח אליי מהחברה כ WARRANTY \מוצר חלופי על כך שקיבלתי מוצר תקול שלהם. [כלומר, לא בוצעה רכישה, אלא המוצר באחריות].

ג.גם עלות המוצר הינה 200$ [נמוך מ 320$].

ולמרות כ-ל אלה הגיע אליי שליח ודרש ממני 40 שקלים אם אני רוצה בכלל לראות את החבילה הזאת.

ומה קורה לישראלי הממוצע שאין לו כוח לסחבת ולבירוקרטיה, ויודע מראש שיש לו רק להפסיד? - הוא משלם. וככה העסק הזה עובד. בקיצור, אני עדיין חושש מהזמנת מוצרים מעל 50$ לארץ, ולא יודע עד כמה BUY2USA \ BUY2ME עוזרים בקטע הזה של התחמקות מתשלומים לא מוצדקים שכאלה :?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי, הבנתי מה הייתה הטעות שלי-

מתחת ל320$- פטור ממכס.

אבל! לא פטור ממע"מ וממס קניה.

הרבה מוצרים לא חייבים במס קניה כך שמשלמים עליהם רק מע"מ (לדוגמה- קניתי רומבה שעלתה פחות מ320$, שילמתי רק 16%)

מס קניה הוא עוד בערך 15%, מה שיוצא 30% לא כולל מכס - וזה המיסים ששולמו על המגבר.

ה40 שקל שזה שמעליי שילם- זה נשמע כמו 16% מע"מ, בלי מס קניה ובלי מכס- 40 שקל זה לא כזה סכום היסטרי.

לגבי BUY2USA - במקרה של המגבר- ההבדל לא כזה היסטרי- אפשר לחסוך רק את עלות המשלוח (לפי BUY2 - עשרים ושמונה דולר) וגם קצת מהמיסים (כי המשלוח לא נכלל בחישוב מיסים בניגוד לשילוח רגיל).

פורסם

למיטב ידיעתי ציוד אודיו ביתי / לרכב חייב במיסים בסך 34% , לכל קנייה מעל 50 דולר, מה שכן לא תמיד המשלוח נכנס לבידוק, בכל קנייה שאתם עושים קחו בחשבון שיכול להיות שתצטרכו לשלם עוד, ויכול להיות שלא.

ונסו להמנע ממשלוחים של fedex/ ups .

SCANSPEAK

פורסם

SCOOB אתה משווה בין יד 2 ומוצר חדש - השוואה לא נכונה כלל..

ציוד אודיו לרכב מחוייב ב 33%-34% על כל משלוח מעל 75$ (בתנאי שזה נעצר לבדיקה במכס)

פורסם

ידידי אני משווה בין הוצאה לתועלת.

לא רואה סיבה לשלם סכום כזה כשבאותו סכום אתה יכול לקנות משומש הרבה יותר איכותי.

וההשוואה טובה גם בגלל שמגבר הוא רכיב שלא נוטה להתקלקל מהר וגם לא רגיש כמו רמקול למשל, וגם כי כשאתה מזמין מחו"ל אין לך אחריות ככה שבמקרה הזה היתרון של מוצר חדש מול משומש לא תופס במילא.

חוץ מזה שיש גם בחו"ל מציאות הרבה יותר מעניינות מאשר זה, המחיר לא כזה אטרקטיבי.

פורסם

בכל מקרה מגבר יד שנייה עם ותק עבודה של 3 שנים מול מגבר חדש - המגבר החדש לוקח מבחינת אמינות (אם מדובר על אותו מותג לפחות)

אני מעדיף שהמגבר שלי יהיה קצת יותר חלש אבל ישרת אותי במשך 5 שנים, מאשר לקנות מוצר "כבד" שישרת אותי שנה ויזרק לפח.

אני בטוח שזה לא המגבר הכי אטרקטיבי שאפשר להזמין מחו"ל - אבל הדיון לא על אטרקטיביות.

פורסם

אתה מדבר עם נסיון של כמה זמן עם מגברים משומשים?

אתה מוזמן לבדוק עם חצי או אפילו יותר משתמשי פורום פה שמגבירים את המערכות שלהם עם מגברים בני 10 ואפילו הרבה יותר.

ככל שתעלה ברמה של המגבר כך גם איכות הבנייה וההרכבה שלו וגם איכות הרכיבים שלו עולה וסביר שיחזיק מעמד יותר שנים ממגבר ממוצע (כן אפילו חדש).

פורסם

לא השתכנעתי כי זה לא נכון - המגבר של אינפיניטי עולה לא פחות מ-2800 ש"ח בארץ. גם אם תקנה אותו יד שנייה הוא יעלה סביב המחיר שלו בחו"ל, אז אני מעדיף חדש בלי אחריות מאשר משומש בלי אחריות.

כל אותם מגברים שנמצאים בשוק ה"יקר" שנמכרים ביד שנייה עם הורדה של 50% ממחירם כחדשים, ניתן למצוא אותם חדשים באיביי לרוב באותו מחיר אולי 10% יותר גבוה (אבל חדשים!)

ואין לי ניסיון עם מוצרים משומשים - אבל הנימוקים שלי לא קשורים לניסיון

פורסם

אתה לא צריך להשתכנע ואני לא מדבר אל חבר מושבעים.

מחירים בארץ הם מזמן לא פונקציה, המגבר שלי בארץ עולה יותר יקר ממותגי בוטיק כמו ג'נסיס סלסטרה וטרו אז?

זכותך לשלם יקר ולקבל פחות.

ואם אתה חושב שתוכל למצוא את המגברים היקרים בחו"ל כחדשים באותו מחיר שהם נמכרים פה בארץ כמשומשים אתה מוזמן להביא לי קישורים

מוכרים בארץ כבר יודעים שכל קונה ישר יביא את הטיעון של קנייה מחו"ל וכל השאר אז עושים את שיקלול המחיר למשומש כולל הנתון הזה.

פורסם

מור אני איתך . אתה צודק במליון אחוז , אפשר להוסיף שאותם מגברים ישנים שהולכיל להתקלקל תוך שנה בנוים על רכיבים איכותיים . אבל כן עדיף לקנות מציא בחו"ל בנויה על רכיבים תת רמה סינים .

פורסם
בכל מקרה מגבר יד שנייה עם ותק עבודה של 3 שנים מול מגבר חדש - המגבר החדש לוקח מבחינת אמינות (אם מדובר על אותו מותג לפחות)

אני מעדיף שהמגבר שלי יהיה קצת יותר חלש אבל ישרת אותי במשך 5 שנים, מאשר לקנות מוצר "כבד" שישרת אותי שנה ויזרק לפח.

אני בטוח שזה לא המגבר הכי אטרקטיבי שאפשר להזמין מחו"ל - אבל הדיון לא על אטרקטיביות.

למגברים כמעט ואין בלאי,אז אמינות היא לא שיקול בעת קנית מגבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...