Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגישה שלכם שגויה לפי דעתי.

בגלל שהלכת קנית מגבר ב-4000 ש"ח בארץ במקום להזמין אחד מחו"ל ב-2500 ש"ח היבואנים הישראלים רוכבים על זה.

ברור שאותו אדם שקנה ב4000 ש"ח לא ירצה למכור ב-1000 ש"ח - אז הוא נאלץ למכור במחיר סביר שרוב האנשים יעדיפו או להשקיע עוד כסף או לרדת ברמה אבל לא להסתכן ביד שנייה.

הרבה אנשים יפנו לחו"ל ויקחו סיכון עם האחריות הרי "מגברים בנויים מרכיבים אלקטרוניים שלא מתקלקלים לעיתים קרובות" - וגם אם המגבר יכנס לתיקון פעם אחת הבן אדם יתנחם בזה שהוא חסך בקנייה הראשונית אחוז נכבד מההוצאה..

זה תלוי בשיקול דעתו של כל אחד, זה לא חוק מתמטי - לא ניתן להכליל.

ArikC - אם למגברים אין בלאי מה הבעיה להזמין מחו"ל חדש מאשר לקנות בארץ משומש באותו מחיר - הבדלים של כמה אחוזים לפה ולשם.

פורסם

עוד פעם מישהו שרוצה ללמד את כל הפורום שהם טועים והוא צודק.

חבר, אתה מוזמן למצוא לי lrx חדש בחו״ל שיעלה כמו משומש בארץ.

אף אחד לא הצדיק פה את המחירים של היבואנים בארץ, אתה קורא מה שבא לך.

אמרתי שמשומש בארץ עדיף ממחיר של חדש בחו״ל כי זול יותר, בשני המקרים אין לך עדיפות כי אין אחריות והבלאי הוא מינורי.

אתה יכול לקנות באותו סכום מגבר של טרו סטים לדוגמא משומש שנמכר אפילו יותר זול מהאינפיניטי הזה.

תאמין לי שאנחנו מכירים טוב מאוד את eBay ודומיו וגם נחנו מודעים ליתרונות/חסרונות שלו ופועלים לפי זה, תפסיקו לחשוב שהמצאתם את הגלגל.

ואתה מוזמן לקרוא קצת על מגברים של מקינטוש לדוגמא שעוברים עשרות ידיים ומחזיקים למעלה מ20 שנה.

פורסם

טוב אני מרגיש שהזילזול שלך פה בחברי פורום חדשים נושק לגבהים לא נעימים.

אני מביע את דעתי והרבה אנשים יסכימו איתי.

אני מוכן לשלם 10% יותר ולהזמין חדש מחו"ל מאשר לקנות משומש בארץ - ואני בטוח שהרוב יהיו בצד שלי.

אתה מדבר איתי על דגמים ספציפיים LRX ודומיו - אני לא אומר שכל מגבר באמת משתלם לקנות בחו"ל - כל עניין לגופו.

אתה אומר שהבלאי זניח וזה לא נכון! אולי המגבר לא שבק חיים, אבל ההספק שמפיק המגבר יורד עם הזמן לא משנה כמה המגבר יהיה יקר וכמה קבל או סליל יעלו להרכיבו - לכל רכיב אלקטרוני יש בלאי שנמדד לפי שעות עבודה - אחרי שנתיים אתה תקבל 98% מעוצמתו המקורית - אחרי 5 שנים העוצמה תירד וככה הלאה.

וזה לא עוזר שאתה מביא דוגמאות נקודתיות של מגברים כאלה ואחרים - כל עניין לגופו, וכמו שהבאת את הLRX כדוגמה.

תריץ בebay קצת SUNDOWN ותופתע לגלות שניתן למצוא מחירים שתואמים את יד 2 בארץ.

פורסם

אני משתדל שלא לזלזל באף אחד (מה קשור הוותק בפורום?) ואם יבוא מתחרה זוכה פרסים ויירשם מחר לפורום אני אזלזל גם בו?

אם יש מישהו שמזלזל זה אתה, 2 חברי פורום מאוד וותיקים ומנוסים ביותר ממגבר 2 בחיים שלהם באים ואומרים לך מהנסיון שלהם (ולא אני לא מדבר על עצמי) ואתה ממשיך בשלך ומרצה להם שהם מסתכלים בהשקפה שגוייה..

אז תבדוק מי מזלזל במי.

שוב אתה כנראה קורא מה שבא לך, אני לא דיברתי על מחיר ספציפי של מגבר ספציפי כחדש ומשומש, בכוונה הבאתי את הדוגמא של הטרו סטית המשומש שנמכר פה במחיר נמוך מהאינפיניטי הזה שמדובר עליו ויש עוד אינספור דוגמאות.

ובדיוק כמו שאתה אומר שאני לקחתי מגבר ספציפי שלא תמצא אותו חדש במחיר משומש אז ככה גם לגבי הסאנדאון.

לגבי הרב המוחץ של המוצגים אתה תמצא במחיר של חדש מחו״ל (אחרי מיסים ומשלוח כמובן) שעדיף לקנות משהו משומש פה בארץ (ושוב אני חוזר לאו דווקא מאותו דגם).

בקשר לבמאי אתה ממשיך בשלך עם שטף של שטויות, הרכיבים האלקטרוניים יעבדו אחרי ככה וככה שנים ב95% מהמקור.

אתה מוזמן לבוא לאחר המפגשים ולעשות מבחן עיוור אם תצליח לזהות מהו המגבר הישן ומהו המגבר החדש.

אם תזלזל אל תצפה שלא יזלזלו בך.

פורסם

סבבה.

ולא אני לא בעל ניסיון רב במגברים.

יש לי ידע רב באלקטרוניקה, ואני משוטט פה בפורום כבר מספר שנים קורא ומשכיל.

נשאיר את הסוגיה בצד, אתה בשלך אני בשלי :lol:

פורסם

ArikC - אם למגברים אין בלאי מה הבעיה להזמין מחו"ל חדש מאשר לקנות בארץ משומש באותו מחיר - הבדלים של כמה אחוזים לפה ולשם.

ההבדל הוא שאני פה בארץ והמגבר שם בחו"ל,אני לא יכול לדעת אם הוא תקין או לא עד שאני מקבל אותו.

ועזוב שזה כאב ראש עם המכס ואם המגבר לא תקין אתה בבעיה.

פה בארץ אני הולך רואה פיזית את המגבר,שומע אותו ואני גם מקבל אותו במקום ולא אחרי חודש.

יש לי מגבר ברכב משנות ה90 שפועל יפה מאוד,ויש לי בבית מגבר משנת 74' שאבא שלי קנה בארה"ב ועד היום פועל כמו חדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דבר ראשון, זילזול בחברי פורום חדשים, זה לא משהו שאני מכיר, ומעיון קצר בתגובות אני לא רואה זילזול.

1.יש פה לאנשים ציוד בהמון כסף, ותאמין לי שאף אחד לא הלך וזרק את כספו לשווא.

2.אם מדברים על משומש, יותר זול לקנות בארץ.

3.במחיר של מגבר ביניים/פתיחה חדש מחו"ל אפשר למצוא בארץ משהו הרבה יותר טוב, תן שיטוט קצר בפורום המכירה.

4.אחד המגברים הכי טובים שהיה לי היה בן 18, עבד כמו שד טזמני:twisted:, ואני מבכה את גניבתו כל יום......

5.לגבי איביי, משלוח של מגבר יכול לעלות מעל מאה דולר, שיתווספו לשיקלול המס, אבל אני לא שולל את איביי, והזמנתי מאיביי מספר מוצרים לא זולים בכלל, אבל הזמנתי מאיביי רק מוצרים שאין להשיג בארץ.

SCANSPEAK

פורסם
ידידי אני משווה בין הוצאה לתועלת.

לא רואה סיבה לשלם סכום כזה כשבאותו סכום אתה יכול לקנות משומש הרבה יותר איכותי.

וההשוואה טובה גם בגלל שמגבר הוא רכיב שלא נוטה להתקלקל מהר וגם לא רגיש כמו רמקול למשל, וגם כי כשאתה מזמין מחו"ל אין לך אחריות ככה שבמקרה הזה היתרון של מוצר חדש מול משומש לא תופס במילא.

חוץ מזה שיש גם בחו"ל מציאות הרבה יותר מעניינות מאשר זה, המחיר לא כזה אטרקטיבי.

תן דוגמא לאופציה הרבה יותר מעניינת בעלות דומה, אני תמיד שמח ללמוד ואני בטוח שגם הרבה חברי פורום אחרים.

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם
אני שמעתי שכל הקטע של העלאת רף הגבלה החדש של המכס מ- 320$ ומטה- זו הנפצה, ושגם אם אנשים מזמינים ב-100$, המדינה עדיין עושקת אותם במיסים על כל חבילה שיקבלו.

אני, לדוגמא, קיבלתי מוצר ש:

א.גם קשור לעולם הצילום [שלא אמור להיות עליו מכס]-משהו פשוט מאוד. לא מוצר חשמלי,אלא שפופרת מפלסטיק עם זכוכית מגדלת בסופה-בכדי לעזור בפוקוס בזמן לקיחת תמונה\וידאו.

ב.המוצר עצמו נשלח אליי מהחברה כ WARRANTY \מוצר חלופי על כך שקיבלתי מוצר תקול שלהם. [כלומר, לא בוצעה רכישה, אלא המוצר באחריות].

ג.גם עלות המוצר הינה 200$ [נמוך מ 320$].

ולמרות כ-ל אלה הגיע אליי שליח ודרש ממני 40 שקלים אם אני רוצה בכלל לראות את החבילה הזאת.

ומה קורה לישראלי הממוצע שאין לו כוח לסחבת ולבירוקרטיה, ויודע מראש שיש לו רק להפסיד? - הוא משלם. וככה העסק הזה עובד. בקיצור, אני עדיין חושש מהזמנת מוצרים מעל 50$ לארץ, ולא יודע עד כמה BUY2USA \ BUY2ME עוזרים בקטע הזה של התחמקות מתשלומים לא מוצדקים שכאלה :?

אתה עוד יצאת בזול, לשלם 40 שקלים על מוצר של 200$

אני הזמנתי אוזניות של פיוניר, האוזניות כולל משלוח עלו לי 250 שקלים, כשהגיעו, דרשו ממני לשלם בנוסף עוד 35 שקלים

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
תן דוגמא לאופציה הרבה יותר מעניינת בעלות דומה, אני תמיד שמח ללמוד ואני בטוח שגם הרבה חברי פורום אחרים.

חבר בשביל מציאות באיביי אתה צריך להיות עם הרבה זמן פנוי ועם אצבע על הדופק, סתם דוגמא למשהו שהרבצתי לעצמי שלא תפסתי.

לפני כמה ימים נגמרה מכירה באמצע הלילה (נרדמתי:cry: ) של מגבר מיוחד של זאפקו גרסה מיוחדת לכבוד 30 שנה שלהם, מגבר שני ערוצים מדהים עם כמעט 200 rms לערוץ 0.009 thd (אני בעצמו לא מעכל את הנתון הזה) והוא נמכר ב210 דולר! (ללא משלוח ומיסים אבל זאת עדיין מציאה מטורפת).

ויש עוד מלא מצא מציאות, מגברים שרק פתחו את האריזה שלהם ונמכרים ב30 אחוז הנחה לא חסר בקיצור.

אתם צריכים להבין שאף אחד לא בא לעקוץ ולאף אחד אין אינטרס פה, באים לעזרתכם ולייעץ כדי שבמעט כסף תגיע לרמה שאם תשלם על חדש (אפילו אם זה מחו״ל) תצטרך לשלם המון כסף!

תאמין לי שאני יודע, אני מרכיב את המערכת שלי רכיב אחרי רכיב ורק תלוי על מציאות כאלה (ובגלל זה אני גם משוטט באיביי מלא) וכיום כל המערכת שלי למעט מגבר אחד היא משומשת ותאמין לי שאף הייתה דרך להביא משהו מהאיביי באותו מחיר הייתי עושה את זה.

כולן מעדיפים חדש (בין אם זה עם אחריות או לא) אבל הכוונה היא לאו דווקא לאותו מוצר, אותו הכסף בארץ ישיג לך משומש הרבה יותר מתקדם.

מקווה שהבנתם אותי ובאמת שאין פה כוונה לפגוע/לזלזל באף אחד.

פורסם

האמת כולם צודקים !

זה מגבר קלאס D . כך שצריך לקחת אותו בערבון מוגבל - גם ה PDX של אלפין הבנתי שהוא לא שיא המציאה מבחינת סאונד

כך שהשוואה למוצרים אחרים צריכה להיות בהתאם - (בואו נודה זה עדיין לא ZED )

שוב אני לא מכיר את המגבר הזה, אבל יכול להיות שהוא נותן הספק נאה אבל השאלה איך.

בנוגע ליד שניה: גם אני בעלים של מגבר יד שניה - זה מוזיל את העלויות אין מה לדבר, כמובן שהתוצאה היא אותו הדבר - גם אם על הנייר יש "בלאי" . - יש לי זוג מגברי הספק בייתים של רוטל (המכונים הרוטל המערבי והמזרחי 8) ) שעובדים כבר יותר מ 20 שנה , נלקחו למעבדה לפני שנה לשם בדיקה כללית וחזרו עם תעודת הצטיינות.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

מצחיק שאתם מבזבזים את הזמן שלכם, בוויכוח מיותר עם ילד, שעוד לא הספיק לנגב את החלב מהשפתיים.

וכבר רץ לבחורה עם שטר של 20... :lol:

לפותח השירשור:

לפני שנתיים בערך קניתי מגבר חדש! של חברת קיקר ZX650.4

המגבר עלה קצת פחות מ 2000 ש''ח

יותר חזק מהאינפיניטי, יותר איכותי, וקיבלתי אחריות לשנה.

אז תרד בזהירות מהעץ שטיפסת עליו ותלמד שעם הזמן בא הניסיון.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...