Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי רכב בן שנתיים והגיע הזמן לעשות טסט ראשון.

לרכב שלי יש פנס אחורי שבור מעט (יש חור בערך בקוטר 7 ס"מ) - אך אין פליטת אור כלל (הפנס עצמו עובד תקין).

הרכב עבר רק 17000 ק"מ.

אני לא כלכך רוצה להחליף את הפנס כיוון שהוא תקין. אבל מפחד מכך שלא אעבור את הטסט

ויחייבו אותי לגשת למוסך ולחליף שם פנס, דבר שיהיה הרבה יותר יקר (אני יודע להחליף פנסים - בעבר החלפתי ורכבים עברו טסט).

מה דעתכם?

בנוסף,

בקרוב אני צריך לעשות טיפול שני לרכב (מה אתם ממליצים לעשות אותו לפני הטסט או אחריו)?

מצד אחד אם אני יעבור את הטסט אז בטיפול לא יוכלו "לשקר" לי ולטעון שצריך להחליף הרבה דברים, מצד שני

להגיע לטסט תמיד טוב עם שמן חדש וכו..

תודה רבה!

פורסם

מנהלים: תעבירו את ההודעה שלי לפורום "טכני, אחזקה וטיפולים", שלשם זה יותר מתאים (מצטער על הבלגן).

תודה רבה!

פורסם

לגבי הפנס יש אנשים שיכולים לתקן לך את הפנס העדיפות היא שתתקן לפני הטסט וגם תעשה טיפול לפני הטסט.

אין הרבה מה להחליף ב 17 אלף חוץ מכמה פילטרים.

פורסם

תזמון הטיפול חסר משמעות.

רכב חדש יעבור את הטסט בקלילות בלי שום קשר לטיפול (למעט עניין הפנס השבור).

לגבי הפנס - האם יש מצב לתקנו ע"י הדבקת פלסטיק צבעוני?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כן אפשר לתקן ע"י מדבקה ( לפי טעמי צבע המדבקה גם חסר משמעות היות ואין זליגת אור ביכלל).

במידה ואני ניגש ככה לטסט (עם הפנס שבור) ואני לא עובר אותו בגללו -

האם אני יהיה חייב להציג אישור ממוסך שטיפל לי בזה או שאני יכול לטפל לבד (לא בעיה להחליף לבד פנס) ולגשת שוב לטסט?

פורסם

יש מדבקות בגוונים אדום, כתום ושקוף.

התאם את הגוון ככל האפשר לפנס. אם תעשה עבודה טובה, ייתכן שהחור בפנס לא יהיה בולט לעין.

אם תיכשל, תוכל להחליף בעצמך את הפנס ולחזור למכון הבדיקה.

פורסם

חור בקוטר 7 ס"מ זה לא חור קטן.

אולי זה אני, אבל לא הייתי מתלבט לשנייה, האם להחליף פנס אחורי ברכב בן שנתיים, עם 17 אלף ק"מ,

או להדביק מדבקות על חור גדול.

אפשר לקנות פנס אחורי מפירוק בחצי מחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא יודע למה אתה מתכוון ב"קוטר" אם זה חור צר וארוך, ולא שמים לב אליו - יתכן שתעבור טסט.

בכל מקרה, לשאלתך: לעניות דעתי על פנס בלבד - תצטרך להציג את הפנס (מבדק חוזר למכלול תאורה), ולא אישור מוסך (מותר לך להחליף פנס בעצמך על-פי חוק. אתה לא צריך אישור משרד התחבורה לצורך הפעולה הזאת)

טסט חוזר עולה כ-20 שקלים.

עצה ידידותית: חור בפנס גורם ללחות ואבק לחדור לפנס ולבעיות חשמל מאוחר יותר (תקן אותו!)

• תוכן חדש...