Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שברולט מאליבו - פורד מונדאו - אודי A4

הרכב עבורי ועבור אשתי , רכב עיקרי ( יש לי גם גולף 2010 ) כרכב שני

אשמח על המלצות אובייקטיביות

פורסם

בתור אחד שאוהב אמריקאית אני ימליץ לך על המליבו. המליבו מרווח, נוח גם למי שיושב מאחור, מנוע חזק. אישית מפריע לי שאין לה 6 הילוכים כי זה בא על חשבון דלק, במליבו החדשה שתבוא לא תיהיה הבעיה הזאת.

פורסם

מומלץ שתחכה למאליבו החדשה ואז תשווה אותה למתחרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא כתבת האם אתה מעוניין ברכבים חדשים או משומשים. אם חדש ואתה יכול לחכות אז מאליבו חדשה לגמרי תגיע ממש בקרוב לישראל ומונדיאו חדשה בסוף השנה תחילת שנה הבאה. אאודי a4 יקרה יותר משמעותית מהנ״ל כבר בדגם הבסיס ומציעה מנוע 1.8 טורבו חלש יחסית בעל 120 כ״ס שכבר הוחלף למנוע מודרני יותר בשאר דגמי קונצרן פולקסווגן בעל 180 כ״ס. מבחינת יחס עלות תמורה היא מציעה יחס עלוב, אבל ככה זה עם רכבי פרימיום.

המונדאו הנוכחית תהיה הבחירה הטובה ביותר בכפוף לכך שתוחלף בקרוב כאמור. היא איכותית מאז בעל מנוע טורבו חזק מאד וגיר כפול מצמדים מתקדם. המאליבו הנוכחית לא ברת תחרות מלבד מחיר ריצפה בו היא נמכרת לקראת החלפתה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...