Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 50K אוטומט בבקשה.

אילתי25
שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אנשים יקרים,

אני צריך המלצה חמה על רכב עד 50,000 ש"ח לרכב שישמש לנסיעה עירונית.

לדוגמא:

1. דייהטסו סיריון שנת 2010-2011 אוטומט.

2. מאזדה 2 שנת 2009 אוטומט.

3. ניסאן מיקרה 2010 אוטומט.

4. מאזדה 3 מליסינג בין השנים 2008-2010 אוטומט.

אשמח לקבל ייעוץ בהקדם האפשרי לעוד סוגי רכבים, חשוב שעלות תחזוקת הרכב לא תהיה יקרה כדוגמת אודי, פולקסווגן וכו'.

תודה רבה וחג פורים שמח.

"משנכנס אדר מרבין בשמחה, משנכנס אב ממעיטין בשמחה" - מכאן נלמד ששמחה תמיד צריכה להיות, לפעמים צריך להרבות בה ולפעמים להמעיט בה. :wink::-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאזדה 3 ומאזדה 2 לא מכוניות חסכוניות כלל .במיוחד לא הייתי קונה את ה- 3 לנסיעה שרובה המוחץ בעיר.

הייתי בוחר בסופר מיני כמו סיריון ,I20 ולגבי המיקרה- הרכב לפחות לטעמי קטן מידי אבל גש לבדוק ותראה אם מתאים לך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום אילתי,

הרכבים שציינת שייכים לשתי קטגוריות שונות: הסיריון, המאזדה 2 והמיקרה הן מכוניות סופר-מיני קטנות יחסית בעוד המאזדה 3 נחשבת למכונית משפחתית. ההבדל ביניהם הוא בעיקר בנפח המנוע: למאזדה 3 יש מנוע בנפח 1,600 סמ"ק בעוד שלסיריון יש מנוע בנפח 1,300 סמ"ק.

מלבד נפח המנוע יש כמובן הבדלים גם בגדלים שבין המכוניות – למאזדה יש תא מטען גדול בהרבה מזל של הסיריון או המיקרה.

אם אתה נוסע בעיקר לבד (או עם נוסע אחד נוסף) ובעיקר בתוך העיר, מכוניות כמו הסיריון או המיקרה בהחלט יוכלו להתאים לך. הן יהיו זולות יותר לרכישה וכמובן גם חסכוניות יותר בדלק. לעומת זאת אם מדובר ברכב משפחתי ואתה מסיע בו גם את הילדים אז מומלץ לבחור ברכב הגדול והמרווח יותר, שיענה בצורה טובה יותר לצרכים שלך.

בתקציב שציינת תוכל למצוא דייהטסו סיריון ממודל 2009 או 2010, בהתאם לקילומטראז' או למקוריות הרכב (ליסינג או השכרה). הסיריון נחשבת למכונית חסכונית מאוד בדלק, זולה לאחזקה ואמינה מאוד. החסרונות העיקריים שלה הם תא המטען הקטן וביצועים קצת פחות טובים בנסיעות בין עירוניות.

לפרטים נוספים, תוכלי לפנות אלינו באמצעות הקישור: http://bit.ly/12GOpcv

ונציג אלדן יחזור אלייך בהקדם.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורים שמחחח, תודה רבה לכם על העצות.

הסיריון באמת מעניינת אותי, האם מנסיונכם עגלת תינוק נכנסת בתא מטען ?

וראיתי ביד 2 רכבי סיריון 2009 באיזור ה50K, האם יש תקלה ידועה ברכבים האלה ששווה לבדוק לפני קנייה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין תקלות ידועות על הסריון.

לגבי עגלה - השאלה איזו עגלה? לאיזה גילאים? יש מבחר של עגלות שכן אפשר להכניס.

לי באופן אישי יש עגלה שאפשר לפרק ל 2 חלקים (בסיס וגוף) - את הבסיס אני מכניס לתא מטען של הסריון, ואת הגוף למושב האחורי/קדמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באותו מצב עם אותו התקציב כמו שלך - רק במקום עגלה אני מכניס מחצלת לבגאג' (:

המיקרה זה רכב הרבה יותר טוב לדעתי וזה הרכב שאני מעוניין לרכוש מליסינג (לא חייב השכרה).

גם היצרן נותן 7 שנות אחריות (אם אני לא טועה 3 שנים ראשונות על בעיות חשמל מנוע וגיר) וכל השאר רק על חשמל.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם לנסות להוריד בעל רכב פרטי דייהטסו סיריון שנת 2009 ממחיר המחירון?

כך נהוג לגבי הרכב הנ"ל ? בגלל שיש הרבה רכבים כאלה למכירה וגם בליסינג והשכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...