Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לנהיגה בחו״ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני ואבא שלי רוצים לעשות טיול בחול בזמן הקרוב (שבועיים הקרובים)

לכמה ימים, יומיים שלושה אפילו למטרת נהיגה, ההתלבטות היא לאיפה לסוע, והאם כדאי להשכיר רכב

כמו פורשה 911 או משו בסגנון ולחוות את הנהיגה דרך הרכב שהושכר או לעשות איזה יום פתוח במסלול עם רכב על כמו פרארי וכדומה..

אני אשמח לקבל קצת עצות ומידע על מקומות אטרקטיביים..

תודה רבה מראש

פורסם

האמת שחזרתי לא מזמן מטיול באזור אנדורה \ הפירנאים. אחלה כבישים ודרכים. אם אתם מחפשים משהו שונה מגרמניה \אוסטריה\שוויץ.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה מתחת לגיל 25 יהיה לך קשה להשיג רכב ברמה של פורשה 911 להשכרה, ולעשות תאונה בלי ביטוח זה די יקר, לא ממליץ...

עוד דבר לקחת בחשבון זה עלויות, עלות של רכב כמו פררי על מסלול ליום תעלה כמו שבועיים (אם לא חודש) של פורשה על כביש, לפחות מההכרות שלי עם השכרות לנורבורגרינג.

וכמו שנאמר, עכשיו קר באירופה, אבל הבעיה לא רק בקור, רוב הכבישים הטובים נמצאים בהרים שכרגע מושלגים אז חלק גדול מהמעברים ההרריים סגורים עד מאי (לפחות).

פורסם

איזה רכב השכרת?

ואבא שלי מעל 25 חחח..

והאמת שאני לפני צבא אז בגלל זה אני לחוץ קצת בזמן..

אז אתה אומר שעדיף לסוע לברלין ושם להשכיר אוטו?

פורסם

אתה לא מתכוון לנהוג?

כי אם כן, לא יהיה לך ביטוח על הרכב.

עד כמה שאני יודע כמעט ואין סיכוי בעולם שחברת השכרה תבטח אותך על פורשה.

שמעתי על מקרה של מישהו שכן הצליח להשיג ביטוח ברכב בסגנון אבל זה מאוד נדיר ואם אני זוכר נכון היו לו קשרים שם.

אני לא אומר מה עדיף, פשוט מציע לך לבדוק את האפשרויות שלך, לא בטוח שכולם רלוונטיות אליך אם אתה רוצה לנהוג.

פורסם
אם אתה רוצה להשקיע , בלאס ווגאס

במאי אני כנראה אעשה את זה אני אהיה שם.

http://www.exoticsracing.com/Las-Vegas/driving-on-las-vegas-motor-speedway_1.htm

ממליץ ^

אבל אני מציע לא להזמין יותר מ2 מקצים מראש, יש אפשרות להזמין עוד מקצים במקום אם בא לך, ומנסה לשמור את הרכב שאתה באמת רוצה למקצה השני, כי בראשון אתה לא מכיר את המסלול ואם לא נהגת על מכונית על במסלול עד עכשיו אתה לא תתקרב לניצול של הרכב ותהנה פחות, גם ככה לא תתקרב כנראה לניצול הרכב אבל אחרי שאתה מכיר קצת את המסלול אתה תהנה מהרכב יותר. לי הספיקו 2 מקצים, במקצה השני אתה כבר מרגיש מוגבל ע"י המדריך (ובקרות אחיזה\יציבות שהם לא מנתקים) ולא הרגשתי צורך בעוד הקפות.

פורסם

זה טוב ויפה, רק שכחתם לציין שלמי שעדיין גר בארץ הטיסה ללאס-וגאס עולה פי 2.5 מאשר לגרמניה ועלות מקצה במסלול דומה לעלות של יום השכרת פורשה בגרמניה.

אם כי, לבחור לא יהיה ביטוח בהשכרה ואילו במסלול בווגאס מגבלת הגיל היא 18.

אני לא נכנס לכיס של ה-OP, אבל ראוי שהוא ידע על ההפרש הקט בעלויות.

פורסם

בטח שאני מתכוון לנהוג,גם על יום מרוצים לא יהיה ביטוח?

ואני לא חושב שזה כזה שיקול הביטוח..

והצעה חלאס וגאס קצת יקרה לא?

פורסם
בטח שאני מתכוון לנהוג,גם על יום מרוצים לא יהיה ביטוח?

ואני לא חושב שזה כזה שיקול הביטוח..

והצעה חלאס וגאס קצת יקרה לא?

ביטוח זה לא שיקול??

בהצלחה לשלם על הפורשה, נגיד 300 אלף שח, ועל המרסדס עוד איזה 300 אלף במקרה שתכנס באחת.. (לא מאחל חס וחלילה).

לא נראה לי חכם במיוחד לנסוע לטיול נהיגה ברכב של מאות אלפי שקלים בלי ביטוח. בטיול כזה נוהגים לא הכי בטיחותי, אז לעשות את זה בלי ביטוח ברכב של מאות אלפי שקלים? כשאתה יכול לעשות תאונה עם רכב אחר שעולה מאות אלפי שקלים?

פורסם

העלות של המסלול בוגאס מכסה את הביטוח מעל גיל 18 (אני משער שיש להם פסקה לגבי רשלנות פושעת וכו', אבל אתה לא מתכוון לנהוג בכוונה לתוך דוכן הנקניקיות אני מקווה).

וכן, לרוב אזרחי מדינת ישראל מדובר בהצעה מאד יקרה -

טיסה ללאס-וגאס (קונקשן) - 1000-1300 דולר

מלון לכמה לילות - עוד 200-400 דולר (תלוי במלון)

כל מקצה החל מ-300 דולר (אם אתה לוקח פרארי או למבו)

טיול כזה נגמר בקלות ב-4000 דולר או יותר לשניכם.

אבל זה הכסף שלך.

לגבי הרעיון של לקחת את ההגה בלי אישור של חברת ההשכרה ובלי ביטוח. הגה של מכונית ספורט מאוד חזקה, בעלת הנעה אחורית וזנב שובב, בכבישים שאתה לא מכיר, בחורף שעדיין רטוב, בוץ ולפעמים גם שלג וקרח. ברור לך שמדובר ברעיון הזוי לחלוטין, נכון?

פורסם

לא לבטח זה לא צעד חכם במיוחד. זה לסמוך על המזל הטוב, כשאתה מתכוון לנהוג באוטו שחזק (כנראה, אלא אם יש לך פורשה פה) בכמה רמות ממה שאתה רגיל אליו כאן וגם לא כזה קל לשליטה בהכרח.

עם כל הרצון הטוב, עדיף לא לטוס או לטוס למקוט שוודאית יבטח אותך, מאשר לעשות את המשחקים האלה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...