Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

google glass - הולך להפוך לנו את החיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מדמיין עולם שבו כולם מסתובבים עם הדבר הזה על הראש כל הזמן.

די עצוב...

אני איכשהו מעדיף את העולם שבו כולם מחזיקים בידיים מכשיר עם מסך מגע, מסתכלים ולוחצים עליו, ושותקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגמרי, אנחנו נראים כמו מדינה של זומבים,

כולם עם ראש שפוף ומבט נעוץ במלבן זוהר.

המשקפיים לפחות ירימו את הראש. אולי.

זיהוי קולי זה משהו שעדיין לא עובד, צר לי להודיע.

בטח שלא בעברית, אבל גם באנגלית המצב רע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זיהוי קולי דווקא עובד לא רע כששקט מסביב.

אני משתמש בזה לא מעט בטלפון. באנגלית כמובן שהמצב יותר טוב, אבל גם בעברית אם תנסה לדבר לוייז, הרבה פעמים הוא יבין איזה שם של רחוב אמרת.

אני לא מנסה לטעון שזה מושלם, יש עוד המון לאן להתקדם, אבל המצב השתפר מאוד בשנים האחרונות, תנו לטכנולוגיה עוד כמה שנים והיא תבשיל לגמרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה בהחלט הכיוון שהעתיד ילך אליו, אבל עדיין הטכנולוגיה לא מספיק בשלה כדי שאנשים ינהרו אליה בהמוניהם. לי אישית קשה להאמין ששהמשקפיים של גוגל יהיו מאוד נפוצות, אנשים היום נמנעים מלשים משקפיים, אז זה שיש על המשקפיים מעבד, מצלמה וחיבור לאינטרנט זה מה שיגרום להם לשים משקפיים? לדעתי זה יתפוס כאשר הרכיבים שהזכרתי למעלה יושתלו לנו בראש או יורכבו על הראש בצורה שלא תפריע.

על פי השמועות אפל עובדת על שעון שאמור לצאת בקרוב ויתממשק עם שאר המכשירים של אפל. כרגע הטכנולוגיה עדיין בחיתולים אבל כמה שנים קדימה, זה יהיה נפוץ כמו שסמארטפונים נפוצים עכשיו, זה יהיה הגלגול האבולוציוני הטכנולוגי הבא.

פורסם

הכיוון הכללי שהטכנולוגיה הולכת אליו הוא של מחשוב לביש. גם אם המשקפיים הנוכחיות של גוגל לא תהיינה להיט גדול, הן מבשרות את תחילת המהפכה הבאה, זו שאחרי הסמארטפונים.

מציאות רבודה היא בעלת יתרונות רבים על פני הצורך להסתכל על מסך, היות והיא נותנת את האופציה להמשיך להיות מודעים לסביבה, וכמו כן, מאפשרת להציג מידע בצורה נוחה הרבה יותר.

ולמי ששכך, הסמארטפונים הראשונים היו גרוטאות נוראיות, הם כבשו את העולם רק כשבאה אפל ויישמה אותם בצורה טובה. אותו הדבר יקרה לפתרונות מציאות רבודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וודאי, אבל חכה כמה שנים.

אגב, החלום שלי למציאות רבודה זה משקף שלג שמציג מבט של מכשולים מעבר לגבעה/עיקול, סלעים וקרח חבויים בשלג, ומציע לי הצעות לשיפור סגנון. אם הוא יוכל לתקשר עם גולשים אחרים ולהתריע על התנגשויות, בכלל להיט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא רק שזה העתיד, זה אפילו העתיד הקרוב (10 שנים נגיד)

בעתיד היותר רחוק זה יהיה על עדשות מגע בכלל ולא יצריך דיבור אלה יזהה מה אתה רוצה שזה יעשה רק כי תחשוב על זה :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
וודאי, אבל חכה כמה שנים.

אגב, החלום שלי למציאות רבודה זה משקף שלג שמציג מבט של מכשולים מעבר לגבעה/עיקול, סלעים וקרח חבויים בשלג, ומציע לי הצעות לשיפור סגנון. אם הוא יוכל לתקשר עם גולשים אחרים ולהתריע על התנגשויות, בכלל להיט.

ולמה להשקיע בדבר כזה, כשהרבה יותר כלכלי לשווק להמונים מכשיר שיציג להם פרסומות לבתי קפה או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטכנולוגיה העיקרית תפותח עבור חליבת כסף מהפרולטריון.

אחרי זה אפשר לבצע התאמות על הבסיס הזה בזול יחסית, כך שזה יהיה כדאי עבור הקהל הקטן יחסית של אניני מדרונות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אני מדמיין עולם שבו כולם מסתובבים עם הדבר הזה על הראש כל הזמן.

די עצוב...

מסתובבים עם זה על הראש וצועקים "over 9000!! " ללא הרף...

SiMHTK15Pik דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

+1000000000000000000000000000000000000000

זה הדבר הראשון (והשני והשלישי והרביעי והחמישי והשישי...) שאני אעשה אם יהיה לי דבר כזה:-D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני כבר חושב כמה נוח זה יהיה לשחק זינגה פוקר בפקק עם הדבר הזה, היום אני משתמש בטאבלט וזה ממש מציק לכתוב תגובות באמצע משחק תוך כדי נהיגה.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה לא ילך כי אנשים לא אוהבים ללבוש מכשירים. המון אנשים מסתובבים בלי שעון יד רק בגלל שיש להם בכיס סלולרי. הדיבוריות bluetooth שמתלבשות על האוזן - לא יצא לי לראות מישהו באמת מסתובב עם זה, אולי שליחים שעובדים על טוסטוס וכמה מקרים פרטיים של תסביך איש הניקיון מהעתיד. :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חלק גדול מאלו שרואים את המכשיר הזה מיותר, עוד לפני שהוא יצא - יהיו בגל הראשון של קונים בכל מחיר.

הקשישים פה זוכרים את מכשירי הפלאפון הראשונים - Zה היה רק לפני כ-20 שנים - הם היו שיא היוקרה ו"נחשבות" , בגודל של בלוק גלידה, שקלו בערך טונה, בלי צבעים ושימשו רק לשיחות. רק שיחות. נדמה לי שעלו מעל 5000 ש"ח (לא יודע כי קבלנו לשימוש בשעת הצורך) ולאט לאט כל עם ישראל עמד בתור לקנות אותם.

אוזניות הבלותוס הראשונות היו שיא הפוזה כאשר יצאו. מי שהשתמש בהן קבל תמורה במבטי הערכה של דרדקים עבור המחיר הלא זול שלהן.

עבור הסמארטפונים הראשונים אנשים עמדו שעות בתור, חיפשו פרוטקציות ושילמו המון בשביל מוצר שאיני בטוח שידעו להשתמש ברוב תכונותיו ומחירו בלי שום תמורה סבירה לתועלת המופקת ממנו. העיקר שיהיה.

המוצר של גוגל יהיה הצלחה ודאית, בלי קשר אם יהיה טוב או רע, זול או יקר. לדעתי הוא ישנה את צורת החיים להרבה מהדור הצעיר ואלו שירצו להיות אין. כדי להיוות אופנתי אנשים ישלמו כמה שיתבקשו, גם אם המחיר אינו רק ממון אלא ביטול האני העצמי והיותם תחת עינו של האח הגדול.

תראו איך היום הרבה אנשים הולכים עם הראש בסלולרי, משתעבדים לו בכל רגע, ונותנים לו עדיפות ראשונית לפני כל אדם או מטלה אחרת.

אולי אפשר,בעוד כמה שנים, לדלג על מציאות רבודה וישר לעבור להשתלת שבב בגוף, או אפילו איזה מחשבון שישלט ברוב הפעולות האנושיות.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...