Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נכון.

אני מכיר לא מעט רופאי שיניים שימליצו על מברשת חשמלית, ולא בגלל סיבות מסחריות, או כספיות.

כל מחקר מודרני בתחום החניכיים מאשר שעם מברשת שיניים סטנדרטית ובלי גימיקים מגיעים לתוצאות טובות יותר (רפואית) ממברשת שיניים חשמלית. הייתה לי בדיוק מטופלת אחת שהמלצתי לה על מברשת חשמלית וזה היה רק בגלל שהייתה לה פגיעה עצבית ביד הדומיננטית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בוא וננסח את השאלה מחדש.

נניח שאין פגיעה בעצב, אבל יש דלקת בקרום החשק. אנשים נוטים לחפף עם הזמן, ולא לצחצח בדיוק לפי ההוראות.

האם במקרה כזה לא עדיף להשתמש במברשת חשמלית?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שתהיה בעניינים שיש לי מקרה חריף מאוד של הדלקת הנ"ל :loco:

בוא וננסח את השאלה מחדש.

נניח שאין פגיעה בעצב, אבל יש דלקת בקרום החשק. אנשים נוטים לחפף עם הזמן, ולא לצחצח בדיוק לפי ההוראות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
בוא וננסח את השאלה מחדש.

ברור שעדיף.

אני בכל מקרה לא מאמין שאפשר להגיע לאותם תוצאות עם מברשת שיניים רגילה כמו עם חשמלית טובה.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי אם אני קונה רק את המברשת בלי המטען (שיש לי בבית) http://www.ebay.com/itm/BRAUN-ORAL-B-REPLACEMENT-TOOTHBRUSH-HANDLE-MODEL-4729-PLAQUE-REMOVER-3D-ACTION-/300828345315?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item460ac443e3

האם תהיה לי בעיה לטעון אותו ? זאת אותה מברשת כמו שיש לי בבית.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא מבין גדול במברשות שיניים, אני אגיד לך מה אני עשיתי:

היה מבצע בניו-פארם לפני שבועיים על מברשת שיניים חשמלית - אורל בי דגם ויטאליטי

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718268

עלתה רק 45 ש"ח!

המברשת באה עם בטריה פנימית נטענת עם אחריות לשנתיים.

הראש שלה מסתובב (לא רטט), ואחרי 2 דקות (לטענתם זה זמן ציחצוח אידיאלי) המברשת מסמנת לך שהסתיים זמן הציחצוח.

אני קניתי עם ראש הלבנה לשיניים (יש לו מן גומי כזה במרכז שמסיר כתמים על השן), ובת הזוג שלי קנתה מברשת לניקיון יסודי.

http://www.oralb.com/products/vitality-precision-clean

תבחרו בלשונית Brush Heads כדי לראות את ההבדלים.

בפועל - המברשת פשוט מעולה. באמת חוויה אחרת.

היא עושה ניקיון מעולה לשיניים (אתה באמת מרגיש שניקית את השיניים, הן חלקות ונקיות),

היא הסירה פלאק ואבן שמברשת שיניים רגילה לא הצליחה,

ובאופן מפתיע גם הצליחה באמת להלבין את השיניים שלי (יחסית.. זה לא חומר הלבנה, אבל השיפור ניכר בעין).

בקיצור, ממש מבסוט מהקנייה. ראשים חלופיים קניתי בAliExpress - עולה כמה דולרים לסט לא-מקורי של 4 ראשים.

אני לא יודע מה ההבדל בין המברשת הזאת לאחרות. אבל זאת זולה, איכותית ועושה את העבודה ממש טוב.

פורסם
ברור שעדיף.

אני בכל מקרה לא מאמין שאפשר להגיע לאותם תוצאות עם מברשת שיניים רגילה כמו עם חשמלית טובה.

אמונה ומדע לא הולכים יד ביד :wink:

QUOTE=nitch;3769384]בוא וננסח את השאלה מחדש.

ודאי שעדיף. העניין הוא שיש קונספציה שצחצוח נכון לוקח המון זמן, כשבפועל באותן שתי דקות שעליהן דיבר המגיב שמעלי אפשר לעשות תוצאות יפות יותר עם מברשת רגילה. מצד שני, שכל אחד שיעשה מה שמתאים לו, העיקר לשלב צחצוח עם חוט דנטלי ושיננית לפחות פעם בשנה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי רתיעה פתולוגית מחוט דנטלי, משתמש ב waterpik במקום. נחשב יעיל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יעיל פחות, עדיף על כלום. חוט דנטלי ינקה טוב יותר מתחת לחניכיים.

פורסם

אני משתמש ב5000 כבר פרק זמן ארוך, מברשת מאוד טובה, יש לי את הדגם הישן (דגם בסיסי) בשביל הצבא, וההבדל הוא עצום.

החדשה הרבה יותר טובה, מנקה הרבה יותר טוב, הסוללה מחזיקה יותר, יש גם מד סוללה שזה יתרון לדעתי שיודעים מתי להטעין ולא מטעינים סתם.

כמי שצריך מברשת חזקה (אני אחריי יישור שיניים, ויש קיבוע מאחורה שיש נטיה שיתקעו בו שיירי מזון), אני יכול לומר שהיא עושה את העבודה מעולה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נקנתה ORAL B PROFESSIONAL CARE 500 ב-199 ש"ח + 14 ש"ח משלוח באותו היום על ידי שליח מ drugstore.co.il.

בפועל קיבלתי את המכונה בצבע תכלת עם 5 (!) ראשים מתחלפים. אפילו שרשום בדף המכירה שמקבלים רק ראש אחד.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאור הגעת מברשות של קולגייט, תוצרת אומרון, אבקש חווד דעת אמיתי המלומדים לגבי מרכולתם.

האם זה בעצם אותו דבר כמו מברשות של פיליפס? לא מצאתי הרבה עליהם ברשת.

כמו כן אשמח לקבל חווד דעת על מברשת אולטרא-סונית אמיתית תוצרת אמי דנט.

• תוכן חדש...