Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היום מעכתי בטעות את הדלת של הנוסע בצד ימין בטעות עם עמוד, והיא נראת דיי מכוערת.

ככה זה נראה:

zd1nwjnink3m.jpg

ראיתי משהו שנקרא PDR, האם זה יכול לעזור למעיכה כזאת? וכמה בערך יעלה לי לתקן את זה מבלי לעשות פחחות? כי פחחות לא בא בחשבון כרגע.

אגב הפס קישוט מלפלסטיק התעקם גם זה יכולים לתקן?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

מחר אני ינקה את האזור הפגוע ויעלה מחדש, ופופמה לצערי אין לי. וחשבתי על מה שאמרת, אני אנסה לראות מה אני אוכל לעשות, אבל המכה טיפה לאורך הדלת.

פורסם

אני חושב שפומפה תעזור במצב שלך.

פרק את הפס קישוט,קח פומפה(הרגילה שפותחים איתה סתימות), ותנסה למשוך במרכז המכה.

פורסם

הבנתי, ובנוגע לפס קישוט אני דואג. עדיף אולי שאני אפרק את הדיפון של הדלת, ואוציא החוצה את המכה עם הפס קישוט ואז הוא יתיישר לי? או שאני אפרק אותו אחמם אותו ואחזיר אותו למצב המקורי שהוא היה?

פורסם

תתחיל מפירוק הדיפון (כאשר החלון סגור)

לאחר שפירקת את הדיפון תרתיח קומקום, שפוך מהצד החיצוני על השקע. (לבש כפפות, הפח יהיה חם!)

כעת נסה לדחוף מבפנים החוצה כדי ליישר את המכה (אל תנסה ליישר בעזרת חפצים קשיחים).

פס הקישוט ייתיישר יחד עם הפח.

פורסם

טוב צילמתי תמונות חדשות אחרי שניקיתי את האזור הפגוע.

ככה זה נראה מזווית שמראה עד כמה זה עיקם:

3jzqwwzmkjcj.jpg

וככה זה נראה מול המכה בשעה חשוכה יותר, זה בכוונה צולם בחושך על מנת שהפלאש יבליט את הסימנים:

jyy2ztm3nxdy.jpg

מתחת לפס הקישוט יש עוד עיקומים קטנים כאלו... מה דעתכם עכשיו?

פורסם

אתה יכול לנסות לתקן את זה לבד, קח בחשבון שעדיין זה יראה עקום ועם גלים כאלה, נראה לי שתצטרך עבודת פחחות וצביעה, השאלה היא כמה אתה פדנט וכמה זה מפריע לך

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לתקן אני אתקן, ברור שישאר לי כמה דפיקות. בכל מקרה אילו הייתה לי את היכולת הייתי צובע את כל האוטו אבל אין כרגע כסף.

• תוכן חדש...