Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי מעניין התגובה של מיקי/גבי פה על גבי הפורום.

כי תמיד רק חברי IRDA רשמו והגיבו פה.

מה מיקי קשור?

הוא גוף כלכלי והוא לא עושה שום דבר שכל גוף כלכלי אחר לא היה עושה.

שיהיה ברור - לי, אין שום טענה נגד מיקי יוחאי.

בעבר אפילו ניסיתי לפנות אליו שיארגן לנו אירועים - לא הצליח לי.

נגד התאחדות הראלי - יש לי טענות ושוב, כל מה שאני מעלה פה - אני מעלה קודם מול גבי סרוגו ישירות.

כמו שאמרתי למעלה - הוא משוכנע שהוא צודק והמייל שלו "מטעמי" טובת הספורטאים.

על זה הביקורת שלי, בעניין זה.

גם ניסיון מחטף ההכרה בג'ימקאנה - ניסיון שאתה, חיים, והמועדון שלך PSI שותפים לו - הוא ניסיון מכוער שלא יעשה בין התאחדויות.

העובדה היא, שכל עוד המועדונים שלכם הובילו את הענף תחת ההתאחדות - אף אחד מכם לא פעל (היחיד שפעל היה ערן גומר - שטורפד בכל ניסיון מול הרשות) ולא הייתה ג'ימקאנה. מהרגע שהחלטתם לפרוש ובקשתכם לפרישה אושרה ו LTDA והמועדון המוטורי הישראלי עברו לפרונט, קרו שלושה דברים עיקריים תוך חודשים ספורים:

1. יש כללים מאושרים - כל מועדון, גם מי שלא חבר בהתאחדות יכול עכשיו לארגן ג'ימקאנה.

2. אם לא יטורפד - יהיה אירוע ג'ימקאנה ראשון ביום שישי הקרוב.

3. בשבועות הקרובים הענף ממריא עם ג'ימקאנות נוספות של מועדונים שחברים בהתאחדות.

כמו שאמרתי לך בעבר חיים, אין לי כלום נגדך אישית - אני בטוח שגם אם PSI יפנו לסיוע ההתאחדות בהוצאת ג'ימקאנה - הם יזכו לסיוע למרות המהלך המכוער שביצעתם בעבר (הבקשה לביטול ההכרה ב IRDA). אתם גם יכולים לעשות זאת היום לבד. כמו שניר כתב - התעקשנו שהכללים יאפשרו לכל מועדון להיות עצמאי ולא תלוי באף התאחדות, באף מארגן ובאף אחד אחר חוץ מעצמו.

זה, חיים - "טובת הספורטאים". חבל שלא הבנתם את זה קודם. מקווה שתבינו בעתיד.

אלון

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה מיקי קשור?

הוא גוף כלכלי והוא לא עושה שום דבר שכל גוף כלכלי אחר לא היה עושה.

שיהיה ברור - לי, אין שום טענה נגד מיקי יוחאי.

בעבר אפילו ניסיתי לפנות אליו שיארגן לנו אירועים - לא הצליח לי.

נגד התאחדות הראלי - יש לי טענות ושוב, כל מה שאני מעלה פה - אני מעלה קודם מול גבי סרוגו ישירות.

כמו שאמרתי למעלה - הוא משוכנע שהוא צודק והמייל שלו "מטעמי" טובת הספורטאים.

על זה הביקורת שלי, בעניין זה.

גם ניסיון מחטף ההכרה בג'ימקאנה - ניסיון שאתה, חיים, והמועדון שלך PSI שותפים לו - הוא ניסיון מכוער שלא יעשה בין התאחדויות.

העובדה היא, שכל עוד המועדונים שלכם הובילו את הענף תחת ההתאחדות - אף אחד מכם לא פעל (היחיד שפעל היה ערן גומר - שטורפד בכל ניסיון מול הרשות) ולא הייתה ג'ימקאנה. מהרגע שהחלטתם לפרוש ובקשתכם לפרישה אושרה ו LTDA והמועדון המוטורי הישראלי עברו לפרונט, קרו שלושה דברים עיקריים תוך חודשים ספורים:

1. יש כללים מאושרים - כל מועדון, גם מי שלא חבר בהתאחדות יכול עכשיו לארגן ג'ימקאנה.

2. אם לא יטורפד - יהיה אירוע ג'ימקאנה ראשון ביום שישי הקרוב.

3. בשבועות הקרובים הענף ממריא עם ג'ימקאנות נוספות של מועדונים שחברים בהתאחדות.

כמו שאמרתי לך בעבר חיים, אין לי כלום נגדך אישית - אני בטוח שגם אם PSI יפנו לסיוע ההתאחדות בהוצאת ג'ימקאנה - הם יזכו לסיוע למרות המהלך המכוער שביצעתם בעבר (הבקשה לביטול ההכרה ב IRDA). אתם גם יכולים לעשות זאת היום לבד. כמו שניר כתב - התעקשנו שהכללים יאפשרו לכל מועדון להיות עצמאי ולא תלוי באף התאחדות, באף מארגן ובאף אחד אחר חוץ מעצמו.

זה, חיים - "טובת הספורטאים". חבל שלא הבנתם את זה קודם. מקווה שתבינו בעתיד.

אלון

2008-4-12-romaniashow725-01.jpg

506007-18.jpg

מחיאות כפיים סוערות, כולם!!

אפילו תקומו ותעשו גל לכבוד מר אלון חלווה. אדון הנאומים הגדול.

אלון, הנאומים שלך וההכפשות שלך נגדי או נגד PSI לא יעזרו לך. ועם בהוצאת דיבה עזקינן.

לא ישנו את העובדות שהיינו חברים אצלכם[iRDA] המון שנים ומאז שיצא החוק ב2005 לא עשיתם כלום למען ספורט הגמייקאנה!

עכשיו שהדברים התעוררו וראיתם כי טוב אז התעוררתם.

אני רק מחכה ליום לתת לך בראש על האספלט במירוץ:twisted:

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

מאד ממלכתי. מכבד אותך מאד.

אפרופו, מה עשית בשנים אלו שאתה מבקש לייצג את הענף?

כתבת כללים?

רצת לדיונים?

תרמת כספים?

עשית איזו פעולה פורמאלית לקידום הענף?

מה פתאום שתעשה.... צריכים להכין עבורך, נכון?

אז מה בדיוק אתה רוצה לייצג.

הלעג שלך כלפי העושים במלאכה רק מציג אותך בצורה לא טובה.

אין לי ספק שלא כולם חושבים כמוך, אבל, מה זה משנה.

יש ג'ימקאנה חופשית לכולם וכולם גם יודעים עכשיו מי אחראי לזה שיש את זה.

זה בטח לא אתה. מכובדי.

אלון

פורסם
מאד ממלכתי. מכבד אותך מאד.

אפרופו, מה עשית בשנים אלו שאתה מבקש לייצג את הענף?

כתבת כללים?

רצת לדיונים?

תרמת כספים?

עשית איזו פעולה פורמאלית לקידום הענף?

מה פתאום שתעשה.... צריכים להכין עבורך, נכון?

אז מה בדיוק אתה רוצה לייצג.

הלעג שלך כלפי העושים במלאכה רק מציג אותך בצורה לא טובה.

אין לי ספק שלא כולם חושבים כמוך, אבל, מה זה משנה.

יש ג'ימקאנה חופשית לכולם וכולם גם יודעים עכשיו מי אחראי לזה שיש את זה.

זה בטח לא אתה. מכובדי.

אלון

1.אני בתפקיד מנהל מועדון psi רק 3 שנים.

2. ניסתי להכנס לכל הסיפור ואיתי שיש רק ריבים והתווכחיות בין הצדדים. החלטתי שאני לא רוצה להכנס באמצע.

גם עכשיו שדברים רצים כולם עוד רבים על כולם.

3. אני יודע לכל העוסקים בדבר בזה שאני יגיע לכל האירועים שיהיו.

הגעתי לכל אירוע כצופה. ואני יגיע לכל אירוע כמתחרה שיהיה הענף שלי.

שדרך אגב אף פעם לא הצהרתי על עצמי כמוביל התחום.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
1.אני בתפקיד מנהל מועדון psi רק 3 שנים.

2. ניסתי להכנס לכל הסיפור ואיתי שיש רק ריבים והתווכחיות בין הצדדים. החלטתי שאני לא רוצה להכנס באמצע.

גם עכשיו שדברים רצים כולם עוד רבים על כולם.

3. אני יודע לכל העוסקים בדבר בזה שאני יגיע לכל האירועים שיהיו.

הגעתי לכל אירוע כצופה. ואני יגיע לכל אירוע כמתחרה שיהיה הענף שלי.

שדרך אגב אף פעם לא הצהרתי על עצמי כמוביל התחום.

כן חיים שאני לא ידבר מה היה ביום הבחירות לועד מנאל שמה מה אמרתי !

ויש לי שאלה אלך למה אתה תמיד אומר את המישפת הזה

"ואני יגיע לכל אירוע כמתחרה שיהיה הענף שלי. " ולמה אתה אור אני ולא אני איקך את המעדון שלי גם איתי ?

ביגלל זה אסיתי אתמה שאסיתי כי אתם לא פאלטם שמה נכון ! ושאמרתי שאני מארגן גימקנה ושיצאתי על פאילות המנאלים מחקתם לי את הנוסים שלי שמה למה חיים ?

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
כן חיים שאני לא ידבר מה היה ביום הבחירות לועד מנאל שמה מה אמרתי !

ויש לי שאלה אלך למה אתה תמיד אומר את המישפת הזה

"ואני יגיע לכל אירוע כמתחרה שיהיה הענף שלי. " ולמה אתה אור אני ולא אני איקך את המעדון שלי גם איתי ?

ביגלל זה אסיתי אתמה שאסיתי כי אתם לא פאלטם שמה נכון ! ושאמרתי שאני מארגן גימקנה ושיצאתי על פאילות המנאלים מחקתם לי את הנוסים שלי שמה למה חיים ?

בבחירות ניסית להבחר, לא נבחרת.

לא פעלנו? אין לי בעיה להראות לך את כל ההתכתביות מייל שיש לי עם כל המועדונים.את כל הפגישות שהייתי נוכח בהם.

עם לא פעלנו למה ההכרה שלנו עוברת להתאחדות הראלי?

עם לא פעלנו,איך זה ש רודסטרים PSI, STI, ALFA היו בין ראשוני המועדונים שהוציאו רישיונות לחברים שלהם!!

יש כאלה שעושים דברים מתחת לפני השטח ולא רוצים לרשום הכל בפורום כל עוד אין דברים סגורים!

כל הכבוד לך שהתנעת את הסיפור מול IRDA ושאלון ניתרם ורץ עם הסיפור[מה שלא עשה שנים].

בנתיים רק הוצאת רישיונות, מה שעשינו לאנשים לפני שנה!!

לי לא משנה מי הראשון שיארגן אירוע ולי אין משחקי כבוד. לעומת אחרים.

לי חשוב שיהיה אירוע, ושיהיה אני יגיע ויביא את כל חברי המועדון שעשו רישיונות. לא משנה איזה התאחדות תעשה אותה.

ובנינינו זה לא באמת משנה.

במקביל אני פועל שכן יהיה אירוע ואפילו בקרוב.רק שהוא יהיה, קטן, איכותי, מסודר

והכי חשוב זול למתחרים!

נ.ב

ההודעה שלך בPSI נמחכה כי היא הגיע עם המון המון תלונות להנהלה. תלונות להנהלה רושמים בפרטי ליוזר ההנהלה.

זה חוקים מינימלים בכל פורום בעולם.

פורסם

חיים, חבל לריב - מתי תבין שאין לנו נגדך אישית כלום?

כולנו רוצים אותו דבר, אני מקווה.

לפני שנה הוצאתם רשיונות "בשקט" - באיזה מחיר? למה לשמור על שקט? כי לא רצו תחרות, אולי? כי הרוויחו יפה על הרישיונות האלו?

עברה שנה - אתם כבר מחדשים אותם ואירוע לא היה. לא חבל?

ניר הצליח ביוזמה שלו עם IRDA ואיתי לגרום להורדת המחיר בחצי.

אנחנו השגנו ביטוח עבור כולם.

פתחנו את הענף עבור כולם.

מחר תהיה ג'ימקאנה חוקית באילת (אני מקווה - אני מבין שיש שם המון בעיות להרבה ענפים אחרים ומקווה שיצליחו כולם).

אני מצהיר פה חיים (אחרי שבדקתי עם ההתאחדות):

חברי מועדון PSI יכולים כבר בשבוע הבא לפנות להתאחדות ולקבל סיוע מלא להוצאת ג'ימקאנה - כולל ביטוח וסיוע נדרש - רק שיעשה בגלוי והתיאום עם כל מועדוני הספורט העממי בהתאחדות!

להתאחדות סיכום עקרוני עם שלושה מתחמים - לרבות תיאומים ראשונים עם הגורמים הרלוונטיים (מועצה, משטרה, מארגנים, ספונסרים).

ב 11 ל מרץ תתקיים ישיבה בנושא - אתה, חיים, או כל נציג מטעמך (בהנחה שנבחר כדין והוא מייצג את החברים) מוזמן - אבל, נא לבוא במטרה לשתף פעולה - לא במטרה לטרפד.

הנה - בוא נראה אותך מרים את הכפפה. אני שם לך אירוע ג'ימקאנה ביד - על מה אפשר לתקוף אותי, עכשיו?

אלון

נ.ב.

ניר, אתה מוזמן מבחינתי לפרסם בפורום שלכם ב PSI - יש הזמנה פתוחה למועדון PSI להוציא אירוע תחת ההתאחדות. בסיוע מלא של ההתאחדות וע"פ הסיכומים שיהיו בין כל המועדונים הרלוונטיים. אני מתחייב שאם צריך נפעל להעמיד ביטוח גם מעבר לחמישה מרוצים ראשונים. יהיה מספיק לכולם! אני מתחייב לפעול לכך שהספונסר שלנו יעמיד גם לטובתם פרסים בתנאים שווים שייקבעו מול כל מועדוני ההתאחדות.

מקווה שזה יפתור לכולם את כל טענות העבר - אם מישהו צריך עוד הוכחחה ש IRDA פועלת לטובת הספורטאים - אז הנה, הוא קיבל.

אלון

פורסם
חיים, חבל לריב - מתי תבין שאין לנו נגדך אישית כלום? אני לא רב, אולי קצת מתווכח. זה בריא.

כולנו רוצים אותו דבר, אני מקווה.ללא שום כל ספק.

לפני שנה הוצאתם רשיונות "בשקט" - באיזה מחיר? למה לשמור על שקט? כי לא רצו תחרות, אולי? כי הרוויחו יפה על הרישיונות האלו? זה ממש לא היה בשקט, כל המועדונים שהוזכרו פירסמו בפורום שלהם. ונעשו מעל 80 רישיוניות.

עברה שנה - אתם כבר מחדשים אותם ואירוע לא היה. לא חבל? חבל, צודק.

ניר הצליח ביוזמה שלו עם IRDA ואיתי לגרום להורדת המחיר בחצי.מעולה, תודה, כל הכבוד.

אנחנו השגנו ביטוח עבור כולם.פתחנו את הענף עבור כולם.אחלה בחלה, כמו שצריך להיות

מחר תהיה ג'ימקאנה חוקית באילת (אני מקווה - אני מבין שיש שם המון בעיות להרבה ענפים אחרים ומקווה שיצליחו כולם).

אני מצהיר פה חיים (אחרי שבדקתי עם ההתאחדות):

חברי מועדון PSI יכולים כבר בשבוע הבא לפנות להתאחדות ולקבל סיוע מלא להוצאת ג'ימקאנה - כולל ביטוח וסיוע נדרש - רק שיעשה בגלוי והתיאום עם כל מועדוני הספורט העממי בהתאחדות!

להתאחדות סיכום עקרוני עם שלושה מתחמים - לרבות תיאומים ראשונים עם הגורמים הרלוונטיים (מועצה, משטרה, מארגנים, ספונסרים).

ב 11 ל מרץ תתקיים ישיבה בנושא - אתה, חיים, או כל נציג מטעמך (בהנחה שנבחר כדין והוא מייצג את החברים) מוזמן - אבל, נא לבוא במטרה לשתף פעולה - לא במטרה לטרפד.

הנה - בוא נראה אותך מרים את הכפפה. אני שם לך אירוע ג'ימקאנה ביד - על מה אפשר לתקוף אותי, עכשיו?

אלון

אני מאמין שניקח את ההזדמנות הזאת, אבל אתה מבין [ומקווה שגם אחרים] שאני בן אדם יחיד ולא עובד לבד.

אני יפנה את תשומת לב ראשי המועדונים להצעה. ויש סיכוי שנשתף פעולה.

נ.ב.

ניר, אתה מוזמן מבחינתי לפרסם בפורום שלכם ב PSI - יש הזמנה פתוחה למועדון PSI להוציא אירוע תחת ההתאחדות. בסיוע מלא של ההתאחדות וע"פ הסיכומים שיהיו בין כל המועדונים הרלוונטיים. אני מתחייב שאם צריך נפעל להעמיד ביטוח גם מעבר לחמישה מרוצים ראשונים. יהיה מספיק לכולם! אני מתחייב לפעול לכך שהספונסר שלנו יעמיד גם לטובתם פרסים בתנאים שווים שייקבעו מול כל מועדוני ההתאחדות.

מקווה שזה יפתור לכולם את כל טענות העבר - אם מישהו צריך עוד הוכחחה ש IRDA פועלת לטובת הספורטאים - אז הנה, הוא קיבל.

אלון.

העבר לא מעניין, חושבים רק על העתיד וישהיו בו מירוצים.

הערות בכתום.

פורסם

יש ג'ימקאנה בישראל

למרות יחס מחפיר מצד חלק מהגורמים באירוע, כפי שאני מבין מחלק מהתלונות שמגיעות אלינו,

יצא אתמול אימון והיום בבוקר מקצה תחרותי. מקצה הגמר בצהרים.

אני מעריך את הספורטאים שמשתתפים שם ומהווים חלוצים לספורט הזה

שעכשיו בזכותם יקבל תאוצה מדהימה (צפו להפתעות בקרוב)

וזאת למרות היחס הלא הוגן שקיבל מועדון TOP CARS לטענת חלק מהמשתתפים איתם דיברתי.

מנגד, ראוי לברך על היחס היוצא מן הכלל טוב מצד המנכ"ל מר נפתלי שמהווה נקודת אור עבור הענף בהתנהלות שם.

כן, ראוי לברך על היחס הטוב, ההוגן והיוצא מגדרו מצד עובדי הרשות לנהיגה ספוטיבית שפעלו מעבר לכל ציפייה וסייעו להוציא את הרישיונות לאירוע.

אני מתכוון למר עימאד נסאסרה ולגברות המכובדות שוש ולורן שבאמת עשו מעל ומעבר לסייע לנו.

הבעתי את תודתינו באוזני מר יוסי ניסן ובכוונתנו להוציא מכתב רשמי בנושא לגורמים הרלוונטיים.

תודה,

פשוט תודה,

אלון

פורסם

איך אנשים יורים לעצמם ברגל??? דיווח מצופה במסלול:

עולה מקצה הגמר של הג'ימקאנה! אין קריינות, אין הסבר לקהל. מפסיקים את המוזיקה.

כן , כן... אני מאמין באמת שהכל במקרה ובטעות....

לא רוצים לחבל. מה פתאום.

מה אשם הקהל, מה?

אין דבר, זה לא נעלם מעין.

הכלבים נובחים והשיירה עוברת....

שורה תחתונה - יש ג'ימקאנה והיא לא נשלטת בידי עסקנים.

אז שיכבו את המוזיקה...

באירוע הבא נדבר!

אלון

פורסם

הסתיים בהצלחה.

ברכות למועדון TOP CARS שיזכר תמיד כמועדון הראשון שביצע ג'ימקאנה חוקית בישראל.

תודה לכל החברים ב IRDA שאיפשרו לזה לקרות.

תודה לניר 1985 שפנה אלי לפני כחודשיים בלבד שנוציא את הענף מהבוץ.

גם דרך של 1000 מייל מתחילה בצעד אחד קטן, ניר.

הכי הרבה תודה, לבוריס ממועדון טופ קארס, שרץ כמו מטורף עבור החברים שלו.

הוא פורץ החומה!

אחרון חביב, מישל גדז' שבסופ"ש הזה מלמד את כל המלעיזים איך מפיקים אירוע מתוקתק, איך מתגברים על כל המכשולים שמציבים ומעל הכל, על הדרך, גם מראה בטורינג מה זה דור אשקלון, עם תצוגות נהיגה מרשימות.

יישר כוח ותודה לכולם - כולל כל מי ששכחתי, לכל מי שפעל ויש הרבה נוספים: עו"ד ההתאחדות, ניר לביא, אמציה גזית היו"ר, רמי שוכטוביץ חבר הועד, חברי ועד LTDA והרשימה עוד ארוכה.

כולם נרתמו עבור הספורט העממי - ויחד, יכולנו למכשילים.

אלון

נ.ב

תודה לרשות לנהיגה ספורטיבית תצא במכתב רשמי נפרד.

הופתענו לטובה.

אלון

פורסם

לפי הסרטונים היה נחמד, עם מכוניות מעניינות.

שמעתי אישית מאנשים שהיה קצת בעיית כמו שרשמת.

בכל זאת היה!

מקווה שיהיה שוב בקרוב וגם נשתתף.

• תוכן חדש...