Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני בתור !!! או- הגיע תורי להתחדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיואו איזה מכשיר!

תתחדש!!!!!

סוף סוף יש לך רכב באמת חזק וגם נוח לאישה ליומיום.

אומנם הוא כבר בן 10 וזה טבעי לחפש רכב בן 4-5, אני הייתי עושה אותה בחירה בדיוק אם הייתי במקומך,

קיבלת רכב גרזן, שאחרים ינהגו על רכבים פרווה חדשים בשנתיים-שלוש, למי אכפת.

לסיכום:

קג"מ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מבין מה כולכם מברברים על שנתונים, בזמן שהחלום הרטוב שלי היא MUSTANG משנתונים 1966-8. איך אומרים? גיל זה בסה"כ מספר בתעודת הזהות (או ברשיונות במקרה דנן) :lol::wink: הבחור נהנה מהגה וארבעה גלגלים שיש להם ערך מוסף... מה זו שנה לכאן או שנה לשם בתאריך הלידה :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תתחדש.

מתרגלים מהר להעברת הילוכים ביד הלא טבעית ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תתחדש! יש לך מרצדס מדהימה עם מנוע מדהים. אני כל כך לא רגיל ליראות את הדש בורד הפוך, זה ממש הרגשה מוזרה לזהות את הכל אבל כאילו במראה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אומנם הוא כבר בן 10 וזה טבעי לחפש רכב בן 4-5, אני הייתי עושה אותה בחירה בדיוק אם הייתי במקומך,

קיבלת רכב גרזן, שאחרים ינהגו על רכבים פרווה חדשים בשנתיים-שלוש, למי אכפת.

לסיכום:

קג"מ.

מסכים לחלוטין, אני תמיד אעדיף רכב מעניין יותר על פני רכב חדש יותר.

העניין המשעשע הוא שבתחילה העמדנו תקציב של עד 175k לרכישת רכב כי באמת רצינו להתקדם בשנתון ומראש אמרתי לאישתי שהסייג היחיד הוא שאם אמצא רכב מעניין עבורי אנחנו נחרוג מעט כלפי מעלה (כך למשל הצעתי 215k שקלים על M5 שנת 06, היה מאוד קרוב לסיכום ובסוף התפוצץ כי המוכר היה אדיוט).

בסופו של דבר אני סופר מרוצה כי קנינו רכב מאוד מעניין בהרבה פחות ממה שהקצבנו לעצמנו, אני לא מתחרט על ה-M5 כי מקריאה באתרים מתמחים יש לה כמה בעיות נפוצות ומאוד יקרות לתיקון (SMG...) ועל ה-E55 קיבלתי דווקא רשמים מצויינים מבחינת אמינות וגם אם חלילה משהו גדול יתקלקל- אני עדיין הרבה פחות מהתקציב המקורי..

מעבר לזה, מה שאני אוהב בדגם הספציפי הזה הוא האנונימיות שלו- מי שלא מבין לא ייחס שום עניין לרכב כי פרט ל-4 המפלטים הוא נראה כמו כל E קלאס מהשנתונים (מבייחוד שכל E קלאס רגילה מסתובבת עם בודי קיט של AMG כולל ג׳אנטים).

תתחדש.

המכונית אינה ידנית, היא אוטומטית עם 3 מצבים- נוחות, ספורט, תפעול ידני מלאה מההגה.

בלי קשר, נהגתי על ידניים עם ידית ביד שמאל, אחרי דקה נסיעה זה טבעי לגמרי.

ואם אפשר, כמה עולה כזה תענוג בדולרים? סתם מתוך עניין.

אל תתפוס אותי במילה, סביב 20k דולר, יקר במונחי רכישת רכב כזה בארה״ב או אירופה (אני משער), זול במונחי הגשמת חלום.

:lol:

תודה לכל המברכים!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה כולם מתלהבים... מי ישמע! בכסף הזה הייתי קונה שקודה יטי :wink:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש ותהנה !!!

אל תתפוס אותי במילה, סביב 20k דולר, יקר במונחי רכישת רכב כזה בארה״ב או אירופה (אני משער)

קצת יותר זול מאשר באירופה. כאן מדובר על סדר גודל של (החל מ-) 20K יורו (כמובן, לפני מיקוח... בכושר מיקוח טוב, אכן, זה יהיה נמוך יותר)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מברוק. מזכיר לי מסלול שאחד החברים שלי עבר. רכב אחרון הייתה התלבטות בין פאנאמרה לCL500 שנקנתה בסוף בגלל שהוא רצה שתי דלתות. גם שם התחלנו מ325 לפני 10 שנים. :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש! רכב מאוד מעניין, גדול, כבד ועדיין מאוד חזק. אפילו די אנונימי למי שלא מבין במה מדובר. מאוד אהבתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
תתחדש.

כמו עם כל דבר שאתה עושה ביד הלא טבעית, גם לזה בסוף מתרגלים ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...