Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני בתור !!! או- הגיע תורי להתחדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שעקב לאחרונה אחר פורום ייעוץ ברכישת רכב אולי שם לב שבעקבות התרחבות המשפחה חיפשתי כרכרה חדשה.

דרישות הסף היו מרווח משופר ביחס ל"אקסית" (שעדיין בחנייה), עליה בשנתון מ-02 בנוכחית ללפחות 07-08 ורצוי שזה יהיה רכב חזק ומתנהג ככל הניתן.

בדקתי סדרה 5, כמעט כולם מנוע 2.5 זהה לשלי, מה שאומר רכב איטי יותר משלי וללא שום נטייה ספורטיבית.

בלית ברירה ומתוך רצון למשהו חזק יותר התחלתי לחפש E350 של המתחרה, אבל רק עם AMG PACKAGE כדי שהרכב יראה לפחות ספורטיבי יותר במקום המראה המבוגר משהו.

בדקתי כמה כאלה ומצאתי דווקא אחת עם נתונים מצויינים, באמת בובה- אבל בלי AMG PACKAGE.

מיד נכנסתי למשא ומתן תוך שאני משקלל לבפנים את עלות הקיט המדובר.

לאחר שנתקענו במשא ומתן הסוכנת פתאום אמרה- יש לי רכב שאולי יעניין אותך, קצת ישן יותר ממה שאתה מחפש, אבל נתונים מצויינים, היסטוריית טיפולים מלאה אצל יבואן מרצדס- בקיצור בובה של רכב!

פסלתי על הסף כי 2003 לא יהווה התקדמות בשנתון מבחינתי.

ואז הלכתי לשתות, ואותה מכונית שנת 2003 נקלטה לי בזוית העין...

הסוכנת ישר רצה לקראתי וביקשה שאשקול את זה.

כדי לקצר את הסיפור, 3 שעות מאוחר יותר (שכללו נסיעת מבחן, בדיקה במוסך שאני מטפל ומשא ומתן מתיש)- נחתם זכרון דברים, שולמה מקדמה והיום בשעה טובה אקבל את הכלה ה"חדשה".

כאמור, היא מזדקנת משנת 2003, היא יד ראשונה, יש לה 41K אמיתיים (אומת מול מרצדס ומול מחשב המנוע), היא זקוקה לטיפול חם ואוהב וזוג צמיגים דביקים (שמלוב?....).

יש לה V8 עם גודש באף, יש מתנהגות ממנה- אבל זו בת זונה של מכונה!

21707_10151343699919962_609536274_n.jpg

559898_10151343699924962_117661577_n.jpg

164429_10151343699909962_1721367307_n.jpg

מבחינתי זה פשוט סוג של הגשמת חלום :lol:

מצטער של התמונות המאולתרות, יהיו תמונות נורמליות אחרי שהרכב יגיע מהטיפול המסור של המוסך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, נראת מ-ע-ו-ל-ה!

גם שנה אחת היא עליה בשנתון :lol: , חוץ מזה מה שבאמת חשוב זה הק"מ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הייתי מאוד קרוב לסגור על 530 שנת 09 שעל הנייר היו לה נתונים ממש מצויינים ומחיר מעולה, ברגע האחרון אישתי פשוט עצרה אותי ואמרה שהיא לא מוכנה שאני שכל כך חשוב לי ההתנהגות של הרכב אתפשר כל כך הרבה....

כשאמרתי לה שהשנתון נמוך (כי באמת התלבטתי) היא פשוט אמרה "זה בדיוק מה שרצית, תקנה את הרכב!".

מי אני שאסרב (ותודה לאישתי שמבינה את חומרת השריטה וקיבלה את זה שהלכתי אחרי הלב ולא אחרי השנתון).

חוץ מזה, יש לפחות איזה סעודי אחד שיחייך בכל פעם שאלחץ על הגז....

:lol:

פורסם

מברוק! ממתי סדרה 5 קטנה למשפחה :wink:

לא משנה נתת לי סיבה לבוא לבקר.

אתה לא מוטרד מעלויות האחזקה? טיפולים/תיקונים ודלק?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש ידידי, אכן מכונה מרשימה. אישית אני גם מעריץ גדול של ה-E Klasse מהדגם הזה.

עוד עליית שלב בסולם הבורגנות... אני ממש רואה אותך חוזר אחרי זה לארץ ולוקח פוקוסטיישן ליסינג. :lol:

פורסם

מזל טוב! סע בדרכים בטוחות ועם הרכב הזה שיהיו בעיקר ישרות (למרות שדווקא זה דיי מצחיק לראות רכב כזה עושה סיבוב במהירות, טוב נו לפחות מצחיק למי שצופה מהצד :lol:)

ומזל טוב על התרחבות המשפחה! ועל האישה (אני את חברה שלי מחנך עכשיו לדברים כאלה. למזלי- היא דווקא דיי זורמת עם זה).

• אחראי פורום
פורסם

יפהפייה! נראית חדשה לגמרי. תתחדש ומזל טוב על התרחבות המשפחה :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קודם כל מזל טוב על התרחבות המשפחה :)

שנית מזל טוב על הגרמניה החדשה, כמו שאמרו כבר גם שנה אחת היא עלייה בשנתון חוצמזה הרכב יספק אותך זה הכי חשוב.

סתם שאלת תם: איך בדיוק סדרה 5 שנת 02 לא תספיק לך?

אני אבין את הרצון להתחדש אבל זה לא מה שאמרת....

404

פורסם
מברוק! ממתי סדרה 5 קטנה למשפחה :wink:

לא משנה נתת לי סיבה לבוא לבקר.

אתה לא מוטרד מעלויות האחזקה? טיפולים/תיקונים ודלק?

היתה לי סדרה 3 והיא (בצירוף השנתון הנמוך) נתנה לי טריגר לעבור למשהו מרווח יותר....ו"קצת" יותר חזק.

מבחינת עלויות אחזקה עשיתי שעורי בית עם המוסכניק שלי ועם אדון גוגל, למען האמת מדובר ברכב שנחשב אמין ואת המנוע שלו הגדירו בלא מעט פורומים כחסין כמעט להכל.

טיפולים שוטפים באופן מפתיע לא בשמיים, מעט יותר יקר מ-E רגילה, אבל לא בהסחפות.

דלק?

לא אגיד שאני מת על הצריכת דלק הצפויה מהמפלצת הזאת, אבל בהתחשב בכך שממוצע הנסועה פה הינו כ-7500 ק"מ בשנה- אני אחייה עם זה.

מעבר לכך, קניתי את הרכב במחיר שחיטה (כשרה) מתוך התחשבות בתיקונים שאני צריך לבצע כרגע וטיפול מורחב ומתוך לקיחת מקדם בטחון לתקלות יקרות שעלולות להתעורר, וכן על הדרך דחפתי להם חודשיים אחריות על הרכב, כך שבגדול נראה לי שעשיתי עיסקה לא רעה מבחינתי.

נקווה שההוצאה הכי גדולה תיהיה על דלק...

פורסם

מתי אפשר לבוא לסיבוב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תתחדש על הבהמה... ה-E הכי יפה של מרצדס, לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...