Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק. לא דייקתי לגמרי. חשוב להביא שניים שגדלו יחד. במקרה הזה כמעט תמיד הם ישחקו אחד עם השני.

כאשר מצרפים חתול חדש לחתול קיים זה כבר יותר מועד לפורענות.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(ללא קשר ישיר) ישנם כמה פורומים ודפי פייסבוק שעוסקים רק בחתולים.

אלא מנוהלים על ידי נשים ואלו חיות בסרט שרק נשים אוהבות חתולים וגברים במקרה הטוב יורקים על חתולים שחורים,

במקרה הרע תופסים ת'חתול ו.. :snipersmi

הן כל הזמן עסוקות בלנסות לשכנע את הצופים שמיטב הגברים בעולם אוהבים חתולים וכדאי שגם "אנחנו" נלמד...

למיטב הבנתי לא ראיתי בשרשור הזה נשים :shock:

אולי הגיע הזמן להקים עמותה סטייל "גם בנים אוהבים חתולות(ים)" :wink:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
למיטב הבנתי לא ראיתי בשרשור הזה נשים :shock:

1. אתה טועה.

2. זה כי שאר הפורום שורץ נשים...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסתובב בפייסבוק דף של מפת ליטופים של כלב ושל חתול - כדאי לקרוא אותו ולהפנים אם אתה לא רוצה לבוא לעבודה עם פציעות שנראות כאילו ניסית לשים קץ לחייך.

הנה הפשיסט שלנו שלא ריחם עלינו כשחזרנו מטיסה מברלין והעיר אותנו ב4:30 לפנות בוקר

IMG_20130112_142053.jpg

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ראשית כל אני מודה לכולכם, תמיד אפשר לסמוך על החברים פה!

כרגע, עקב בעיות וחששות שעלו עם שאר דיירי הבית, והצעות מחברים נוספים - אני אתחיל באומנה לחתולים. מכאן נראה איך זה מסתדר. העדיפות שלי היא אומנה שתהפוך לאימוץ בסופו של דבר.

היום יצרתי קשר עם בחורה נחמדה מאוד מעמותת "כרמי חי" בכרמיאל. הסברתי לה את המצב, והיא בודקת לי את האפשרות לאומנה לגורה שחורה שנמצאת אצלהם כרגע. אעדכן ברגע שיהיה משהו לעדכן :)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

עדכון:

חברים יקרים :) בשעה טובה הגיע חתול הביתה. לפי עצת falou בחרתי בחתול שחור. חמוד בן כ-4 חודשים. הרגע הגיע הביתה, מתחבא לי מאחורי המיטה כרגע.

תמונות ברגע שיפסיק להתחבאות!

פורסם

לסגור חלונות דלתות, ולתת לו להתרגל למקום.

הוא יצא כבר לבד כשירגיש בטוח.

מזל טוב!

: )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

64467_10151422132244477_766325994_n.jpg

זה היפיוף. הצלחתי להוציא אותו בעזרת קצת טונה :) הוא אפילו כמו שרואים התיישב על השולחן. ואז מהר מאודד חזר למקומו בצד החדר מאחורי המיטה. פחדן קטן :)

אבל נותן לי ללטף בלי בעיה.. כיף.

פורסם

עשית מעשה טוב - כל הכבוד. איחולי אושר ובריאות לשניכם.

האם הוא מסורס? מאיפה הוא בא? חתולי רחוב מסומנים בעת הסירוס/עיקור על ידי קטימת קצה האוזן. במקרה שלו זה יותר מקצה.

:turn-l:
פורסם

וטרינרים עירוניים או וטרינרים של עמותות מסרסים ומעקרים עשרות חתולים ביום. אין להם ממש זמן להתעסק ולהתעמק בקטימת האוזן, לכן לפעמים זה יוצא להם ממש עקום ולפעמים גם יוצא להם לחתוך חלק גדול מהאוזן. זה חבל כי הקצה של האוזן זה אחד החלקים שהכי כיף למשמש אצל החתול..

בכל מקרה, החתול מסורס וזה עפ"י קטימת קצה האוזן שנעשתה באופן רשלני מעט.

החתול מתוק אמיתי. אם תאפשר לו בעתיד לעלות על מיטות, הכנס אותו כבר היום בלילה לתוך השמיכה שלך ביחד איתך.

פורסם

תתחדש ותיהנה! לפי הצילום, אני מנחש ששמו וינסנט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חתול שחור??? השתגעת???

טפו טפו טפו, חמסה X3!

בכל מקרה הוא נראה סבבה בשביל תמונה לא משהו (מזל שיש בה חתול).

תשתמש בשם שבחרת לו באופן רגיל וטבעי, מהר מאד הם מבינים שזה השם שלהם.

האמת, שיש לי שם שמיועד בדיוק לחתול שחור אבל מאחר והשם כבר שלי אני לא יכול לגלות לך.

את החתולה הכתומה הבאתי בגלל שכבר היה לי שם מוכן שפשוט היה צריך לחבר לו חתול - מנגו :wink:

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...