Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פיג'ו 206GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום לכולנו,

אני מקווה שזה המקום המתאים לפתיחת הנושא הזה.

בשנה האחרונה אני נוסע על 206GTI שנת 2004, יד 3 עם 130000 ק"מ(נכון לעכשיו).

אוטו לפנייייםםם , אני ממש מבסוט ומתרגש כל פעם מחדש כשעולה לנהוג. יחד עם זאת, בא לי לטעום משהו חדש.

אני לא מעוניין למכור, אבל כן מעוניין לשמוע על החלפות מעניינות!

הרכב בצבע כסף, ג'אנט 16 של 206CC חתך נמוך. מאוד שמורה, לא נקרעה ותוחזקה כראוי, יש היסטורית טיפולים מלאה במרכזי. גיר שופץ לפני חצי שנה. אין שום חריקות, סינכרון מושלם. משתמש רק בשמנים הכי טובים(דואג לא לערבב סוגים גם).

אז ככה, אם נתקלת בהודעה הזו ויש לך הצעה מפתה אשמח לשמוע :)

אני חוזר ומדגיש, לא לשאול אותי אם אני מוכר כי אני לא. אם הרכב הזה יעבור ממני הלאה זה יהיה רק בהחלפה כלשהי.

מיותר לציין שאין מה להציע לי רכבים סטנדרטיים. מעוניין בספורטיבית.

אחלה המשך שבוע לכולם

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר הבא מבחינת מחיר שיכול לעלות על הכיף הטהור שיש לך בGTI זה רק 350/370Z.

מתחת לזה יש רכבים יותר חזקים,אבל לא יותר מהנים.

אני לא הייתי מוכר,אולי משדרג את הקיים.

פורסם
הדבר הבא מבחינת מחיר שיכול לעלות על הכיף הטהור שיש לך בGTI זה רק 350/370Z.

מתחת לזה יש רכבים יותר חזקים,אבל לא יותר מהנים.

אני לא הייתי מוכר,אולי משדרג את הקיים.

הגזמה פראית!

ראשית כדי שנעשה סדר בדברים ה206 רכב בעל שלדה מוצלחת יחסית אך שוכן בה מנוע משפחתי חסר אופי ספורטיבי שכנראה כרגע מספק אותך.

קליאו ספורט תהיה הרבה יותר מהנה ,ספורטיבית מהנה וחזקה.

לא ניתן כ''כ להשוות הנעה קדמית ואחורית ,אם חשקה נפשך לעבור להנעה אחורית מומלץ ראשית להתחיל עם רכב נשלט וסלחן יותר וכמובן בעל הוצאות אחזקה שפויות ,מאזדה מיאטה דור שני בהחלט אלטרנטיבה ראויה.

כמובן שהכל תלות תקציב ומה מעניין אותך ברכב,צרכים...

פורסם
הגזמה פראית!

ראשית כדי שנעשה סדר בדברים ה206 רכב בעל שלדה מוצלחת יחסית אך שוכן בה מנוע משפחתי חסר אופי ספורטיבי שכנראה כרגע מספק אותך.

קליאו ספורט תהיה הרבה יותר מהנה ,ספורטיבית מהנה וחזקה.

לא ניתן כ''כ להשוות הנעה קדמית ואחורית ,אם חשקה נפשך לעבור להנעה אחורית מומלץ ראשית להתחיל עם רכב נשלט וסלחן יותר וכמובן בעל הוצאות אחזקה שפויות ,מאזדה מיאטה דור שני בהחלט אלטרנטיבה ראויה.

כמובן שהכל תלות תקציב ומה מעניין אותך ברכב,צרכים...

מחזק בהחלט הגזמה פרועה,וגם אני מצטרף להמלצה על הקליאו,שמאוד מזכירה את הGTI שלך באופי רק הכל יותר(לפעמים הרבה יותר).

חיסרון של הקליאו זה תא נוסעים מעט ספרטני בדור הראשון.

Porsche 944 turbo

פורסם

שכחתם עוד נתון מאוד חשוב להחזיק קליאו ספורט לעומת הביז'ו זה הבדל גדול יחסית, אני מחזיק צרפתיה זקנה ספורטיבית וקליאו ספורט עולה באחזקה שלה כמה רמות מעל.

חפש GTI6 או מגאן GT בשנתון מתקדם, רכב מדהים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
שכחתם עוד נתון מאוד חשוב להחזיק קליאו ספורט לעומת הביז'ו זה הבדל גדול יחסית, אני מחזיק צרפתיה זקנה ספורטיבית וקליאו ספורט עולה באחזקה שלה כמה רמות מעל.

חפש GTI6 או מגאן GT בשנתון מתקדם, רכב מדהים.

בתור בעלים לשעבר של קליאו ו-206 (XS) - אתה טועה ומטעה.

פורסם

יאללה ירין שלוף קבלות קדימה, תראה שקליאו יותר זולה לאחזקה.

אני רק מחכה לכל הטוענים לכתר.

אני אוציא לך פלט חלקים של פיג'ו לעומת רנו ונראה כמה עולה כל דבר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בבקשה:

טסט 1,150 ש"ח.

ביטוח חובה ומקיף פחות מ-24: 4,600 ש"ח.

קיט טיימינג, רצועת אביזרים ומשאבת מים (חלקים מקוריים) + עבודה - 2.5K.

טיפול קטן כ-300 ש"ח (פילטר אוויר פילטר שמן ופילטר מזגן מקוריים, שמן סינטטי מלא 5W40).

תושבות מנוע-גיר מקוריות נעות בין 200-650 ש"ח.

הייתרון הענק שיש בקליאו שהיא חולקת המון חלקים זהים לחלוטין לרכבי רנו נפוצים מאוד, ועממים מאוד.

איך זה בהשוואה לפג'ו?

פורסם
יאללה ירין שלוף קבלות קדימה, תראה שקליאו יותר זולה לאחזקה.

אני רק מחכה לכל הטוענים לכתר.

אני אוציא לך פלט חלקים של פיג'ו לעומת רנו ונראה כמה עולה כל דבר.

לא אמרתי שהקליאו יותר זולה לאחזקה.

אתה אמרת: "להחזיק קליאו ספורט לעומת הביז'ו זה הבדל גדול יחסית" - ואתה טועה, יש הבדל - אבל הוא ממש לא גדול, והוא בעיקרו בשל עלות הדלק ( 98 ).

אין לי מה לשלוף קבלות (מה גם שאין לי, אני מוסר את הקבלות עם הרכב) ולעשות איתך השוואה כי לך יש 306 (גם לי לא הייתה 206 GTI, אבל ה-XS מספיק קרובה והאחזקה שלה ככל הנראה זולה במקצת מה-GTI).

וגם כי אנחנו 2 אנשים שונים, כל אחד מטפל ברכב שלו בצורה שונה - תסכים איתי שעלויות אחזקה של רכב X אצל אדם המטפל במורשה בלבד יהיו שונות לחלוטין מעלויות טיפול של אותו רכב אצל אדם שקונה חלפים בעצמו (ברשת, בחנויות וכו') ומטפל במוסך מתמחה.

פורסם
מי המכונאי הפראייר שמוכן לעשות טיימינג לקליאו ספורט כולל חלפים מקוריים ב2500 שקל.

זאת ועוד - גם נותן אחריות שנה לחלקים (במידה ונקנו דרכם) ולעבודה כמובן.

באופן אישי אני מכיר חמישה בעלי קליאוז (ואני בינהם) שביצעו שם את הטיפול הנ"ל ויצאו מרוצים.

פורסם

טימינג ב2500 לקליאו כשרק החלפים עולים 1800? שאפט אני יודע לוקחים על הכל 3500.

וקליאו הרבה יותר יקרה לאחזקה, מה גם לא תמיד יש חלקים ביחס לפגיו.

לא אין לי קליאו אבל לשלושה חברים שלי יש מדובר על סקירה קצרה של הדברים שכן קראו בשנה הקרובה וכן טופלו במוסכים טובים ומכובדים.

• תוכן חדש...