Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש כיסוי לSG2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כיסוי לגלאקסי 2, לא כאלה מפלסטיק ב 10 שקל, אבל גם לא ב 150 ש"ח.

המלצות? אני לא רוצה לקנות מאיביי, אולי אתם מוכרים משהו?

פורסם

א. מה רע ב EBAY? כל הכיסויים לטלפונים בבית שלי הגיעו משם בכיף. אם אתה דואג מזמני האספקה, פשוט תקנה רק ממוכרים UK/US/AU בסדר הזה. תעזוב כרגע את כל מה שנמצא באסיה, רובם כרגע בחופשת חג האביב שלהם, וזה יימשך בערך עד מרץ עד שיחזרו לעבודה נורמאלית, להזמין משם משהו עכשיו ייקח המון זמן עד שיגיע, יותר מהרגיל.

ב. איזה כיוון אתה מחפש? משהו רציני כמו Otterbox או שמשהו כמו Switcheasy Colors יעשה את העבודה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש לי Otterbox משומש למכור לך, רוצה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, זה.

הוא במצב סבבה, הפלסטיק מאחורה שרוט כי הפלאפון הזה עבר איתי את עמוד ענן, אבל לא משהו רציני.

המחיר יהיה בהתאם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כן, זה.

הוא במצב סבבה, הפלסטיק מאחורה שרוט כי הפלאפון הזה עבר איתי את עמוד ענן, אבל לא משהו רציני.

המחיר יהיה בהתאם.

מוכרים לי חדש בקופסא יחד עם מגן מסך ב 100.

פורסם

ה- SG2 שלי לובש כבר שנה וחצי את הכיסוי הזה

http://www.yoobao.com/en/product.asp?b_id=126&m_id=197&a_id=304

לא סיליקוני ומגעיל

בעל פרופיל נמוך שלא מעבה מאוד את המכשיר

בעובי שלו החומר מונע החלקה

מקדימה הוא בולט קצת כדי להגן על המסך

שומר על המכשיר אבל אין לו חומר רך לספיגת זעזועים

יושב על המכשיר מעולה- התאמה מושלמת

50 ש"ח באיביי והוא אצלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ה- SG2 שלי לובש כבר שנה וחצי את הכיסוי הזה

http://www.yoobao.com/en/product.asp?b_id=126&m_id=197&a_id=304

:mm_yeah:

גם כשהיה לי הSGS2 (שהיום אצל אמי) חבר קנה לי את הכיסוי הזה (עלה לפני שנה+ כ100ש"ח באיזו חנות..כולל מדבקה למסך)

יש לציין שהמכשיר נפל לא מעט פעמים מגבהים משתנים :lol:.

אחלה סחורה ששווה את המחיר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לרכוש רק בצבע שחור, הלבן מקבל תוך שבוע את הצבע של הג'ינס או לכלוך אחר ואי אפשר לנקות את זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שים לב שהקישור השני והאחרון זה של הנוט ולא S2

תרד לתיאור מוצר שם כתוב מה באמת שולחים אל תסתמך על התמונה!

אני הייתי הולך על זה

הכי זול ומגיע עם כיסוי למסך

404

פורסם

כן יגיע לדואר ישירות או במידה וזה לא נכנס לתיבה שלך

ישארו לך פתק אפור\אדום לקבל את המוצר בסניף דואר הקרוב אליך

קח בחשבון שזה יקח משהו כמו שבועים-חודש +/-.

404

• תוכן חדש...