Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד ליצור DATABASE ב-SQL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הורדתי אתמול את אחת התוכנות SQL שנקראת DBSQL.

היא די בסיסית וקלילה ואשמח בלי קשר לקבל לינקים טובים ובריאים להורדת תוכנות SQL נוספות קלילות ולא כבדות.

לשאלתי - כשברצוני לעשות כל פעולה פשוטה בתוכנה, היא אומרת לי שלא קיים DB ואני צריך ליצור אחד.

האם אני צריך לייבוא מאיפשהו? האם אני צריך לכתוב את הטבלאות בעצמי דרך ACCESS או משהו בסגנון?

אודה מאוד למגיבים כיצד להתחיל עם זה בכלל כי התחלתי ללמוד את הפקודות בצורה יבשה אך אני מת ליישם כבר את מה

שלמדתי ומתקשה מבחינה תפעולית וטכנית.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תוריד MS SQL SERVER 2008 R2.

תתחיל ללמוד T-SQL.

בהצלחה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בMS SQL SERVER או בקיצור MSS, יש אלפי DB מוכנים ברחבי הרשת למען התירגול. לדעתי יש בMSDN הרבה DB מוכנים לתירגולים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם אתה רוצה ללמוד פקודות SQL, תוכל להעזר באתר הזה, שמסביר לך וגם יש שם תירגול שבו אתה כותב את הפקודה והוא אומר לך אם טעית או לא:

http://www.sqlcourse.com/intro.html

השתמשתי באתר הזה כשעשיתי קורס QA לפני כמה שנים והוא בהחלט עזר לי.

זה הקורס הבסיסי, באותו אתר יש גם קורסים מתקדמים יותר.

פורסם

(התשובה שלי מתייחסת ל-SQL Server בלבד. יש פתרונות SQL אחרים, אבל MS נותנים אחלה כלי, ובחינם, אז למה לא לנצל את זה ;-))

כדאי שיהיו לך 2 דברים:

1. מנוע בסיס נתונים - זהו למעשה ה-SQL Server 2005/2008/2012 בגירסאת Express החינמית

2. כלי לניהול בסיס הנתונים - SQL Server Management Studio Express. אתה רק צריך לוודא שאתה מתקין את כלי הניהול בגירסה הנכונה, כלומר Management Studio Express בגירסה 2008 יכול לנהל בסיס נתונים 2008 ול-2005, כלומר מהדורה נוכחית ומטה.

כלי הניהול הזה מאפשר לך להתחבר לבסיס הנתונים, להוסיף בסיס נתונים חדש, לנהל טבלאות, להריץ שאילתות וכו', והכל באמצעות ממשק משתמש גרפי וידידותי (יחסית)

הכי פשוט זה להוריד ולהתקין את הכל בגירסה החדשה ביותר - 2012.

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29062

שים לב ברשימת הקבצים להורידה לקבצים:

ENU\x64\SQLManagementStudio_x64_ENU.exe

ENU\x86\SQLManagementStudio_x86_ENU.exe

בהצלחה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני אישית אוהב לעבוד עם mysql, הוא חינמי ועובד גם על חלונות וגם על לינוקס שזה מיבחינתי יתרון

ה DB זה mysql והוא מגיע עם מימשק command line שניתן לעבוד איתו, עבדתי ככה לא מעט וזה לא אסון

אבל תתקין את mysql workbanch ויהיה לך גם ממשק gui שתוכל לפתוח דרכו DB, טבלאות ובעיקרון מה שבא לך

אני אישית מעדיף לעבוד עם סקריפטים שאני כותב מאשר להישתמש ב gui אבל אני מריץ אותם ובודק דברים דרך ה gui

פורסם
תכיר - http://www.w3schools.com/sql/default.asp

אחלה Tutorial ללימוד SQL ועוד דברים טובים אחרים. יש שם גם הסברים על יצירת DB's בסקריפטים -

http://www.w3schools.com/sql/sql_create_db.asp

מכיר. הוא לא נותן לי אבל לעשות updateים ו-insertים על ה-DB שלהם ואין לי מושג למה.

פורסם
ב-ACCESS אפשר להריץ שאילתות ולבצע שליפות?

אני רוצה להתחיל כבר ורק הסתבכתי :(

ברור. הAccess מביא אפשרויות DB בסיסיות יחסית, אבל זו תוכנה מעולה ופשוטה ואני חושב שעדיף לך להשתפשף קצת עליה ואחר כך אם תצטרך תתקדם. בינתיים היא תספיק לך בהחלט.

פורסם
לא כדאי פשוט להתרחק מצרות ולעבוד עם הAccess? הבחור רוצה להרגיש מה זה SQL, לא צריך יותר מדי בלאגן.

+1.

ממליץ לקרוא מדריכים בגוגל או ביוטיוב איך לעבוד עם התוכנה, לא פשוט לעבוד איתה ללא ניסיון.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

רב תודות ל- shay u שבהחלט עזר לי להסתדר עם ה-ACCESS.

הבעיה עם ה-ACCESS שהוא לא מזהה פקודות כמו drop או truncate כמו SQL.

אז יצרתי DB משלי (עם המון עזרה משי), ותהינו כיצד אפשר לייבא DB קיים שעשיתי ב-ACCESS דרך תוכנת SQL?

דרך התוכנה DBSQL לא הצלחתי. את MYSQL לא הצלחתי להתקים בכלל.

אודה על תוכנה שתצליח להתמודד עם ה-DB שלי ושלא תהיה כבדה מדי.

מישהו?

• תוכן חדש...