Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת:

MB Quart FSB216 רמקולים

Cerwin Vega hed 600.4 מגבר

Cerwin Vega Vega 124 סאב

איך זה בתור התחלה? ואם יש הצעות וחוות דעת אני ישמח.

ואיך החברה MB Quart? אני לא מכיר אותך כלכך!

תודה ויום טוב.

מצטער שאין תמונות האתר לא איפשר לי!

פורסם

שמע, גם אני לא מכיר אותך :-D

המערכת בהחלט מוגדרת כהתחלתית כאן - אבל סה"כ התחלה לא רעה בכלל!

המגבר והסאב ראויים, לפחות בעיניי.

הסט הקדמי - תראה - אם היינו בשנות ה90 והMBQ שלך היה מסדרת הQ או הדיסקוס כנראה שגם הייתי אומר וואו.

אבל MBQ של אז איננה הMBQ של היום וזה כל כך חבל כי זה קרה עם המון חברות ומותגים אחרים - כמעט לכולם למען האמת.

לרוב, הבעיה עם MBQ היא טוויטרים שבקלות יתרה הופכים להיות צורמים, חדים ובכללי כואבים מאוד לאוזן והם דורשים ריסון רב - מחלה שנמצאת לאורך השנים גם אצל יצרנים כמו פוקאל, אינפיניטי וJBL ועוד כמה חברות אבל אני מתאר לעצמי שעם קצת עבודה על הסט הזה ויהיה אפשר להנות ממנו.

ההתקנה הרבה יותר חשובה מהמערכת עצמה - תריץ חיפוש על נושאים כמו בידוד אקוסטי וטבעות עץ :wink:

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחחח תודה רבה גבר, תאמת אני לא ידעתי מזה החברה הזאת ודוד שלי

היה איתי וייעץ לי על המערכת כי הוא עבד פעם בזה לפני עשר שנה וכמו

שאמרת הוא אמר גם שלפני כמה שנים אפילו בשבילו שהוא היה סוחר היה

קשה לקנות MBQ כי זה היה יקר מאוד, אני מקווה שהם ישרתו אותי בנתיים

ובע״ה עם הזמן נתקדם כי בעקרון אני בצבא אז זה מספיק לי בנתיים.

תודה רבה לך ויום טוב!

עריכה: וד.א הרכב זה יונדאי סנטפה

פורסם

כן,

תעבוד קצת על העברית וסימני הפיסוק, ניקוד - לא יזיק :-P

לא ציינת מה היא יחידת הראש, הHU או במילים אחרות הרדיו-דיסק

כמו שאמרתי המקום לשיפור לצערי הוא במותג שהפך למותג בלוף בשם MBQ - רוב הסיכויים שזו הנקודה החלשה שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חחח כי אני עונה דרך הפלאפון, לפעמים הוא כותב מה שבא לו.

והרדיו-דיסק זה מקורי של האוטו מסך מגע כזה אני לא יודע בדיוק

כי אני בבסיס שבוע הבא אני יעדכן איזה בדיוק. (בעקרון אם אתה יודע

מה בא עם יונדאי סנטפה אז זה זה!)

פורסם

טוב, יש לך חוליה חלשה חדשה - המערכת המקורית

:-P

סה"כ בשביל מערכת ראשונה זה לא רע בכלל בכלל!

Pioneer TS-X150

פורסם

חחחחחח למה?! כל טכנאי שהייתי אצלו אמר לי אתה צריך מערכת

ואז הוא ראה את המערכת ואמר אהה זה בסדר לא צריך להחליף.

חחח מה הבעיה בה?

• תוכן חדש...