Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רעש מוזר כשאני מסובב את ההגה ימינה ושמאלה בעמידה (בN) וב״זחילה״ (בD).

הלכתי למוסך מורשה של הונדה , נשתפו הבולמים ובוצע גירוז לציר היגוי בצד ימין.

בהתחלה הפתרון של המוסך הפחית קצת את הרעש אך עדיין יש רעש והוא לא נעלם .

רציתי להתייעץ עם בעלי סיוויק מ2006 ( הצורה החדשה) אם הרעש ( מאין חיכוך כזה ) נמצא גם אצלהם ואשמח אם בעלי הרכבים יגיבו כאן.

כמו כן רציתי לשאול האם יתכן שישנם רעידות בתוך הרכב בזמן עמידה עם הילוך משולב? המוסך טוען שכדי למנוע זיהום אוויר הסלד בעמידה נמוך ומכך נובעות הרעידות. האם זה הגיוני ?

תודה רבה ושבוע טוב לכולם.

פורסם

שלום רב.

תראה בתור אחד שהיו לו שלושה הונדה סיוויק שתיים סדאן ואחת 5 דלתות אני יכול להעיד על וויברציות קלות בעמידה שמתחזקות עם הפעלת המזגן אכן זה די טבעי בסיוויק לגבי הרעש מהגה בגרסת ה5 דלתות היה סוג של רעשנכזה כמו חיכוך של גומיות

פורסם

יש לי סיוויק דור 8

בדקתי הרגע אין שם רעש !

בקשר לרעידות זה המחלה של הדגם הזה .

יש אנשים שאומרים שהחלפו את תושב המנוע וזה פתר את הבעייה .

פורסם
יש לי סיוויק דור 8

בדקתי הרגע אין שם רעש !

בקשר לרעידות זה המחלה של הדגם הזה .

יש אנשים שאומרים שהחלפו את תושב המנוע וזה פתר את הבעייה .

כשאתה מסובב את ההגה בN (בעמידה) בלי ועם ברקס אין שום רעש של חיכוך? ממש כלום? חלק ושקט?

• תוכן חדש...