Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל-על מתקפלת בפני הפשע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את הסיפור מקרוב מאוד וזה בדיוק כפי שהכותרת מציגה את זה.

אל על טיפסו על עץ גבוה בהתחלה וכשהתברר להם במי מדובר הם משכו את תלונתם וביקשו בנימוס שלא יטוס איתם שוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מסכים איתכם שחבל מאוד שטיפוס שכזה לא נענש במלוא חומרת הדין.

אני לא מכיר את המקרה הספציפי לכן אתייחס רק ברמה העקרונית.

במקרים שכאלו מי שמגיש את התלונה הוא הדייל.

אם אתה במקומו, מתעמת עם טיפוס מסויים כדי לסייע/להגן על הנוסעים האחרים, מגיש תלונה כנגדו ואז מגלה מיהו-ראש ארגון פשע.

ונניח שתלונתך תסבך את האדון הנכבד קשות עם השלטונות המקומיים.

משפחתו, חבריו וידידיו יוקירו לך תודה על היחס, נכון?

וכשיאיימו עליך ועל משפחתך בארץ, רשויות הצדק והמשטרה יפעלו במהירות ויעילות כדי להגן עליך, נכון?

אז נכון, חבל, אפילו מאוד, על ביטול התלונה, אבל לפעמים ככה זה עובד.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני בהחלט מבין את אל על. יש בעיות שעדיף לפתור בשכל, והמדינה לא נותנת שום תמריץ לפעול אחרת.

לי הציק יותר שרב חב"ד ישר רץ לטפל בענייניו של הנבלה הזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

על פי ידיעות שהופיעו בהמשך בעיתונות איומים הופנו ישירות לטייס ולמשפחתו. לאור ההגנה המשובחת שמשטרת ישראל מספקת לאזרחים שומרי החוק לא היתה לחברה כל דרך אלא להתקפל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מסכים שיש פה תיאור של כמה מחוליי המדינה:

חלאה שחושב שמותר לו לעשות מה שהוא רוצה רק משום שהוא מאמין באלימות

"רב" ששש (יצא לי :-) ) לעזור לו

משטרה שלא ממש יכולה לעזור

איפה היה המאבטח?

אגב, בהקשר זה, שיחה שקיימתי לאחרונה עם דמות "מקורבת" הסבירה לי מדוע לא טופל נושא המסתננים בשנים האחרונות: מסתבר שרוב הנכסים שמושכרים להם, הם בבעלות משפחות פשע. ומסתבר שיש להם אחיזה גם בקרב הפוליטיקאים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סיפור שהסתובב בחיפה לפני כ-40 שנה, וכנראה היו לו רגליים יציבות: יום אחד נעלם הוולבו של אחד מתושבי דניה העשירים. כעבור מספר שבועות בעל הרכב ראה אותו חונה בשכונה לא רחוקה. הבחור פנה למשטרה, והתגובה היתה: "אנחנו יודעים על כך מזמן, אבל מדובר בפושע אלים, לא מתעסקים אתו".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי הציק יותר שרב חב"ד ישר רץ לטפל בענייניו של הנבלה הזה.

הרב המדובר הינו עסקן לא קטן, על זה אין עוררין, יחד עם זאת בהקשר הטופיק רצוי לציין שהוא מטפל בענייניו של כל אזרח ישראלי\יהודי שמסתבך עם רשויות החוק במזרח הרחוק בכלל ובהונג קונג בפרט (כולל ביקורים בבתי מעצר, יצירת קשר עם המשפחות וכו', זה בין יתר עיסוקיו כשליח חב"ד).

"רב" ששש (יצא לי :-) ) לעזור לו

שים לב לפסקה הקודמת שכתבתי.

איפה היה המאבטח?

מאחר ופעם כמעט התחלתי לעבוד כמאבטח בטיסות אל על (אבטחה סמוייה כמובן) אוכל לומר לך שכל עוד לא נשקפת סכנה לחיי הנוסעים והצוות- המאבטח בהגדרה לא מתערב.

יש שיקולים רבים ומוצדקים לכך, העיקרי שבו מניעת החשיפה של המאבטח למקרה שיש על המטוס איום "אמיתי" (למשל מחבל שעומד לחטוף את המטוס).

בסיפור הנוכחי לא היה איום אמיתי על חיי הנוסעים ולכן לא היה מקום לפעולה של המאבטח.

במאמר מוסגר,

אני יכול להבין את חברת אל על שמשכה את התלונה, היא יודעת שהמשך הטיפול בתלונה עלול לפגוע באנשי צוות שהיו על הטיסה, לא הם אלה שצריכים לטפל באוזלת היד של המדינה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מי שמשלם את המחיר על כל פשע שהוא מבצע לא מגיע למעמד של ראש ארגון פשע.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
הרב המדובר הינו עסקן לא קטן, על זה אין עוררין, יחד עם זאת בהקשר הטופיק רצוי לציין שהוא מטפל בענייניו של כל אזרח ישראלי\יהודי שמסתבך עם רשויות החוק במזרח הרחוק בכלל ובהונג קונג בפרט (כולל ביקורים בבתי מעצר, יצירת קשר עם המשפחות וכו', זה בין יתר עיסוקיו כשליח חב"ד).

אני אספר לך עד כמה לא קטן בהזדמנות, יש לי סיפורים טריים.

בכל אופן, במקרה הנ"ל הבעיה שלי היא לא איתו אישית, אלא עם כל הנושא של רבנים שעוזרים לפושעים בכירים. אני מבין את המצווה שבלעזור לאסירים, אבל כשלא מדובר באנשים שנפלו לפשע מתוך מצוקה או חוסר ברירה, אלא אנשים שזה מה שהם עושים למחייתם מבחירה, צריך להקיא אותם מהקהילה.

אני בטוח שהרבה מהרבנים שעוזרים לארכי פושעים יודעים גם לגבות תשלום/תרומות/טובות אחר כך, ולא אכפת להם כמה מלוכלך הכסף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני בטוח שהרבה מהרבנים שעוזרים לארכי פושעים יודעים גם לגבות תשלום/תרומות/טובות אחר כך, ולא אכפת להם כמה מלוכלך הכסף.

בול.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אל על לא מחליטה בשביל הקברניט אם יגיש תלונה או לא. לא אנחנו נשפוט אותו וגם לא את הרב. בסדר גמור שיהודי עזר ליהודי . הכביסה - בבית. לא מול העולם האנטישמי שממקרים כאלה בונה את תדמית היהודי/ישראלי שכולם שונאים. הקברניט יכול להגיש תלונה בארץ.

פורסם

אני מתנצל, אך דבריך על כיבוס הכביסה המלוכלכת בבית הם קרתנות מטופשת.

מי שמעשן כמו גבר במטוס, שיתמודד עם רשויות החוק במקום אליו הוא טס כמו גבר. ובנוגע לאנטישמיות, היא לא ממש קיימת במזרח הרחוק, למעט אולי באזורים מוסלמיים מובהקים.

נהפוך הוא, יש כבוד אדיר ליהודים וישראלים. זו אחת הסיבות העיקריות לכך שקהילות יהודיות רבות במזרח לא שרדו הרבה זמן, היחס היה כל כך טוב שהיהודים נטמעו מהר מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כי בבית באמת "יכבסו" אותו. אם שכחת - הוא שזה מכבס את כולנו, באוויר ועל האדמה.

טיעון האנטישמיות הוא מגוחך בהקשר הזה. אפשר להודות שמפחדים, גם אחרי קורס טייס / מאבטח. גם אני הייתי כנראה מפחד, אבל אולי היה לי האומץ להודות בזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...