Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל-על מתקפלת בפני הפשע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בהחלט מבין את אל על. יש בעיות שעדיף לפתור בשכל, והמדינה לא נותנת שום תמריץ לפעול אחרת.

לי הציק יותר שרב חב"ד ישר רץ לטפל בענייניו של הנבלה הזה.

"כסף מעוור עיני חכמים". הנביא עמוס מספר על שופטים שהטו תוצאות של משפט לרעת העני רק בגלל שקיבלו זוג נעליים בעבור זה.

אני אספר לך עד כמה לא קטן בהזדמנות, יש לי סיפורים טריים.

בכל אופן, במקרה הנ"ל הבעיה שלי היא לא איתו אישית, אלא עם כל הנושא של רבנים שעוזרים לפושעים בכירים. אני מבין את המצווה שבלעזור לאסירים, אבל כשלא מדובר באנשים שנפלו לפשע מתוך מצוקה או חוסר ברירה, אלא אנשים שזה מה שהם עושים למחייתם מבחירה, צריך להקיא אותם מהקהילה.

אני בטוח שהרבה מהרבנים שעוזרים לארכי פושעים יודעים גם לגבות תשלום/תרומות/טובות אחר כך, ולא אכפת להם כמה מלוכלך הכסף.

המטרה מכבדת את האמצעים. האל והדת חייבים לשרוד בכל מחיר ולכן צריך לעשות מה שצריך לעשות. רוצה לינקים על רבנים מכובדים וכבדים שהיו מעורבים בהלבנת כספים של אירגוני פשע בארה"ב או במערכת מסועפת ומשומנת של סחר באיברי אדם?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...