Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, malcishua כתב:

אתה לא מבין. זה לא עניין של מותר או אסור.

אנחנו צריכים להיות שמחים שהעולם עדיין (ולא בטוח כמה זמן זה ימשך) מזדעזע מהדברים של בן גביר. זה אומר שאיכשהו, למרות הכל, העולם עדיין מתייחס אלינו כאל מדינה שהיא חלק מהעולם המערבי ושיש איזשהן ציפיות מינימליות ממנה בקשר להתנהלות שלה ושל חברי הממשלה שלה.

ביום שבו העולם יפסיק להזדעזע מהאשפה שיוצאת לבן גביר ושות' מהפה, זה היום שבו תצטרך להתחיל לדאוג, ומאוד. זה היום שבו מבחינת העולם המערבי אנחנו הפכנו לאיראן. אתה ממש, ממש לא רוצה שהיום הזה יגיע. כרגע העולם, למרות גלי הביקורת שאנחנו חוטפים מכל כיוון, עדיין נותן לנו איזשהו קרדיט שאנחנו מדינה שמתנהלת לפי עקרונות שבבסיסם משותפים עם המערב.

הקרדיט הזה קטן מיום ליום, בזכות ממשלת הזבל שלנו - בין השאר (אבל בהחלט לא רק) בזכות המהלכים להחליש משמעותית את בג"צ, כלכלת הטירוף שהיא מנהלת (שר האוצר = סמוטריץ', enough said), המקומות שבהם היא בוחרת להשקיע את המשאבים שלה (לחזק ולפנק מגזר שלם שמהווה פרזיט ועול הולך וגדל על שאר החברה) וכמובן התבטאויות (אם אפשר לקרוא להן ככה, באותה מידה בבון שזורק קקי "מתבטא") של חברי ממשלה וקואליציה מכל הגוונים - משיחיסטים, חרדים, או סתם טלי גוטליב. 

אבל עדיין, בדרך נס, יש איזשהו קרדיט. העולם עדיין מצפה ששרים בישראל לא יתנהגו ולא יתבטאו כמו בן גביר ושות'. מקווה מאוד שהקרדיט הזה לא ייעלם, והעולם ימשיך להזדעזע. כי כל עוד הוא קיים, אנחנו לא איראן.

לפני כמה שנים טובות עמד דוד לוי על בימת הכנסת וצעק משהו בסגנון "שאדמת ישראל תבער אדמת לבנון תבער"

לגטימי לחלוטין. הבעיה שהוא צועק מילים כאלו באוויר

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 15 שעות, malcishua כתב:

אתה לא מבין. זה לא עניין של מותר או אסור.

אנחנו צריכים להיות שמחים שהעולם עדיין (ולא בטוח כמה זמן זה ימשך) מזדעזע מהדברים של בן גביר. זה אומר שאיכשהו, למרות הכל, העולם עדיין מתייחס אלינו כאל מדינה שהיא חלק מהעולם המערבי ושיש איזשהן ציפיות מינימליות ממנה בקשר להתנהלות שלה ושל חברי הממשלה שלה.

אבל עדיין, בדרך נס, יש איזשהו קרדיט. העולם עדיין מצפה ששרים בישראל לא יתנהגו ולא יתבטאו כמו בן גביר ושות'. מקווה מאוד שהקרדיט הזה לא ייעלם, והעולם ימשיך להזדעזע. כי כל עוד הוא קיים, אנחנו לא איראן.

זו נקודה מאד מעניינת. 

הנה מה שמציק לי בתיאוריה הזו: 

העולם כרגע מחכה שהממשלה שלנו תתחלף. אני לא יודע מה ועד כמה העולם מבין בנו- העולם שומע בעיקר שיש לנו ראש ממשלה מושחת (כותרות ענק בעיתונים רציניים). כשהממשלה תתחלף, מה יקרה אז מבחינת תפיסת העולם כלפינו? 

וזה מביא ואתי לנקודה השנייה. 

זה לא בדיוק שמצפים מאיתנו להתנהגות מערבית, זה יותר כמו שמצפים מאיתנו שלא נהרוג ערבים. העולם בטוח שאנחנו עושים ג'נוסייד בעזה, הורסים שכונות מגורים חביבות בלבנון, אפילו החלטנו לסגור חשבון עם איראן ולתקוף אותם. 

זה לא ממש משנה לעולם בעקבות מה זה הגיע- טבח שמחת תורה בחסות בנימין נתניהו והליכוד, אבי הגרעין האיראני ומייסד מדינת פלסטין; הצטרפות חיזבאללה לתקיפות עלינו (והחות'ים גם, שכחתי מהם); לילות הטילים האיראניים שקדמו לעם כ; ואפילו לא ממש נותנים לנו קרדיט על הדברים הטובים שקורים בסוריה מכל המקומות, בזכות זה שהחלשנו את חיזבאללה כל כך. 

אז כשמאמינים שאתה עושה ג'נוסייד לפלסטינים, ושר הביטחון הלאומני שלך מדבר על לעשות ג'נוסייד (בקטנה כזה, לא ביג דיל), זה מקליק להרבה אנשים משהו במח שאין להם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

לפני כמה שנים טובות עמד דוד לוי על בימת הכנסת וצעק משהו בסגנון "שאדמת ישראל תבער אדמת לבנון תבער"

לגטימי לחלוטין. הבעיה שהוא צועק מילים כאלו באוויר

להכשיל את עצמך זה לגיטימי?

אצלנו הבעיה שאוהבים לצעוק ולצרוח ביחד עם לא לעשות כלום, ע"ע בנגביר השר לביטחון לאומי.

במקום לנאום נאומים סטייל נסראללה ולאיים על כל העולם ואשתו, פשוט תעשו בלי לדבר. אם תגיע הביקורת, תגיע. כרגע אנחנו בקושי עושים משהו וגם מקבלים ביקורת על דיבורים ואיומים חסרי תועלת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, Supertigre כתב:

את התביעה בהאג ומהלכים נגד ההתיישבות ביהודה ושומרון, לא הפעילו בגלל ברק או גולן אלא בדיוק בגלל אמירות (ומעשים) של נושאים בתפקיד רשמי. 

העניין הוא שהדוברים האלו לא טועים, זה אתם שם בימין שמתכחשים למציאות והמציאות היא, לדגומה, שבשטחים אכן ישראל מתקדמת בצעדי ענק לעבר מדינת אפרטהייד, כרגע הצעדים של מדינות שונות מדודים ולא כלפי כל ישראל, אבל אם הממשלה הרעה הזו תמשיך לעוד קדנציה, אז כבר כל המדינה תסבול מזה.   

התביעה בהאג הוגשה על ידי דרום אפריקה במימון וסיוע מקטאר , מציע לך להתעדכן במצבה .

מדינת אפרטהיד ... בסדר שמענו את סיפורי הבדים הללו עשרות שנים מגורמים ישראלים אשר פנו לאיחוד האירופאי ובמימון שלו ממשיכים להוציא את דיבת הארץ רעה.

לפני 10 דקות, ברווז כתב:

זו נקודה מאד מעניינת. 

הנה מה שמציק לי בתיאוריה הזו: 

העולם כרגע מחכה שהממשלה שלנו תתחלף. אני לא יודע מה ועד כמה העולם מבין בנו- העולם שומע בעיקר שיש לנו ראש ממשלה מושחת (כותרות ענק בעיתונים רציניים). כשהממשלה תתחלף, מה יקרה אז מבחינת תפיסת העולם כלפינו? 

וזה מביא ואתי לנקודה השנייה. 

זה לא בדיוק שמצפים מאיתנו להתנהגות מערבית, זה יותר כמו שמצפים מאיתנו שלא נהרוג ערבים. העולם בטוח שאנחנו עושים ג'נוסייד בעזה, הורסים שכונות מגורים חביבות בלבנון, אפילו החלטנו לסגור חשבון עם איראן ולתקוף אותם. 

זה לא ממש משנה לעולם בעקבות מה זה הגיע- טבח שמחת תורה בחסות בנימין נתניהו והליכוד, אבי הגרעין האיראני ומייסד מדינת פלסטין; הצטרפות חיזבאללה לתקיפות עלינו (והחות'ים גם, שכחתי מהם); לילות הטילים האיראניים שקדמו לעם כ; ואפילו לא ממש נותנים לנו קרדיט על הדברים הטובים שקורים בסוריה מכל המקומות, בזכות זה שהחלשנו את חיזבאללה כל כך. 

אז כשמאמינים שאתה עושה ג'נוסייד לפלסטינים, ושר הביטחון הלאומני שלך מדבר על לעשות ג'נוסייד (בקטנה כזה, לא ביג דיל), זה מקליק להרבה אנשים משהו במח שאין להם.

גם סרטונים של מנהרות תחת בתי חולים ומרכזי סיוע של אונרא לא מספיקים , הלכה למעשה עם כמות הכסף האדירה שקטאר מזרימה לרשתות ותעמולת הטיק טוק בחסות סין אין לישראל באמת יכולת להשפיע ברשתות ובמוח החלול של מרבית השמאל האירופאי אשר חובר לאיסלם הרדיקלי....

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 42 דקות, 3n כתב:

דיברתם פה על פירס מורגן , בכל תוכנית שלו הוא מביא את דברי גולן \ ברק \ אולמרט כאסמכתאות שאם ישראלים מדברים ככה זה בוודאי נכון .

אז ספר לי על מנוים רשמים וכל הBS שאתה מאכיל את עצמך , החברים הללו גורמים נזק לישראל בדיוק כמו בן גביר .

תפוח מברגה ואו אלטרנטור , תמשיך לשכנע את עצמך שאילו הם העובדות.

שוב, מאיפה אתה מביא את המציאות האלטרנטיבית שלך?

When examining the monologues, debates, and introductory framing on Piers Morgan Uncensored, the figures mentioned fall into two distinct categories: right-wing coalition ministers whose controversial public statements Piers frequently quotes as an indictment of the current government, and centrist/left-leaning opposition figures whom he cites to show mainstream Israeli criticism of Benjamin Netanyahu's strategy.

Among the specific names listed, Bezalel Smotrich and Itamar Ben Gvir are referenced and quoted significantly more by Piers Morgan to challenge pro-Israel guests than figures like Yair Golan, Ehud Barak, or Ehud Olmert.

The breakdown of how Piers utilizes these specific figures reveals why their quotes feature so heavily:

1. Bezalel Smotrich & Itamar Ben Gvir (Most Frequent)

Smotrich and Ben Gvir are Piers' primary "smoking guns" when he argues that the Israeli cabinet has been influenced by extremists. He regularly reads their direct translated quotes verbatim to guests—such as Israeli Ambassador Tzipi Hotovely, Naftali Bennett, or various panel defenders—to ask how the international community is supposed to defend the coalition's rhetoric.

Bezalel Smotrich: Piers frequently highlights Smotrich's statements regarding the total destruction or occupation of Gaza and the restriction of humanitarian aid, explicitly calling him a "genocidal maniac" and a "headbanger" on air and across his platforms when challenging the official government line.  

Itamar Ben Gvir: Piers routinely points to Ben Gvir’s social media posts and public speeches—particularly inflammatory rhetoric regarding the treatment of detainees or calls to "wipe out" or "burn" areas of conflict—using them to pressure guests on whether Netanyahu actually has control over his cabinet.  

2. Ehud Olmert & Ehud Barak (Moderate Use)

Piers uses the former Prime Ministers strategically during his opening monologues or to set up debates, leveraging their prestige as former military and political leaders to build a case that criticism of the war's management isn't just coming from outside Israel.

Ehud Olmert: Piers often references Olmert's media appearances—including Olmert's assertions that Netanyahu's policies are isolating Israel globally and leading to potential international legal accountability—to counter the narrative that all Israelis support the current war management blindly.

Ehud Barak: Similar to Olmert, Piers quotes Barak's arguments that the prolonged conflict serves Netanyahu's political survival rather than core strategic goals, utilizing Barak's background as a former IDF Chief of Staff to lend authority to the anti-Netanyahu perspective.

3. Yair Golan (Infrequent/Contextual)

While Yair Golan’s sharp criticisms of the government are occasionally cited on the show to illustrate the anger of the political left and the protest movement within Israel, he does not feature nearly as prominently in Piers' standard rotation of arguments as the cabinet ministers do.

(Note: On a few episodes, Piers has also interviewed or heavily quoted May Golan, the Minister for Social Equality, confronting her on past controversial statements about Gaza, though she is distinct from opposition leader Yair Golan).  

Summary

If you are tracking the frequency of weaponized quotes on the show, Smotrich and Ben Gvir are used constantly by Piers as direct rhetorical foils against his pro-Israel guests, making them the most heavily cited figures on your list.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, 3n כתב:

אני לצערי צופה בפירס מורגן ולא בצאט.

אני גם, בגלל זה חשבתי לשאול את הצ'אט, יש מצב שיש לך בליינד-ספוט לאיזכורים של סמוצ'גביר? כי זה אפילו לא בר השוואה ממה שיצא לי לראות

פורסם
לפני 5 דקות, 3n כתב:

אני לצערי צופה בפירס מורגן ולא בצאט.

מעניין שבלי לצפות בו או לקרוא עליו אתה מחרטט בכזה ביטחון את מי הו מצטט ועל מה הוא מסתמך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

מעניין שבלי לצפות בו או לקרוא עליו אתה מחרטט בכזה ביטחון את מי הו מצטט ועל מה הוא מסתמך.

מענין שהבנת הנקרא שלך היא לא משהו ,אבל בלנבל את הפה אתה חזק.

לפני 9 דקות, flytomars כתב:

אני גם, בגלל זה חשבתי לשאול את הצ'אט, יש מצב שיש לך בליינד-ספוט לאיזכורים של סמוצ'גביר? כי זה אפילו לא בר השוואה ממה שיצא לי לראות

אני מקווה שאת החיים ואו הענינים הכספים שלך אתה לא מנהל על פי הצאט.

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

להכשיל את עצמך זה לגיטימי?

אצלנו הבעיה שאוהבים לצעוק ולצרוח ביחד עם לא לעשות כלום, ע"ע בנגביר השר לביטחון לאומי.

במקום לנאום נאומים סטייל נסראללה ולאיים על כל העולם ואשתו, פשוט תעשו בלי לדבר. אם תגיע הביקורת, תגיע. כרגע אנחנו בקושי עושים משהו וגם מקבלים ביקורת על דיבורים ואיומים חסרי תועלת.

לזה התכוונתי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, 3n כתב:
לפני 16 דקות, flytomars כתב:

שיצא לי לראות

אני מקווה שאת החיים ואו הענינים הכספים שלך אתה לא מנהל על פי הצאט.

בטעות השארתי את הציטוט שלי אבל יצא מתאים- כמו שכתבתי, המסקנה באה מצפיה במורגן, הצ'אט רק בא כדי לאשר את הסטטיסטיקה, וכן, בשביל סטטיסטיקות אני לפעמים משתמש בצ'אט, הוא לא רע בזה בכלל 

תוהה בקול- את הקטעים של מורגן אתה רואה ישירות מהערוץ שלו, או מערוצים כמו ג'ון סמית וכדומה?

יש לי תחושה שזה המקרה השני... אני מקווה שאת החיים ואו המפלגות שאתה מצביע להן אתה לא מנהל לפי הערוץ של ג'ון סמית'... בעצם...

פורסם
לפני 1 דקה, flytomars כתב:

בטעות השארתי את הציטוט שלי אבל יצא מתאים- כמו שכתבתי, המסקנה באה מצפיה במורגן, הצ'אט רק בא כדי לאשר את הסטטיסטיקה, וכן, בשביל סטטיסטיקות אני לפעמים משתמש בצ'אט, הוא לא רע בזה בכלל 

תוהה בקול- את הקטעים של מורגן אתה רואה ישירות מהערוץ שלו, או מערוצים כמו ג'ון סמית וכדומה?

יש לי תחושה שזה המקרה השני... אני מקווה שאת החיים ואו המפלגות שאתה מצביע להן אתה לא מנהל לפי הערוץ של ג'ון סמית'... בעצם...

לא מכיר את גון סמית.

מניח שאתה עוקב מושבע של קארלסון וקנדיס אוואנס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, 3n כתב:

לא מכיר את גון סמית.

מניח שאתה עוקב מושבע של קארלסון וקנדיס אוואנס.

הנחה מוטעת מאוד, אבל לא מפתיע, מסתדר עם המציאות האלטרנטיבית שבנית.

פורסם
לפני 55 דקות, עדי-אל כתב:

"שאדמת ישראל תבער אדמת לבנון תבער"

יש קצת הבדל, בין הניסוחים. 

לדבר על הרג ולגרום לאימהות לבכות, בסיטונאות, זה לא זה. בוא. לא טוב. "דודו לא טוב תמחוק". 

ניסוח מלחמתי במשוואה הגיונית "אדמה=אדמה" זה עוד איכשהוא יכול לעבור בגרון.

אני די משוכנע שאז, גם הניסוח הזה נחשב לבעייתי וקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

יאפשרו לנו לסיים את העבודה כמו שצריך.

סלח לי, אבל זו הבחנה מעט ילדותית. אני, וזו לא טענה מקורית במיוחד, מאמין שאין כזה דבר "לסיים את העבודה", בפרט "כמו שצריך". אין היתכנות כזו, כל עוד העולם המערבי (וישראל בתוכו) לא מוכן לשלם את המחירים הנדרשים.

ככל שעובר הזמן נראה שהמסמך הנוכחי דומה לאותה עסקת שלום בעזה, כל מה שחשוב שזה שלב א'. מה יקרה בשלב ב'? לא מעניין. שלב א' הוא תכלית הכל.

ופה אנחנו מדברים על מסמך כוונות המקדים את ההסכם הסופי, כלומר זה לא באמת יקרה. זה נראה רע עבור ארה"ב (וגם ישראל) אבל זה גם לא יקרה. האיראנים לא ידללו את החומר תחת פיקוח, לא משנה אם על אדמה איראנית או על הירח. ארה"ב לא תעניק לאייתוללה 300 מיליארד לשקם את עצמם ואת הפרוקסיז. 

יסגרו את המיצרים? יחזור המצור עליהם. יתקפו תשתיות נפט? יתקפו את התשתיות שלהם. "אל תזרוק אבן כשהבית שלך זכוכיות וכו".

ניהול כאוס, זה הכל. מבאס לחיות ככה, אבל לפחות חיים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...