Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

בזה הכנסת שלנו מתעסקת דקה לפני פיזורה.

image.thumb.png.63ccf0e2520ac82e230a30e139b98f45.png

הנה מחשבה. 

היות וכשרות היא מוצר חיוני! לחלק לא מבוטל מהאוכלוסיה;

היות ויוקר המחיה משתולל ומאמיר; 

הריני מציע בזאת לאסור גביית כל תשלום! עבור שירותי כשרות, אשר נמצאים תחת הרבנות הראשית. 

בדיוק כשם שהאזרחים אינם מממנים שירותים חיוניים אחרים ותשתיות לאומיות, אין שום סיבה שהאזרחים ישלמו ישירות עבור שירות כה נחוץ, ברמה שהוא נחשב לתשתית לאומית וצורך חיוני, בדיוק כמו הנחת צנרת מים, הקמת קווי חשמל, סלילת כבישים. אני מציע שהתקציב עבור הכשרות ירד מתקציב משרד הדתות, או יכלל כחלק מהכספים המועברים לתלמידי הישיבות אשר אינם מתגייסים משום מה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, yd b-4 כתב:

בהינתן המצב שלפני ה7 באוקטובר לא יכלת להילחם באמת בחמאס חוץ מפעולות סמליות כי הברקס מהעולם היה מייד

נניח לרגע שזה נכון. זה לא. אבל נניח.

איפה כתוב שאם אתה לא יכול להילחם בחמאס, אתה צריך לדאוג שיהיה מי שיממן אותן? לשכנע את האמריקאים שזה בסדר שהקטרים מעבירים מזומנים לחמאס, אפילו שהוא מוגדר ארגון טרור?

המדיניות ה-מ-ו-צ-ה-ר-ת היתה שחמאס הוא נכס. שאסור להפיל אותו ואסור לחסל אותו.

הפעולות היו סמליות, לא כי העולם נתן ברקס. הם היו סמליות כי המטרה האסטרטגית היתה לשמור את החמאס על אש קטנה.

ולא יכול להיות שאתה לא יודע את זה. אז איך אתה מדבר על ״אין חלופות״??

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, yd b-4 כתב:

הקטנת הצבא היתה גישה שבאה מהצבא עצמו (דרג מקצועי) שבאמת היתה הגיונית...

וזה לא סותר שלדעתי ברור שביבי אחראי על ה7 באוקטובר כראש המערכת, היו אמורים לדאוג גם לתרחיש כזה.

אם הצבא הקטן היה מוכן לתרחיש כזה לא נראה לי שהם היו מצליחים לחצות את הגדר בכלל.

סליחה אבל זה שקר, מאיפה הבאת את זה?
הצבא בונה את הכוח שלו בהתאם לתקציב שהוא מקבל מהממשלה. אם התקציב קטן, הצבא יקטן יחד איתו.
הצבא והעומד בראשו לא התלהבו לקצץ, הרמטכ״ל אפילו אמר בקולו שזה מהלך מסוכן, הימור.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4405085,00.html
נחש מי היה ראש ממשלה באותה תקופה?

הצבא לא יכול לחפות על הממשלה מה יהיה תקציב הבטחון. הוא לכל היותר יכול להמליץ על תוכנית כזו או אחרת. בסופו של יום, מי שמחליט על התקציב לבניין הכוח זה ראש הממשלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

ולא יכול להיות שאתה לא יודע את זה. אז איך אתה מדבר על ״אין חלופות״??

אתה מדבר עם מישהו דתי. 

אני ממליץ לך לקרוא את החתימה של ספריאל, כדי להבין עד כמה זה יעיל. 

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

אתה מדבר עם מישהו דתי. 

דתי =! מפגר

אל תלך לכיוון הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 59 דקות, yd b-4 כתב:

הקטנת הצבא היתה גישה שבאה מהצבא עצמו (דרג מקצועי) שבאמת היתה הגיונית...

תבדוק את הפרוטוקולים. אייזנקוט התנגד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 50 דקות, yd b-4 כתב:

בהינתן המצב שלפני ה7 באוקטובר לא יכלת להילחם באמת בחמאס חוץ מפעולות סמליות כי הברקס מהעולם היה מיידי

כלומר, ידעת על התכניות פלישה, ידעת על המנהרות, ידעת מה הם מתרגלים, אבל בגלל ברקס מהעולם לא עשית כלום וגם השארת כמות מינימלית של חיילים על הגבול. זה מה שכולם היו עושים, כן ביבי לא ביבי. אה?

ועשינו מלא מבצעים בעזה בתקופה הזאת. איך אפשר להגיד דבר כזה, שלא יכלנו לעשות כלום?

לפני 53 דקות, yd b-4 כתב:

לא היתה באמת ברירה אחרת וזו גישה שאף גורם מקצועי (עם סמכות לא כמו ליברמן שחיסל את הניה תוך 48 שעות עד שהמציאות דפקה לו בחלון) 

לא היתה ברירה? ליברמן, עם כל הבעיות שלו, ראה שלא מקשיבים לו והתפטר. כלומר החליטו ללכת בדרך של העברת כספים לחמאס. זאת היתה בחירה. היו אפשרויות נוספות.

לפני 55 דקות, yd b-4 כתב:

אפילו ממשלת השינוי המשיכה להעביר את הכספים רק בצורה שונה

נכון, אבל ממשלת השינוי ראתה בזה דבר בעייתי וניסתה להקשות על העניין, לכן העבירו בצורה שונה. מי יודע אם לא היו מפילים אותה על שטויות, אם הדבר הזה לא היה נעצר לחלוטין?

לפני 59 דקות, yd b-4 כתב:

אם הצבא הקטן היה מוכן לתרחיש כזה לא נראה לי שהם היו מצליחים לחצות את הגדר בכלל

אז זה הצבא שלא היה מוכן או שבין כה וכה לא היה מה לעשות כי היינו מקבלים ברקס מהעולם? צריך להחליט.

הצבא לא היה מוכן כי הוא קטן מדי בשביל לספק מענה בכל מקום וכי הדרג במדיני החליטו שחמאס זה נכס.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

חוץ מפעולות סמליות כי הברקס מהעולם היה מיידי.

ביבי לא עשה ולו פעולה סמלית אחת. סליחה, בעצם עשה אחת, אחרי ממשלת השינוי שראה איזה קרדיט היא קיבלה על זה. כל ראשי הממשלה לפניו היו אקטיביים, הוא היחיד שהיה פאסיבי והביא אותנו לסכנה קיומית. 

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

הנה מחשבה. 

היות וכשרות היא מוצר חיוני! לחלק לא מבוטל מהאוכלוסיה;

היות ויוקר המחיה משתולל ומאמיר; 

הריני מציע בזאת לאסור גביית כל תשלום! עבור שירותי כשרות, אשר נמצאים תחת הרבנות הראשית. 

בדיוק כשם שהאזרחים אינם מממנים שירותים חיוניים אחרים ותשתיות לאומיות, אין שום סיבה שהאזרחים ישלמו ישירות עבור שירות כה נחוץ, ברמה שהוא נחשב לתשתית לאומית וצורך חיוני, בדיוק כמו הנחת צנרת מים, הקמת קווי חשמל, סלילת כבישים. אני מציע שהתקציב עבור הכשרות ירד מתקציב משרד הדתות, או יכלל כחלק מהכספים המועברים לתלמידי הישיבות אשר אינם מתגייסים משום מה.

אבל אז תלמידי הישיבות לא יוכשרו כמכ״שים ולא יוכלו לקבל כרטיסי טיסה למונטווידיאו או בואנוס איירס. געוואלד!!!1

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

דתי =! מפגר

אל תלך לכיוון הזה.

אני הלכתי לכיוון הזה? אפילו לא רמזתי. 

הנקודה: אנא ממך, התוכל בבקשה להסביר לי מה הטעם להתווכח ולנהל דיון ענייני עם מי שמאמין שנחש יכול לדבר, שתרנגול זה כלי קיבול הולם והגיוני לחטאים, שאסור לאכול אוכל מסויים במשך שבוע בשנה (פלוס בכלל, בימים ספציפים) ושאסור לאישה לשיר? אתה חושב שתוכל להסביר לו את דעתך? הרציונל שלך? אם התשובה היא לא, אזי- מה הטעם בלנסות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 2.6.2026 בשעה 12:42, 3n כתב:

לא , בדיוק כמו שאני לא מאמין לסרי הליצן ובמיוחד לברק רביד שהוכח בעבר שהוא אל מדייק במיוחד.

ולטראמפ אתה מאמין?

ynet.co.il/news/article/sjhdjtpxfe#autoplay

בעצם שכח ששאלתי 🤪

• מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין למה הוא חוזר על השטות הזאת, שישראל לא תתקוף את ביירות כל עוד היא לא מותקפת. תקפנו מהבוקר איזה 6 פעמים בלבנון. לפני שעתיים היו אזעקות בקרית שמונה.

כי היום הוא יתקוף בביירות אחרי שטראמפ צעק עליו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

אבל השופר ציטט ״מקור מדיני בכיר מאוד״ שאמר שזה לא נכון...

ברמת העיקרון טראמפ לא אישר את ההיפך מסגל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...