Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעלה פה השערה שאין לה שום ביסוס (כלומר קונספירציה).

פתאום אחרי הרצח של ימנו, מרדכי דוד מודיע שהוא מקים "כוח" כדי להילחם בכנופיית ה SSQ.

למי שלא מכיר מדובר בילדי מסתננים מדרום תל אביב, בני 10-16 שהם בפועל עבריינים אלימים שביצעו עשרות תקיפות, גניבה, שוד וסתם אלימות. 

מעבר לזה שזאת עוד תעודת עניות למשטרה ולשר העומד בראשה (הטוקבקיסטים הביביסטים לא מבינים למה זה רע), 

יכול להיות שזה מוכתב מלמעלה?

כדי שהקהל יתמקד פתאום בכמה רע בג"צ שלא גירש את המסתננים? 

ונשכח שאת ימנו זלקה, אלון לנגהל וגדי ויכמן (וזה מה שזכרתי ככה בשלוף) רצחו ערסים תוצרת הארץ ומהסוג שיותר מתחבר עם ציציות ובית"ר? 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא הבנת, הערסים עם הציציות הם הכח שמרדכי דוד מקים.

ככה יהיו שכונות בשליטת כנופיית ssq ושכונות בשליטת כנופיית משל"מ (מי שמאמין לא מפחד).

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

לא רק שהסחורה לא גנובה, למה ש *ישראל* לא תקנה את הסחורה הזאת? 

יש מלחמה, שטחים נכבשו, השטחים האלה סופחו.

אילו מדינות מכירות בשטחים שסופחו כשטחי רוסיה? איראן?

יש תמימות דעים במדינות הגוש המערבי, שהסיפוח הזה הוא לא חוקי. יש סנקציות על רוסיה.

אם ישראל אכן רוכשת סחורה מרוסיה, שמקורה בשטחים הכבושים, יש פה שתי בעיות. עצם זה שעושים עסקים עם רוסיה ובטח כשזה נוגע לתבואה משטח כבוש.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 38 דקות, SurfHigh כתב:

פתאום אחרי הרצח של ימנו

אבל בסרטוני אבטחה הם נראים יחסית לבנים... פחות מסתתנים. 

לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אילו מדינות מכירות בשטחים שסופחו כשטחי רוסיה? איראן?

"מכירות", מאוד לא מעניין. קרים סופח לפני 12 שנה, האם עד כה הייתה בעיה לקנות סחורה מקרים? גם הדונבאס בחלקו נמצא בלימבו במשך העשור הקודם, נו ו? הסחורה הזאת הופכת להיות "גנובה" רק כשצריך לעשות בלאגן דיפלומטי/תקשורתי

בנוסף "סחורה גנובה" זאת טענה הזויה. הרוסים/תושבי המקום עבדו את האדמה, גידלו אותה, השקיעו כסף, קצרו את הגידולים. זה לא שמישהו גנב תבואה ממחסן אוקראיני ומכר לישראלים.

אני אפילו לא אעשה השוואה לאיוש או לגולן, למרות שיש מקום לזה בדיון.

אז הסחורה הזאת לא "גנובה" בשום צורה מלבד זה שעל הנייר שהצד שתומך באוקראינה  - השטחים האלה אוקראינים - למרות שבמציאות - הם לא. 

וכמובן, בתור מייק דרופ, אזכיר לאדון זלנסקי, שאירופה עדיין קונה, בין אם ישירות לבין אם בעקיפין, דברים מרוסיה, גם ארהב, לכן הוא מוזמן לוותר על התמיכה של האיחוד ושל ארהב, ולהטיל עליהן סנקציות. לא לשכוח גם, שסין גם מוכרת וקונה מרוסיה, ככה שגם שם בבקשה - תפסיק. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הפלפולים האלו מזכירים את ההוכחות של אנשי הימין הישראלים שלפי פרשנות שלהם למשפט הבינ״ל ישראל מעולם לא כבשה את יו״ש ואין שם אזרחים תחת כיבוש.

זה לא מעניין. כרגע הקונצנזוס הוא שזו סחורה גנובה וישראל היא לא מעצמה שיכולה לצפצף על זה. בטח לא לאור המצב שלנו כיום.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הסיבה להתעסקות בכנפויות מדרום ת"א, זה לא הרצח בפתח תקווה, אלא זה שהם התחילו להשליט טרור גם בצפון העיר, וזה עלה לכותרות.

המשטרה הודיעה היום שיעשו איזה מבצע ארצי. לא ברור מה זה אומר. בפתח תקווה אני יודע שכבר איזה שנה גם מתלוננים על מכות בין כנופיות של ערסים קטנים. וגם בת"א זה כנראה לא חדש.

וכמובן, כרגיל, מאשימים את מערכת המשפט. במקרה של אלו משפריא בזה שלא גורשו מכאן (חלקם פיליפינים בכלל ואני לא בטוח שהיו מועמדים לגירוש. חלק קטן ישראלים עם אזרחות). במקרה של אלו מפתח תקווה במשהו אחר. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

כרגע הקונצנזוס הוא שזו סחורה גנובה

לא זה לא. זאת פשוט הטענה של האוקראינים כדי להפעיל לחץ. 

אלה לא פלפולים, זאת לגמרי המציאות, פתאום צריך להפעיל לחץ אז זאת "סחורה גנובה". 

ולמה אי אפשר לצפצף עליהם? 

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

ביקשת סימוכין? קיבלת. 

אבל אז... אז התחלת לפסול את הדוגמאות עם הסימוכין שנתתי. 

אני חושב שעניתי לך על השאלה נהדר, כולל דוגמאות עם סימוכין. 

אם תרצה, ויהיה לי זמן וכח, אחפש עוד- לא חסר. 

אבל יש לי את ההרגשה שתמצא דרכים מעניינות לפסול את כל הדוגמאות שאביא, וכפי הנראה עם גזלייטינג קל של "אתה לא יודע לתת דוגמאות" כמו שאמרו לי פה לא אחת. 

נו שוין, ירדתי מזה. 

ברווז, אף אחד לא אומר שאין השפעה למסע הדלגיטימציה של ישראל, למלחמות וכו', ברור שיש, אנחנו לא בערוץ 14 כאן, אבל בסופו של דבר חובה להסתכל על התמונה הכוללת. האם יש יותר תקריות אנטישמיות? כן, האם יש כיום יותר עסקים שונים שלא יעשו עסקים עם ישראלים? גם כן, אבל השאלה היא כמה זה מהסך הכל שכן בדיוק כפי שיש עסקים שכבר לא רוצים לעבוד עם ישראל, יש חדשים שכן.

הצגת לדוגמה את ספרד וביטול עסקאות נשק עם ישראל, לא צעד מפתיע מטעם תומך חמאס, מצד שני כנראה שלא ראית את האופוזיציה בספרד ומה היא חושבת על ראש הממשלה הנוכחי. כפי שכתבתי, חזרתי מכנס בו התקבלתי בברכה כישראלי, אני לא בא ואומר "אתם רואים, הכל שטויות" אלא שפשוט אי אפשר לקחת מקרה אחד, גם לא כמה מקרים, ולהשליך על הכלל. האם מצבנו העולם מצוין כמו שוויץ? ברור שלא, אבל גם צריך לקחת דברים בפרופורציה הנכונה. 

פורסם
לפני 34 דקות, David32 כתב:

לא זה לא

כשאפילו צבי סוכות מבין שיש פה בעיה מוסרית, אז זה כן סוג של קונצנזוס.

image.thumb.png.3b011127a804836df7391444a7e92eb0.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

וזו כל הבעייה. כל אלו יהיו שתיינים של קולות. 

כדי להחליף מפלגה עם [לא עוקב, מהזיכרון] 24 מנדטים (אלוהים אדירים, אחרי השביעי, איך?) יהיה צריך מפלגה אחרת עם יותר מאותם 24 מנדטים. 

אם כל דיכפין יוכל לרוץ לבחירות האלו, הם רק ישתו מנדטים לשחקנים שעוד אין להם אותם 24 מנדטים- והמפלגה שכן יש לה את המנדטים האלו, אלו מנדטים קשוחים. אם הם קיימים אחרי השביעי, הם יישארו קיימים גם בבחירות (שינוי צפוי, אולי 1-2). 

זו הסיבה שאני חושב שאחוז החסימה יוזז. 

כי אני ממש, וזה בניסוח העדין ביותר שאני יכול להוציא מעצמי, לא סומך על הנשיא שיחליט להטיל את הרכבת הממשלה על מפלגה שלא עומד בראשה נאשם בפלילים תוך כדי משפט בהנחה ולא יהיה לה כמות מנדטים מכובדת יותר מאשר לשנייה.

אזכיר את המקרה של הבחירות בין ביבי וציפי (לבני). ציפי קיבלה יותר קולות, ועמדה בראש המפלגה עם יותר מנדטים אבל את הרכבת הממשלה, הטילו על ביבי. 

כן, זה מורכב יותר מזה, אבל זה ה"בגדול".

חוזרים לסבבי בחירות במקרה הטוב ובמקרה הרע "נתקע" עוד 4 שנים עם ביבי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

שיש פה בעיה מוסרית

מה הבעיה המוסרית?

[ועוד מכולם, מי שעושה רדוקציה לטובים/רעים זה צבי סוכות? ]

אני עומד על שלי, אין פה בעיה מוסרית, יש פה סחיטה של זלנסקי, בטח התבאס שהאמירויות קיבלו סוללת כיפת ברזל והוא לא קיבל כלום. 

- By lifting money bags

פורסם

מה הקטע שמפוצצים מחסנים של חימושים שנמצאו בלבנון, אם חסר לנו חימושים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני יכול לחשוב על הרבה סיבות טטובות מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

עומד על שלי, אין פה בעיה מוסרית, יש פה סחיטה של זלנסקי, בטח התבאס שהאמירויות קיבלו סוללת כיפת ברזל והוא לא קיבל כלום

עזוב מוסרי, מה עדיף לישראל לעשות כרגע מבחינת תדמית במערב? לקנות חיטה שהבייבי של אירופה רואה כגנובה?

אם הקיום שלנו היה תלוי בזה, הייתי אומר זיבי התדמית שיקפצו כולם. אבל כולה כמה טונות חיטה? שווה את זה?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 שעות, falou כתב:

אני חושב שהייתי ברור.

לטעון שמדינת ישראל מאבדת קשרים כלכליים בעקבות המצב הפוליטי, בשביל זה צריך להגדיר על מה מסתכלים ואיך מודדים. כותרות בעיתונים זה לא זה.

אבל זה לא מה שטענתי. 

טענתי- יש השלכות מעשיות שמתבטאות בפועל (גם ב) איבוד עסקאות.

וגם קשרים כלכליים איבדנו על הנייר (טורקיה) וקצת יותר מרק על הנייר בתאכל'ס (יש מסלולים עוקפי טורקיה- הסחורה מטורקיה, מגיעה ליוון, מחליפה ידיים ואוניות, מגיעה בסוף לארץ במחיר -אחר. אפרופו מאבק ביוקר המחיה). 

לפני 16 שעות, falou כתב:

לקחנו את התעשייה הבטחונית (שאפשר לטעון שדווקא נהנית מהמצב) וראינו שבסה"כ המצב טוב.

נכון- המצב טוב. 

זה לא אומר שלא בוטלו עסקאות כי ישראל מתנהגת כמו פוץ. 

אתה לקחת את הטיעון למקום של "ראייה כוללת", כשאני דיברתי מתוך "מקרים שקרו", דהינו נקודתי. פה הבאג...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...