Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

ומדינות נאורות מגנות אותנו בתוקף

סתם לנושא הזה: האם יש משהו שהממשלה שלנו יכלה לעשות כאן? אולי הסברה? אולי יש שר שיכול היה להתפנות לזה? 

אולי כדאי להימנע מאמירות של כיבוש והשמדה, כי יש להם אפס תועלת ולמעשה מביאים רק לנזק בזירה הבינלאומית?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

למשל מטפלות בפורעים בשטחים. ופחות הצהרות מזיקות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 שעות, יובל .מ. כתב:

כמו שאמרתי, עדיף לכם לפעמים לשתוק מאשר לטעות.

אם אנחנו כל הזמן טועים ועדיף לשתוק, אז בוא תסביר לי את המהלך שנתניהו אץ ורץ לעשות משא ומתן ישיר מול לבנון?

אני אמרתי שהוא מנסה לתפוס מה שאפשר עד שטראמפ יעצור אותו. 

אולי, סתם משער, טראמפ אמר לכלבלב שלו "רגלי" והוא התיישר והתחיל לדבר על משא ומתן ישיר עם לבנון כדי שהם יפרזו את חיזבאללה? רגע, זה לא היה הסיכום הקודם בהפסקת האש?

מרגע לרגע זה מרגיש שנתניהו הפך לקבלן ביצוע של טראמפ ומוכר את האינטרסים שלנו בכדי להיות אהוד ומקובל על הנשיא האמריקאי.

אתה לא מרגיש ככה? אפילו לא קצת?

ואני לא נכנס לרגע אם זה נכון או לא נכון. אני רק שם דגש לזה שמפמפמים לציבור משהו ועושים הפוך. פמפו לנו שלבנון לא חלק מהפסקת האש ( בניגוד למה שטראמפ אמר בהתחלה) ועכשיו מנסים להכניס אותם להפסקת האש.

אתה יודע, בפעם הראשונה שעושים את זה אתה אומר ' מקרה. בפעם השניה - צרוף מקרים. בפעם השלישית אתה מבין שזאת השיטה.

לצערי, ואני חושב שלצער רבים, נתניהו פיספס לא מעט פעמים הזדמנויות להגיע להסכמים מתוך כח. לא מעט פעמים משכו אותו להמשיך עד שהמומנטום אבד. ככה זה כשהאינטרסים והפחד מניעים אותך.

הבעיה הגדולה עכשיו שזה כבר לא האינטרסים שלו אלא האינטרסים של טראמפ.

Screenshot_20260410_074318_ynet.jpg

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

אולי, סתם משער, טראמפ אמר לכלבלב שלו "רגלי" והוא התיישר והתחיל לדבר על משא ומתן ישיר עם לבנון כדי שהם יפרזו את חיזבאללה?

איני יודע היכן התחנכת אבל לכנות את ראש הממשלה ׳כלבלב׳, לא בדיוק מכבד אותך.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 3 דקות, waterman כתב:

כשאתה הפכת במו ידיך את המדינה שלך למדינת חסות ואת עצמך לוסאל של ליצן, כלבלב זה הכינוי הכי פחות מעליב למצב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 26 דקות, waterman כתב:

כשראש הממשלה שלי יתן שישאלו אותו שאלות וידע לתת לי תשובות ולא סרטונים מוקלטים כמו במשטרים אפלים אדע גם לכבד אותו. בינתיים הוא לא מכבד את מי שלא נכלל בבייס שלו ולכן התיאור שלי קולע בול לאיך שהוא מתנהג.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, waterman כתב:

איזה ראש ממשלה? זה שקורא לי בוגד?

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, asix כתב:

אם אנחנו כל הזמן טועים ועדיף לשתוק, אז בוא תסביר לי את המהלך שנתניהו אץ ורץ לעשות משא ומתן ישיר מול לבנון?

אני אמרתי שהוא מנסה לתפוס מה שאפשר עד שטראמפ יעצור אותו. 

אולי, סתם משער, טראמפ אמר לכלבלב שלו "רגלי" והוא התיישר והתחיל לדבר על משא ומתן ישיר עם לבנון כדי שהם יפרזו את חיזבאללה? רגע, זה לא היה הסיכום הקודם בהפסקת האש?

מרגע לרגע זה מרגיש שנתניהו הפך לקבלן ביצוע של טראמפ ומוכר את האינטרסים שלנו בכדי להיות אהוד ומקובל על הנשיא האמריקאי.

אתה לא מרגיש ככה? אפילו לא קצת?

ואני לא נכנס לרגע אם זה נכון או לא נכון. אני רק שם דגש לזה שמפמפמים לציבור משהו ועושים הפוך. פמפו לנו שלבנון לא חלק מהפסקת האש ( בניגוד למה שטראמפ אמר בהתחלה) ועכשיו מנסים להכניס אותם להפסקת האש.

אתה יודע, בפעם הראשונה שעושים את זה אתה אומר ' מקרה. בפעם השניה - צרוף מקרים. בפעם השלישית אתה מבין שזאת השיטה.

לצערי, ואני חושב שלצער רבים, נתניהו פיספס לא מעט פעמים הזדמנויות להגיע להסכמים מתוך כח. לא מעט פעמים משכו אותו להמשיך עד שהמומנטום אבד. ככה זה כשהאינטרסים והפחד מניעים אותך.

הבעיה הגדולה עכשיו שזה כבר לא האינטרסים שלו אלא האינטרסים של טראמפ.

Screenshot_20260410_074318_ynet.jpg

הפוך גוטה, יצרת פה מצב שאתה משתין על האיומים של איראן, חשפת אותה כמפקירת חיזסאללה, ועכשיו לבנון מתחננת למשא ומתן, כל זה תוך כדי שאתה ממשיך לכתר את בינת ג'בל, להרוג מחבלים ולהשמיד תשתיות.

חוויה.

יפרקו את חיזבאללה, סבבה. לא יפרקו ימשיכו לחטוף.

לפני 4 שעות, הצילינדר השישה עשר כתב:

סתם לנושא הזה: האם יש משהו שהממשלה שלנו יכלה לעשות כאן? אולי הסברה? אולי יש שר שיכול היה להתפנות לזה? 

אולי כדאי להימנע מאמירות של כיבוש והשמדה, כי יש להם אפס תועלת ולמעשה מביאים רק לנזק בזירה הבינלאומית?

זה לא קשור כבר לאמירות של הממשלה, מדינות אירופה יודעות בדיוק מה קורה.

הן מעדיפות לטמון את הראש בחול, לקבל שקט מיידי ולהוזיל את הנפט. חיי ישראלים לא מעניינים את מקרון או סטראמר.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, madmaxx כתב:

התרגלתם לביבי האפס, אתם חסרי מעוף לחלוטין, יש עוד המון מה לעשות, אבל לפני הכל חייבים להעיף את ביבי וחבורת האפסים שלו.

זה שאני חסר מעוף זה נכון, אבל לא קשור לשאלה. מעוף זה למוסד.

מה אתה מציע? יש עוד המון - סבבה - תן 2-3 נקודות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

יפרקו את חיזבאללה, סבבה. לא יפרקו ימשיכו לחטוף

הם לא יכולים לפרק את חיזבלה גם אם באמת ירצו. אבל אם יש שיתוף פעולה ישיר בין המדינות, זה בהחלט בר ביצוע. אם מדינת לבנון מחליטה להוציא את המפלגה הזאת מהחוק ומשתפת פעולה באופן מלא עם צה"ל, בלי תמיכה של הפטרון האירני הארגון יהפוך מהר מאד ממיליציית טרור לסוחרי קפטגון. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

מה למשל ?

תזרוק לנו עצם מ "המון מה לעשות"

כאשר מנכ"ל החברה חוזר שוב ושוב על אותן טעויות שבסוף כמעט והובילו את החברה לפשיטת רגל ורק בזכות העבודים שוויתרו והקריבו המון החברה לא קרסה, אז את המנכ"ל הזה שולחים הביתה ומביאים מישהו אחר. 

כל דבר אחר שתעשה כנראה ויוביל לתוצאה אחרת, טובה או רעה יותר זו שאלה אחרת, אבל לפחות תקבל משהו אחר כי מה שיש כיום פשוט לא עובד. 

• אהבתי 1
פורסם

בערוץ 24 כבר היתה איזו כתבה על חיים בצילה של פצצת אטום אצל האיראנים, ושזה "לא סוף העולם" או משהו. עכשיו גם אליעזר מרום מדבר על זה. כשנשמע את עמית סגל אומר איזה משהו על זה ב"פגוש העיתונות" - מניח שיהיה אפשר כבר להגיד שזה הקו הרשמי של נתניהו.

30 שנה הוא מספר לנו על האיום האיראני. מול עזה הוא נכשל, מול לבנון הוא נכשל. אבל זה ה-סיפור שהוא מספר לנו. שזה מזה הוא מציל אותנו. וגם בזה הוא נכשל. ועכשיו אנחנו נצטרך ללמוד מחדש שבעצם אין בעיה בכלל.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איך קוראים לזה, תבוסתנות, לא?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הפוך גוטה, יצרת פה מצב שאתה משתין על האיומים של איראן, חשפת אותה כמפקירת חיזסאללה, ועכשיו לבנון מתחננת למשא ומתן, כל זה תוך כדי שאתה ממשיך לכתר את בינת ג'בל, להרוג מחבלים ולהשמיד תשתיות.

חוויה.

יפרקו את חיזבאללה, סבבה. לא יפרקו ימשיכו לחטוף.

תספר את הסיפור הזה לתושבי הצפון שהממשלה לא שמה עליהם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

בערוץ 24 כבר היתה איזו כתבה על חיים בצילה של פצצת אטום אצל האיראנים, ושזה "לא סוף העולם" או משהו. עכשיו גם אליעזר מרום מדבר על זה. כשנשמע את עמית סגל אומר איזה משהו על זה ב"פגוש העיתונות" - מניח שיהיה אפשר כבר להגיד שזה הקו הרשמי של נתניהו.

30 שנה הוא מספר לנו על האיום האיראני. מול עזה הוא נכשל, מול לבנון הוא נכשל. אבל זה ה-סיפור שהוא מספר לנו. שזה מזה הוא מציל אותנו. וגם בזה הוא נכשל. ועכשיו אנחנו נצטרך ללמוד מחדש שבעצם אין בעיה בכלל.

אני חושב שנתניהו צריך לעשות עם האיראנים הסכם חילופי שטחים, לקבל כמה דונמים בדרום לבנון ולתת להם כמה דונמים חסרי משמעות בנגב, יש איזו עיירה שכוחת אל, דימונה, עם מפעל טקסטיל כושל. שייחנקו עם זה.

• תוכן חדש...