Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם (נערך)

לקנות בעלי זה להוציא כסף מהמדינה.

גם לתקן משהו בבית בלי לבקש חשבונית.

עריכה: בעצם לתקל מזהו בלי חשבונית זה לא להוציא כסף מהמדינה אלא לגנוב ממנה.

ההבדל הוא שלהוציא כסף שלך לחו"ל זה חוקי ולגיטימי אבל לגנוב מהמדינה לא.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

בוס, כבר היו סרובי פקודה כשפינו ישובים. בהתנתקות היו יחידות שמלכתחילה לא ניסו אפילו להביא אותם כי היה פחד שיסרבו. חלק מהקרנפים שיצאו נגד מכתבי הטייסים למיניהם התגלו כמי שתמכו בסרבנות על רקע דתי בעבר.

היה סירוב פקודה לפקודה בלתי חוקית 

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

קפלן זה היה חומר משובח למכונת הרעל ברגע שמישהו שם טיפה חורג מהנורמה. כל סטיה קטנה הפכו אותה למינימום פיגוע.

זאת בדיוק אותה התנהגות רק ההפך של מי שקורא למה שהולך פה באסיג'/נאצים ומה לא.

מה העניין? למה אתה מתעקש שנוכיח שאין לנו אחות?

פינדר כתב מפורש - אין היום באסיג׳.

אני כתבתי מפורש - היום זה לא באסיג׳.

יאיר גולן אמר ׳תהליכים׳ - תהליך זה משהו שמושג הזמן מובנה בתוכו, משתמע ממנו שהמצב הנוכחי הוא לא המצב העתידי.

כמה פעמים אפשר לכתוב את זה?

על פי המצב הנוכחי וכיוון ההתקדמות - העתיד נראה חרא.

אתה רוצה לקרוא לנו רואי שחורות? סבבה.

אתה רוצה להזכיר שלנבא את העתיד זה לא קל? סבבה - אני ממליץ להשתמש בדוגמה שאהוד ברק אמר שמשטר אסד נופל תוך שבועיים וזה היה עשור לפני שזה קרה (או משהו כזה). אתה הורג שלוש ציפורים במכה - גם שמאלני, גם עשיר, גם ברק - זה כבר מכניס את המאזינים לבלבלה.

הסיבה שקפלן היה חומר משובח למכונת הרעל זה כי הביביסטים לא מחפשים הגיון או צדק - הם מחפשים תירוץ.

תירוץ למה שהמחנה שלהם עושה.

אף אחד פה לא טוען שהימין הוא חרא בגלל רועי סטאר או מרדכי דוד או כל מקרה ספציפי - הטענות הם לזה שהשלטון נותן גיבוי להתנהגות חרא. להצקה לאזרחים. למעצר של נשים מבוגרות שמחלקות פלאיירים. לסרטונים שצוחקים על אנשים שהמשפחות שלהם נרצחו.

באשמת אותו שלטון.

זה המדרון שבסופו באסיג׳.

בסופו.

זה בסוף של המדרון.

בצד הרחוק שלו, לא איפה שאנחנו עכשיו.

בצד שצריך להשקיע אנרגיה כדי שהגרוויטציה לא תביא אותך לשם.

אוקיי?

• אהבתי 7
פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

מה לא חוקי? אתה היית מעדיף שתהיה החלטת ממשלה של הסגת כוחות צה"ל ולתת לתושבים להישאר שם? 

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מנהיגי המחאה שלכם עשו משהו מזה?

אם אתה מתכוון אלי אז אין לי מושג מי זה "שלכם" ומי זה "מנהיגי". 

אחת הבעיות היא שאין פה אף פרסונה שמתנהגת כמו מנהיג, לא בימין ולא בשמאל. 

דרך אגב גם ימין ושמאל ממזמן אין פה, סתם טייטלים ריקים. 

כדי שלא תגידו שאני חמוץ לגמרי, בכל זאת צריך תקוה בחיים, אני אציין לחיוב את אביר קארה ואת תומר אביטל, שניהם עושים עבודה טובה לדעתי. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

https://www.ynet.co.il/news/article/sybbyzwobe

כתב CNN, רשת שלא בדיוק תומכת בישראל, מוציא כתבה ערוכה נגד חיילי צה"ל וכדי ללקק להם הרמטכל מעיף הביתה גדוד שלם שקפץ 5 פעמים מאז ה7.10

איזה החלטה מטומטמת.

עריכה:

כן, זה לא התנהגות תקינה וכל זה, בלה בלה בלה, אבל הלוחמים האלה עברו כל כך הרבה חרא בשנתיים וחצי האחרונות שלא אכפת לי מהכתב תומך הטרור הזה והוא יכול ללכת לחפש אלף פעם.

אתם לא תשנו את הדעה של השונאים שלנו על ידי זה שתשפילו את אלה שעשו את המשימות הכי חרא ומשעממות, כולם מתפעלים בצדק מטייסים שטסים לאיראן אבל מה שבאמת שוחק זה מחסומים באיו"ש בערב חג.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

אני עדיין יושב פה ולא מאמין איזה החלטה מטומטמת זמיר קיבל.

הוא פשוט מזמין את כל הרשתות שונאות ישראל לנצל את זה שאנחנו דמוקרטיה, לשלוח לפה את כל הכתבים תומכי הטרור שלהם שימשיכו להציק ללוחמים שלנו.

בלבנון אנחנו נמנעים מלתקוף תשתיות כי יש איזה טענה של "בוא נבדיל בין המדינה לחיזבאללה", באיראן נמנעים מלתקוף תשתיות שישתקו את המשטר כדי "לשמור על האזרחים" שלא יוצאים להפיל אותו, בעזה אנחנו מכניסים כמויות של סיוע והתרעות פינוי שלא משנות את ההאשמות ברצח עם, ועדיין יש לנו פה הנהגה שמתייפיפת בשביל העולם ושמה עלינו פס.

בושה.

• אהבתי 1
פורסם

'הכתב תומך טרור הזה'

'כתבה ערוכה'

ראיתי רק את המעצר שלו, או איך שלא תקרא לזה. הגדוד ''העייף'' הזה הוכיח בדיוק את מה שכולם טוענים על ישראל. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

קל שתתמוך בו, לא חשבתי אחרת.

אגב, ה"בעיה" לא הייתה העיכוב אלא מה שהחייל אמר לו.

במדינות שחברים שלך לעבודה תומכים בהם הוא היה מקבל מכות ומגיע לבית חולים.

מעניין שאף אחד לא נוזף באיחוד האמירויות שעצרה 70 תיירים על צילום של פגיעות טילים. פתאום זכויות אזרי זה משהו זניח.

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

בושה

ברוך הבא לעולם (המערבי) החדש. 

ימי הפצצות דרזדן והמבורג כבר לא איתנו. 

אולי יחזור בww3, מי יודע

*אני כמובן מתייחס להפצצה של תשתיות אזרחיות ולא על הסיפור עם הכתב.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 7 שעות, עדי-אל כתב:

מה היה לא חוקי בפקודה?

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

אני עדיין יושב פה ולא מאמין איזה החלטה מטומטמת זמיר קיבל.

הוא פשוט מזמין את כל הרשתות שונאות ישראל לנצל את זה שאנחנו דמוקרטיה, לשלוח לפה את כל הכתבים תומכי הטרור שלהם שימשיכו להציק ללוחמים שלנו.

בלבנון אנחנו נמנעים מלתקוף תשתיות כי יש איזה טענה של "בוא נבדיל בין המדינה לחיזבאללה", באיראן נמנעים מלתקוף תשתיות שישתקו את המשטר כדי "לשמור על האזרחים" שלא יוצאים להפיל אותו, בעזה אנחנו מכניסים כמויות של סיוע והתרעות פינוי שלא משנות את ההאשמות ברצח עם, ועדיין יש לנו פה הנהגה שמתייפיפת בשביל העולם ושמה עלינו פס.

בושה.

קראת את הכתבה?

1. גדוד שמגבה נערי גבעות שמקמים מאחז לא חוקי.
2. תוקף את הצוות העיתונאי שמסקר את האירוע.
3. אומר מפורשות שכל השטח שייך להם (אמירה פוליטית אסורה) ושזו נקמה על רצח שרמן.

מצטער אבל אלה לא חיילים אלא מליציה חמושה של נוער הגבעות. מקומם לא בבית אלא בכלא.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

אגב, ה"בעיה" לא הייתה העיכוב אלא מה שהחייל אמר לו.

במדינות שחברים שלך לעבודה תומכים בהם הוא היה מקבל מכות ומגיע לבית חולים.

מעניין שאף אחד לא נוזף באיחוד האמירויות שעצרה 70 תיירים על צילום של פגיעות טילים. פתאום זכויות אזרי זה משהו זניח.

אם יש חוק שאוסר לצלם אז עוצרים.

וגם כאן, אם הם עברו על החוק תעצור אותם ותביא אותם לחקירה. אין לך שום סמכות לתקוף אותם ובטח שלאף לובש מדים כולל הרמטכל אין סמכות להגיד את מה שאמרו.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

ועדיין יש לנו פה הנהגה שמתייפיפת

מתייפייפת? הנהגה שלנו?

אתה בוודאי מתבדח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

צודק.

איחוד האמירויות, התביישו לכם! בושה וחרפה! איך אתם מעיזים לנהוג כמו משטר טוטליטרי בתיירים שבסך הכל צילמו והפיצו סרטונים שמראים כמה הם חשופים למתקפות האיראנים בצורה שהתדמית שלכם כמקום שקט מתגלה כאופטימיות לא מבוססת?! 

פויה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אגב, ה"בעיה" לא הייתה העיכוב אלא מה שהחייל אמר לו

אה, אני צריך לתמוך במי שבאופן אקטיבי מזיק למדינה? 

אני יודע שההיגיון לא עובד אצלך בתחום הזה, אבל בחייך. הם אפילו לא הציבו מלכודת או משהו, פשוט באו עם מצלמה, גם עצרת, גם תקפת, גם הבאת להם את הציטוט הנחוץ לכותרת. 'כי הגדוד עייף', אז שלא יהיה שם.

אם כול מה שהיה צריך, כדי להוכיח שישראל עושה משהו רע באיוש, זה להביא מצלמה ואפילו לא לתעד מה נעשה, אלא רק להביא את המצלמה... הוכחת הכול.

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

במדינות שחברים שלך לעבודה תומכים בהם הוא היה מקבל מכות ומגיע לבית חולים

קודם כול זה וואטאבאוטאיזם חמוד. 

אבל אני לא יודע מי אתה חושב שבסביבה שלי תומך באיזשהן מדינות, לא סגור אם אתה מדבר על האמירויות או על איראן.

בכול אופן, יש פה משהו קטן כזה, שנקרא ציפיות והשתייכות. אתה רוצה להיות שייך לחברה (סוסייטי) אחת, עם כול המסביב, אבל להתנהג מחוץ לנורמות של החברה. 

זה לא עובד ככה.

מעבר לכך, אני מוכן גם להסביר לך למה אי אפשר להשוות צילום של נפילת טיל לטיעוד של אלימות כלפי פלסטינאים באיוש. בין אם זה המעשה עצמו, לבין אם זה האימפאקט והבעייתיות שבו.

אבל אני לא חושב שזה מעניין אותך.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...