Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

היהודים אשמים שהדת שלו מבוססת על רצח בתוך במשפחה.

כן. היהודים אשמים בזה שמספר מקרי הרצח בחברה העבית בישראל, משמעותית יותר גבוהים מבשאר מדינות ערב, כולל הגדה ושטחי הרשות.

אלו עובדות. אותה דת ואותה מסורת.

לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

כי כשמוחמד מקבל טלפון לבוא לתת עדות כדי להפיל משפחת פשע, הוא עונה "אני לא משת"פ שלכם אני לא אלשין על בן דוד של אבא שלי",

כשמוחמד בטעות רואה רצח ברחוב שלו, הוא יושב בבית ורועד מפחד. כי אם רק יחשבו שהוא עומד לתת עדות יחסלו אותו ואת הילדים שלו על הדרך. זו המציאות בכל עיר ובכל ישוב ערבי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אתה לא קורא?

זה לא מטופל כי החברה הערבית *לא רוצה לטפל*.

החשיבות של החמולה עולה פי כמה על החשיבות של המדינה, בטח כשהמדינה היא יהודית, אז אין שום סיכוי לטפל בזה באמצעים *דמוקרטים* כמו שאתה רוצה.

מבחינתם שימותו 30 בני משפחה כל עוד מהחמולה היריבות ימותו 35.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

כן. היהודים אשמים בזה שמספר מקרי הרצח בחברה העבית בישראל, משמעותית יותר גבוהים מבשאר מדינות ערב, כולל הגדה ושטחי הרשות.

אלו עובדות. אותה דת ואותה מסורת.

כי במדינות ערב כשמישהו גונב, מורידים לו יד, וכשמישהו רוצח תולים אותו.

פה הוא יודע שאנשים כמוך יגנו עליו כי "דמוקרטיה".

עריכה:

קח פינדר, תגיד לי אם זורם לך:

"פשיעה אזרחית (שיעור רצח)
ערב הסעודית נחשבת לאחת המדינות עם שיעורי הפשיעה האלימה הנמוכים בעולם.
  • שיעור הרציחות: לפי נתוני האו"ם והבנק העולמי, שיעור הרציחות המכוונות עמד בשנים האחרונות על כ-0.8 עד 1.3 מקרים לכל 100,000 תושבים.
  • דירוג בטיחות: במדד הבטיחות העולמי של Numbeo לשנת 2025, ערב הסעודית דורגה במקום ה-14 בעולם מבחינת רמת ביטחון אישי. 

הוצאות להורג מטעם המדינה
בניגוד לשיעור הרצח האזרחי הנמוך, חלה עלייה דרמטית ומדאיגה במספר ההוצאות להורג שבוצעו על ידי השלטונות, לעיתים בגין עבירות שאינן אלימות:
  • שנת 2024: הממלכה קבעה שיא היסטורי עם 345-347 הוצאות להורג.
  • מגמת עלייה ב-2025: הדיווחים מצביעים על כך שהמגמה נמשכת, כאשר במחצית הראשונה של 2025 לבדה בוצעו כ-180 הוצאות להורג.
  • סוגי עבירות: בעוד שיורש העצר מוחמד בן סלמאן הצהיר בעבר כי עונש המוות יישמר למקרי רצח בלבד, נתונים מראים כי רבים מהמוצאים להורג הורשעו בעבירות סמים (כ-35% מהמקרים ב-2024), טרור או השתתפות בהפגנות. 
האם תרצה לדעת יותר על סוגי העבירות הספציפיים שמובילים לעונש מוות בערב הסעודית?"
עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

זה אתה החלטת.

יש הרבה בעיות בחברה הערבית. לפרק את הפשע המאורגן זה קשה, אבל זה עניין של רצון מצד המדינה.

אני בטוח שאם ה״מנטליות״ או ה״רצון״ של החברה הערבית היה מתבטא בלפוצץ אוטובוסים של יהודים או לרצוח אנשים בתל אביב וברעננה, זה היה מטופל, אם או בלי רצון.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

זה אתה החלטת.

יש הרבה בעיות בחברה הערבית. לפרק את הפשע המאורגן זה קשה, אבל זה עניין של רצון מצד המדינה.

אני בטוח שאם ה״מנטליות״ או ה״רצון״ של החברה הערבית היה מתבטא בלפוצץ אוטובוסים של יהודים או לרצוח אנשים בתל אביב וברעננה, זה היה מטופל, אם או בלי רצון.

התעלמת באלגנטיות מההוצאות להורג בערב הסעודית, כנראה שזה לא מתאים לך לאג'נדה.

תודיעו לי כשגיבשתם קו אחיד.

פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

היה משהו כזה בתחילת שנות ה-2000, אוטובוסים התפוצצו באופן עצמוני אחרי שהם שמעו איזה משפט בערבית. גם מסעדות, ומועדון לילה אחד משום מה. היו גם דקירות. 

זה טופל בצורה מאד פשוטה, קראו לזה "התנתקות" או משהו. 

לקח רק 5 שנים עד שהגיעו לזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

היה משהו כזה בתחילת שנות ה-2000, אוטובוסים התפוצצו באופן עצמוני אחרי שהם שמעו איזה משפט בערבית. גם מסעדות, ומועדון לילה אחד משום מה. היו גם דקירות. 

זה טופל בצורה מאד פשוטה, קראו לזה "התנתקות" או משהו. 

לקח רק 5 שנים עד שהגיעו לזה. 

זה טופל בצורה מאוד פשוטה עם D9 ששיטחו את איוש.

פינדר יאשר לבצע גם בכפר קאסם וטובא זנגריה?

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

פינדר זה לא מי שמאשר, אלא חוזה המדינה הפלסטינית בנימין נתניהו. מזכיר שבמהומות של 2021, הוא בעיקר הכיל את זה ביחד עם חברים שלו בנגביר וסמוטריץ. אמנם לא התפוצצו אוטובוסים אבל השב"כ אמר שמדובר בטרור לכל דבר.

אתה מכיר את המימ עם הרופא שבוכה כי לא קיבל מספיק לייקים בשביל להציל את החולה?

זה אותו דבר אצלו, רק שבמקום לייקים צריך נרצחים. רק אחרי שעוברים מספר נרצחים מסויים, יש הצדקה להזיז את התחת ולנסות לטפל בבעיה. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

זה אותו דבר אצלו, רק שבמקום לייקים צריך נרצחים. רק אחרי שעוברים מספר נרצחים מסויים, יש הצדקה להזיז את התחת ולנסות לטפל בבעיה. 

מתחילים להאשים את היועמ"שית, אוסלו, בן גוריון, הרצל, אברהם אבינו והנחש בגן עדן.

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

כשגיבשתם

מי זה גיבשתם?

לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

בערב הסעודית,

לדעתך הדבר היחיד שמפריד בין השתוללות הפשע שיש כיום, לבין חוק וסדר הוא הוצאה להורג?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתה לא קורא?

החשיבות של החמולה עולה פי כמה על החשיבות של המדינה, בטח כשהמדינה היא יהודית, אז אין שום סיכוי לטפל בזה באמצעים *דמוקרטים* כמו שאתה רוצה.

מבחינתם שימותו 30 בני משפחה כל עוד מהחמולה היריבות ימותו 35.

כי במדינות ערב כשמישהו גונב, מורידים לו יד, וכשמישהו רוצח תולים אותו.

פה הוא יודע שאנשים כמוך יגנו עליו כי "דמוקרטיה".

עריכה:

קח פינדר, תגיד לי אם זורם לך:

"פשיעה אזרחית (שיעור רצח)
ערב הסעודית נחשבת לאחת המדינות עם שיעורי הפשיעה האלימה הנמוכים בעולם.
  • שיעור הרציחות: לפי נתוני האו"ם והבנק העולמי, שיעור הרציחות המכוונות עמד בשנים האחרונות על כ-0.8 עד 1.3 מקרים לכל 100,000 תושבים.
  • דירוג בטיחות: במדד הבטיחות העולמי של Numbeo לשנת 2025, ערב הסעודית דורגה במקום ה-14 בעולם מבחינת רמת ביטחון אישי. 

הוצאות להורג מטעם המדינה
בניגוד לשיעור הרצח האזרחי הנמוך, חלה עלייה דרמטית ומדאיגה במספר ההוצאות להורג שבוצעו על ידי השלטונות, לעיתים בגין עבירות שאינן אלימות:
  • שנת 2024: הממלכה קבעה שיא היסטורי עם 345-347 הוצאות להורג.
  • מגמת עלייה ב-2025: הדיווחים מצביעים על כך שהמגמה נמשכת, כאשר במחצית הראשונה של 2025 לבדה בוצעו כ-180 הוצאות להורג.
  • סוגי עבירות: בעוד שיורש העצר מוחמד בן סלמאן הצהיר בעבר כי עונש המוות יישמר למקרי רצח בלבד, נתונים מראים כי רבים מהמוצאים להורג הורשעו בעבירות סמים (כ-35% מהמקרים ב-2024), טרור או השתתפות בהפגנות. 
האם תרצה לדעת יותר על סוגי העבירות הספציפיים שמובילים לעונש מוות בערב הסעודית?"

מה אתה רוצה? על מה אתה מדבר לעזאזל? כמה ערבים אתה פוגש ביום יום? מדבר איתם? שומע מה דעתם?
יכול להגיד לך ככה. הם מפחדים ללכת ברחוב. אנשים שם לא יוצאים מהבית מחשש שירו בהם בטעות.
מישהי שעובדת עם אישתי (אחות) אומרת לה שהיא מאוד רוצה לעשות ספורט אבל היא מפחדת לצאת מהבית לעשות הליכה, זה ברמה הזו, למה נראה לך שמישהו שם נהנה מזה?
יורים שם באנשים כי הם מסתכלים עקום על איזה עבריין וזה לא בא לו טוב בעין. לא מדבר בכלל על כאלה שמסרבים/לא יכולים לשלם פרוטקשיין של מאות אלפים.
למה נראה לך שמישהו שם רוצה את זה?

ובוא, מה קשור ערב הסעודית? מי שקובע את הענישה זה לא ערביי ישראל בכפרים, זו המדינה, ולא הסיבה שיש מלא רציחות אצלם זה לא בגלל שאין עונש מוות או מורידים יד לגנבים. גם בצרפת לא מורידים יד לגנבים ואין עונש מוות. לא ראיתי שאחוז הרציחות שם בקרב המוסלמים מתקרב למה שקורה פה.

אתה לא מפסיק לכתוב שטויות מצוצות מהאצבע, במקום פשוט להסתכל על המציאות ולהבין שהבעיה היא היעדר משילות וחוסר טיפול שמ המדינה, שלדעתי הוא כמדיניות.
אולי בן גביר חושב שהם יקומו ויעזבו, זה לא יקרה, הם פשוט יעזבו את הכפרים ויעברו לערים יהודיות. אולי אז שהפשע יגיע אחריהם גם יטפלו בזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

לדעתך הדבר היחיד שמפריד בין השתוללות הפשע שיש כיום, לבין חוק וסדר הוא הוצאה להורג?

ו"היעלמויות". אל תשכח "היעלמויות". 

לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

אולי בן גביר חושב שהם יקומו ויעזבו, זה לא יקרה, הם פשוט יעזבו את הכפרים ויעברו לערים יהודיות. אולי אז שהפשע יגיע אחריהם גם יטפלו בזה.

יותר כמו "ממתין שהבעייה תפתור את עצמה". באיזה שהוא שלב החמושים ייגמרו. 

אתם מדברים פה על "משילות", לא בטוח שהבנתי, הכוונה כמו בבני ברק אתמול או שלשום? כזו משילות?

פורסם
לפני 11 דקות, farkash7 כתב:

מה אתה רוצה? על מה אתה מדבר לעזאזל? כמה ערבים אתה פוגש ביום יום? מדבר איתם? שומע מה דעתם?
יכול להגיד לך ככה. הם מפחדים ללכת ברחוב. אנשים שם לא יוצאים מהבית מחשש שירו בהם בטעות.
מישהי שעובדת עם אישתי (אחות) אומרת לה שהיא מאוד רוצה לעשות ספורט אבל היא מפחדת לצאת מהבית לעשות הליכה, זה ברמה הזו, למה נראה לך שמישהו שם נהנה מזה?
יורים שם באנשים כי הם מסתכלים עקום על איזה עבריין וזה לא בא לו טוב בעין. לא מדבר בכלל על כאלה שמסרבים/לא יכולים לשלם פרוטקשיין של מאות אלפים.
למה נראה לך שמישהו שם רוצה את זה?

ובוא, מה קשור ערב הסעודית? מי שקובע את הענישה זה לא ערביי ישראל בכפרים, זו המדינה, ולא הסיבה שיש מלא רציחות אצלם זה לא בגלל שאין עונש מוות או מורידים יד לגנבים. גם בצרפת לא מורידים יד לגנבים ואין עונש מוות. לא ראיתי שאחוז הרציחות שם בקרב המוסלמים מתקרב למה שקורה פה.

אתה לא מפסיק לכתוב שטויות מצוצות מהאצבע, במקום פשוט להסתכל על המציאות ולהבין שהבעיה היא היעדר משילות וחוסר טיפול שמ המדינה, שלדעתי הוא כמדיניות.

"

ההשוואה בין שיעורי פשיעה בקרב האוכלוסייה המוסלמית (הנמדדת לרוב לפי מדינות מוצא או סטטוס הגירה) לבין האוכלוסייה המקומית באירופה מצביעה על פערים משמעותיים בנתונים הגולמיים, אך גם על גורמים מעכבים המשפיעים על הסטטיסטיקה.

להלן תמונת המצב המעודכנת לשנים 2024–2025:

1. נתונים השוואתיים (לפי מדינות)

גרמניה (2024-2025): דוחות המשטרה מצביעים על ייצוג יתר משמעותי של מהגרים ממדינות מוסלמיות בעבירות אלימות. שיעור החשודים בקרב סורים עמד על 1,740 לכל 100,000 איש, ובקרב אפגנים על 1,722, זאת לעומת 163 בלבד בקרב אזרחים גרמנים.

דנמרק (2025): מהגרים וצאצאיהם (כ-14% מהאוכלוסייה) היו אחראים ל-29% מההרשעות בעבירות אלימות. שיעורי ההרשעה בקרב יוצאי כווית, תוניסיה, לבנון וסומליה היו גבוהים פי 7 עד 9 מהשיעור בקרב דנים מקומיים.

אנגליה וווילס: מהגרים היוו כ-12.8% עד 16.6% מההרשעות ב-2023, למרות שהם מהווים רק כ-9.3% מהאוכלוסייה לפי נתוני המפקד. "

מצוץ מהאצבע או לא, הנתונים לא לטובתך.

אם לחברה של אשתך קשה, תגיד לה שתגיד לבעלה שישתף פעולה עם המשטרה.

פורסם

לגזענים תמיד יש טענות.

מצד אחד יאשימו את הערבים שהם לא רוצים להשתלב ושכולם חמולות של ברברים.

מצד שני יפגינו כשערבים ינסו לגור בשכונה יהודית ויתלוננו שיש יותר מדי ערבים במע׳ הבריאות ועכשיו הבעיה היא מורים ערבים בבתי ספר יהודים.

image.thumb.png.fbd02dc70685dbc49b7972464a1932da.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

לא רק, אלה שהעובדה היא שבמדינות ערב משתמשים בכלים שלא עובדים/רצויים במדינה דמוקרטית, בגלל זה שם הפשיעה נמוכה יותר.

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

מהגרים וצאצאיהם

זה שתזרוק פה אוסף מילים מהצ׳אט לא הופך את הטענות שלך לעינייניות.

מהגרים זו אוכלוסיה מועדת לבעיות. זה ידוע וזה תמיד היה, בכל מקום שהיו בו מהגרים.

ערביי ישראל הם לא מהגרים וזו בעיה שונה לגמרי.

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

לא רק, אלה שהעובדה היא שבמדינות ערב משתמשים בכלים שלא עובדים/רצויים במדינה דמוקרטית, בגלל זה שם הפשיעה נמוכה יותר.

העובדה היא שבמדינת ישראל החברה הערבית לא סבלה משיעור פשיעה חריג במיוחד, יחסית לחברה הישראלית. עד שהמדינה נתנה לפשע להשתולל שם, בין אם במחדל ובין אם במכוון.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...