Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

מה זה אם לא סיוע לאויב?

שכחת את המשך המשפט שמגדיר את העבירה שזיני נאשם בה.  בזמן מלחמה.

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

הליכוד, סמוטריץ ובן גביר זה כבר מעל ל-40

שזה שליש מהציבור.

שמחתי לסייע בחשבון לכיתה ג'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

הליכוד, סמוטריץ ובן גביר זה כבר מעל ל-40 מנדטים. אצלכם מ-2 מפלגות הפכתם למפלגה אחת ששוה אולי 12 מנדטים בשיא, 10%.

אופוזיציה של 12 מנדטים בשיא? מתי בפעם האחרונה קראת נתונים שהם לא דפי מסרים? 

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הדעות שלי קרובות לדעות רוב הציבור, בטח הימני, כך שאי אפשר לקרוא להן קיצוניות.

סביר להניח שהדעות בהן אתה מחזיק, הן הסהרוריות.

לא נגעתי:

לא הבנתי מה התמונה אמורה להוכיח.

לא צריך להניח שום דבר גם.

אתה מפיץ פה תאוריות קונספירציה על אשכנזים שמאלנים שמפילים מנהיגים חזקים מהימין, או לפחות מנסים. וזה כ"כ קיצוני אצלך שאתה אפילו לא טרחת לבדוק למה ועדת גרוניס התייחסה למשפחה של זיני, למרות שזה פורסם בזמן אמת לפני כמה חודשים וגם כתוב. זו היא עובדה. הקיאו לך בפה שרודפים את אח שלו עכשיו והכל תפור וזהו. ובמקום להודות שלא טרחת לבדוק על מה אתה מדבר, אתה עכשיו מתווכח עם פינדר מה זה "מידע קונקרטי" (בטח אמרו לגרוניס שהבן של זיני נוהג לתרום בסתר לעניים, נכון?). באותו האופן הקיאו לך בפה שראשי שבכ לשעבר שייכים למחנה שלי - למרות שבזמן אמת בטח כתבתי גם פה על יורם כהן, למשל. ואם לא - די קל לנחש שאני והוא לא הולכים לשים פתקים זהים בקלפי.

...

אם מחר יגידו לך שהאשכנזים ללא חוש אופנה שאתה לא אוהב הם צאצאים של נאצים, כמו שחלק מהמחנה שלך חושב, גם על זה תחזור. ככה זה.

אם הרוב חושב כמוך? אין לכך עדות אמיתית.  אם יש הרבה אנשים שחושבים כמוך? בהחלט. פרופגנדה רעילה של ימין סהרהורי מצליחה בכל העולם. גם בזה אין חדש. לא חושב שזה הופך אותה ללא קיצונית. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתם ההזויים, ואתם תמשיכו לשבת על הספסלים גם בכנסת הבאה, כי פשוט אין לכם מה להציע.

במשך עשרות עמודים אתה מתקרבן ומתבכיין כשאומרים או רומזים שאתה מצביע לביבי, טוען שלא, שאתה לא תמכת בקואליציה הזו. אז אם "אנחנו" נמשיך לשבת על הספסלים בכנסת הבאה - אני יכול לחשוב על כמה אפשרויות כאן. האחת היא שהצבעת לקואליציה הנוכחית בעבר, בניגוד למה שטענת, אלוהים יודע למה. השניה היא שהחלטת להצביע לאחת המפלגות בה בפעם הבאה. בשני המקרים - למה כ"כ חשוב להמשיך ולספר משהו אחר?

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הליכוד, סמוטריץ ובן גביר זה כבר מעל ל-40 מנדטים

ולמי מהם אתה מצביע?

• רעיון טוב! 1
פורסם

תגידו רגע, לא הוגש איזה מסמך של סחיטה באיומים שבטעות קראו לזה בקשה לחנינה? אני לא יודע מה הרצוג יחליט, אבל יש לי תחושה שהוא ממתין לאיזה מאורע משמעותי לכאן או לכאן ואז הוא יאמר שלאחר בחינה מקיפה ולאור האירועים, החלטתי.... 

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, mikyl כתב:

אופוזיציה של 12 מנדטים בשיא? מתי בפעם האחרונה קראת נתונים שהם לא דפי מסרים? 

דיברתי על העבודה ומרצ שהפכו למפלגה הנאציונל-דמוקרטית תחת יאיר גולן.

לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

שזה שליש מהציבור.

שמחתי לסייע בחשבון לכיתה ג'.

תוסיף חלק מהחרדים, ואפילו חלק ממצביעי בנט וליברמן שהרבה יותר קרובים אליי בהשקפותיהם מאשר להשקפות של מצביעי גולן, והגעת למעל חצי מהציבור.

המחנה שלך זה יאיר גולן והמפלגות הערביות. הישג גדול.

לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

וזה כ"כ קיצוני אצלך שאתה אפילו לא טרחת לבדוק למה ועדת גרוניס התייחסה למשפחה של זיני, למרות שזה פורסם בזמן אמת לפני כמה חודשים וגם כתוב. זו היא עובדה. הקיאו לך בפה שרודפים את אח שלו עכשיו והכל תפור וזהו.

אמר זה שמדקלם פה את דף המסרים של אורי משגב.

אתם כל כך מנותקים שאתם כבר לא מצליחים להבדיל בין הפנטזיות שלכם לאמת.

במסמכי ועדת גרוניס אין שום פירוט במה מדובר. גם אף אחד מכם לא יודע להסביר מה זה מידע קונקרטי. הוא תכנן להתנקש במישהו, הוא חסם כבישים, מה הבן של זיני עשה?

אבל קראת שורה אחת והנה אתה כבר מומחה.

לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

אז אם "אנחנו" נמשיך לשבת על הספסלים בכנסת הבאה - אני יכול לחשוב על כמה אפשרויות כאן. 

אתה לא צריך להתאמץ. אני בסך הכל עושה לכם שירות - נותן לכם טעימה מהמציאות, בתיבת התהודה שאתם חיים בה. הרי אם להסתכל על הדיון שלכם פה, אתם מקימים קואליציה של 150 חברי כנסת בבחירות הבאות, עד כדי כך אתם מגניבים.

אני בסך הכל מציג לכם מעט את המציאות, כדי שהנפילה לקרקע ביום הבחירות תהיה קצת פחות כואבת.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

הנאציונל-דמוקרטית

הנה יצא  המרצע מהשק.

אין לך מושג על מה אתה מדבר. הדבר האחרון שאפשר לומר על יאיר גולן הוא שמדובר בלאומן. ולעומת זאת הוא דמוקרט, ולא במינוח הצפון קוריאני.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

דיברתי על העבודה ומרצ שהפכו למפלגה הנאציונל-דמוקרטית תחת יאיר גולן.

קצת התבלבלת, רק קצת. 

המפלגות עם המצע הכי קרוב לנאציונל-דמוקרטי שאתה מדבר עליו, הן בדיוק אלו של ביבי, סמוטריץ', בןגביר ושות'. 

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

תוסיף חלק מהחרדים, ואפילו חלק ממצביעי בנט וליברמן שהרבה יותר קרובים אליי בהשקפותיהם מאשר להשקפות של מצביעי גולן, והגעת למעל חצי מהציבור.

למה להוסיף אותם? 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

עברתי לפני שלושים ומשהו שנה סיווג ביטחוני. שאלו אותי על המשפחה, ההורים, הדודים.

הילדים שלי עברו סיווג בטחוני. כנ״ל. אותן שאלות.

מכיר אנשים טובים שנפלו בסיווג, בגלל מישהו במשפחה שיכול להוות בעיה בעתיד.

וכל זה לתפקידים זוטרים שלא דורשים את הסיווג הכי גבוה שיש.

אבל למנות לראש שרותי הביטחון בן אדם שהבן שלו נער גבעות (שהשבכ אמור לטפל בפשעים שלהם) ואח שלו חשוד בעסקאות לא חוקיות עם האויבים, זה אמור להיות בסדר?

רצף האירועים הבלתי סבירים שהורגלנו אליהם בשלוש השנים האחרונות, הפך כל חריג לנורמלי.

עצם זה שאותו אדם הפיל בסופו של דבר את אח שלו, ובניגוד לאנשים מהאליטה המשפטית מהצד השני לא ניסה לטאטא את זה מתחת לשטיח, אמור לגרום לך להפסיק לדבר שטויות ולהתחיל להיות ענייני.

כשהיועמשית, המשנה שלה, הפצ"רית ועוד כל מיני בכירים מעלימים פלאפונים או מוחקים הודעות אתה לא מתרעם.

אבל אתה עדיין תישאר בפוזיציה שלך, לא משנה מה. העיקר לקרוא לעוד דתי "משיחי" או משהו כזה.

לפני 9 שעות, madmaxx כתב:

תגידו רגע, לא הוגש איזה מסמך של סחיטה באיומים שבטעות קראו לזה בקשה לחנינה? אני לא יודע מה הרצוג יחליט, אבל יש לי תחושה שהוא ממתין לאיזה מאורע משמעותי לכאן או לכאן ואז הוא יאמר שלאחר בחינה מקיפה ולאור האירועים, החלטתי.... 

"בקשת חנינה מהנשיא היא תהליך ממושך האורך בממוצע כ-6 חודשים. הבקשה עוברת דרך מחלקת חנינות במשרד המשפטים, שם נאסף חומר מודיעיני ופלילי, ולעיתים אף למעלה משנה. מקרים דחופים עשויים להיבחן במהירות רבה יותר, אך ברוב המקרים הטיפול אורך חודשים ארוכים. 

להלן נקודות מרכזיות נוספות:
  • בדיקת הבקשה: הבקשה נבחנת על ידי גורמים משפטיים ומודיעיניים, כולל שב"ס ומשטרת ישראל.
  • המלצה סופית: לאחר מכלול הנתונים, המלצה מוגשת לנשיא, שמחליט על קבלת הבקשה או סירובה.
  • בקשה חוזרת: במידה והבקשה נדחית, ניתן להגיש בקשה נוספת לאחר 6 חודשים. "

מאתר בית הנשיא:

"מהו משך הטיפול בבקשה?
לא ניתן לאמוד מראש את משך הטיפול והוא משתנה בהתאם לדחיפותה של הבקשה. חשוב להדגיש, כי בשל הצורך באיסוף המידע הרלוונטי לבקשת החנינה וקבלת חוות דעת מהגורמים המוסמכים, הטיפול בבקשות חנינה ככלל, הינו ממושך."

שאלות נפוצות בית הנשיא

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

כשהיועמשית, המשנה שלה, הפצ"רית ועוד כל מיני בכירים מעלימים פלאפונים או מוחקים הודעות אתה לא מתרעם.

מכל האנשים שמנית, רק הפצ״רית (לשעבר) חשודה בהעלמת טלפון או הודעות.

האם היא עדיין בתפקיד? האם כתבתי פה משהו נגד החקירה שלה?

הרי כבר הסכמנו שאני צבוע, בפוזיציה ורואים לי. אין צורך הוסיף על זה וואטאבאוטיזם מגוחך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 38 דקות, gadik6 כתב:

המחנה שלך זה יאיר גולן והמפלגות הערביות. הישג גדול.

יפה שאתה מחליט עבור כאלה שלא הצביעו לליכוד או לימין הקיצוני שהם ימין ועוד קיצוני. אני גם יכול להגיד שחלק ממצביעי בן גביר בכלל לא חושבים כמוהו ורק רצו משילות בנגב ושגם בליכוד יש כאלה שתומכים בשטייניץ ושמאלה ממנו.

אתה מצליח להבין כמה הטיעון שלך דבילי?

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

עצם זה שאותו אדם הפיל בסופו של דבר את אח שלו, ובניגוד לאנשים מהאליטה המשפטית מהצד השני לא ניסה לטאטא את זה מתחת לשטיח, אמור לגרום לך להפסיק לדבר שטויות ולהתחיל להיות ענייני.

ההתנהלות שלו רק גרמה לי להעריך אותו ולהיות רגוע לגבי התפקוד שלו (בלי טיפה ציניות). האיש יודע לעשות את ההפרדה בין הדעות לתפקיד.

לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה עדיין תישאר בפוזיציה שלך, לא משנה מה. העיקר לקרוא לעוד דתי "משיחי" או משהו כזה.

מכל אלה רק הפצרית רלוונטית והיא גם הועפה, גם נעצרה וגם עומדת לדין ובצדק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

הרי אם להסתכל על הדיון שלכם פה, אתם מקימים קואליציה של 150 חברי כנסת בבחירות הבאות, עד כדי כך אתם מגניבים.

אתה מקציף ובהזיות. או אולי מדמיין דברים שלא כתובים. תעשה תרגילי נשימות.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

אבל קראת שורה אחת והנה אתה כבר מומחה

מאמי, תפסיק לשקר. זה מביך. אתה דקלמת פה שמנסים להפיל את זיני והמציאו סעיף על משפחה עבורו ועכשיו מנצלים את זה. זה שקר. הסיבה לסעיף היא בנו. אתה רוצה להיות נואש ברמה של להמשיך להתווכח מה סה "מידע קונקרטי"? סבבה. אמרתי. הוא בטח מאכיל חתולים ותורם לניצולי שואה בסתר. למי איכפת? הרי העובדה היבשה - שלא הכרת כי גדי טאוב לא סיפר לך - לא משתנב מזה.

לפני שעה, gadik6 כתב:

לא צריך להתאמץ. אני בסך הכל עושה לכם שירות - נותן לכם טעימה מהמציאות, בתיבת התהודה שאתם חיים בה. הרי אם להסתכל על הדיון שלכם פה, אתם מקימים קואליציה של 150 חברי כנסת בבחירות הבאות, עד כדי כך אתם מגניבים.

אני בסך הכל מציג לכם מעט את המציאות, כדי שהנפילה לקרקע ביום הבחירות תהיה קצת פחות כואבת

כלומר אתה מצביע לקואליציה ושיקרת גם על זה. ואני שואל שוב:;למה?.

אני אישית לא מצפה לשום נצחון וגם לא ממש עתיד, במדינה בה לפני הכל, רבע מהמצביעים הם אתה. קשה לבנות מדינה עם אנשים ששונאים ערבים / שמאלנים / אשכנזים יותר ממה שאוהבים את עצמם. ועל זה צריך להוסיף בעיה קלילה של פולחן אישיות

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

מכל האנשים שמנית, רק הפצ״רית (לשעבר) חשודה בהעלמת טלפון או הודעות.

האם היא עדיין בתפקיד? האם כתבתי פה משהו נגד החקירה שלה?

הרי כבר הסכמנו שאני צבוע, בפוזיציה ורואים לי. אין צורך הוסיף על זה וואטאבאוטיזם מגוחך.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

מכל אלה רק הפצרית רלוונטית והיא גם הועפה, גם נעצרה וגם עומדת לדין ובצדק.

רק הפצ"רית נתפסה.

לחשוב שלאחרים אין קבוצת וואטספ זה להיות טיפש או להיות בפוזיציה, ואני לא חושב שאתם טיפשים.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

ההתנהלות שלו רק גרמה לי להעריך אותו ולהיות רגוע לגבי התפקוד שלו (בלי טיפה ציניות). האיש יודע לעשות את ההפרדה בין הדעות לתפקיד.

אכן, בגלל זה הניסיון של פינדר לצבוע אותו כמשיחי/פשיסט/איש של ביבי/לא זכאי לעבור סיווג ביטחוני זה מגוחך.

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

רק הפצ"רית נתפסה.

לחשוב שלאחרים אין קבוצת וואטספ זה להיות טיפש או להיות בפוזיציה, ואני לא חושב שאתם טיפשים.

אף אחד לא טען שאין "לאחרים" קבוצת וואטסאפ. 

רק שאין שום סיבה כרגע להניח שיש בקבוצות האלו מידע שיכול להצדיק חקירה או משהו. 

גם זה יכול להשתנות, אני לא תמים, אבל ממה שאני רואה- הסיכוי לזה קלוש. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...