Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

במדינה מתוקנת כל הרכוש של המחבלים היה עובר לאותה משפחה.

במדינה מתוקנת המציתים צריכים ללכת לכלא. מקווה שזה יקרה גם כאן. 

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא אוהב לראות את זה, אבל זה רק ימשיך להתדרדר אם מה שקורה עם עזה ימשיך, גם בישראל וגם מחוץ לישראל. ישראל צריכה לחתום על הפסקת אש ולהפסיק את המלחמה. הייתה צריכה לעשות את זה לפני יותר משנה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, garicho כתב:

לא אוהב לראות את זה, אבל זה רק ימשיך להתדרדר אם מה שקורה עם עזה ימשיך, גם בישראל וגם מחוץ לישראל. ישראל צריכה לחתום על הפסקת אש ולהפסיק את המלחמה. הייתה צריכה לעשות את זה לפני יותר משנה.

צודק.. אם רוצים לעצור את ההתדרדרות, ישראל צריכה לעצור את קיום  מדינת ישראל.
ואולי להזיז את מדינת ישראל לגרינלנד.. ולשלם פיצויים לילידים שהיו בפלסטין לפני 1948.
אפשר כבדיקת התכנות, שאתה תעזוב את ישראל לגרינלנד - ואם המלחמה תפסק
נשלח אלייך את העזתים.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן
רבין מתנבא על טילים מעזה
  • מצחיק 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, garicho כתב:

ישראל *היתה* צריכה לעצור את המלחמה לפני שנה. אחרי שכבר כבשה את העיר עזה, חיסלה את כל מי שאפשר וחילצה את כל מי שאפשר ולא מרחה את הכל בשביל שרידות הממשלה לעוד שנה.

אבל אנחנו כבר רגילים לאכול חרא מכל הכיוונים. גם לא נקבל את כל החטופים, גם מרחנו את המלחמה יותר משנתיים, גם כל העולם המערבי אוכל בתיאבון את התעמולה הקטארית נגדנו, וגם נקבל בסוף מדינה פלסטינית על הראש. העיקר שהממשלה לא תיפול.

לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

כן. מותר גם להציק לי אבל לא לפעות באלימות. 

בדיוק כמו שמותר לבקש ממך לזוז ולת לעבוק אבל אסור לפוצץ אותך במכות כי עמדת במעבר.

אני לא מסכים שיציקו לי ולא לפעולות אלימות.

אם אתה מנרמל הצקה זה מהר מאד יתגלגל לנרמול אלימות. 

לבקש ממך לזוז זה לא להציק, זה נימוס. מה שהם עושים זה לדחוף אותך. כשאתה נותן להם לדחוף אותך, השלב הבא זה שיפוצצו אותך במכות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

ימ״ש של המנוול שהצית. לדעתי הציתו את הפח ומזה נדלק הרכב, אבל זה לא משנה. הייתי זורק אותו לקלבוש בעצמי.

ועכשיו כל הצדיקים מהימין קופצים בשמחה.

והתשובה לשאלה של לימור: מותק, אנחנו לא צריכים לדמיין. יש מספיק דאטה. אם נוער הגבעות היה שורף מכוניות לא היו עושים לו כלום. אם בתוך הרכב הייתה משפחה של ערבים, את היית חותמת על עצומות ומתרימה אנשים לטובת המצית הקדוש.

image.thumb.png.d8287bd29a90bc371797962e02d61a8a.png

למה אתה רץ לוואטאבטיזם וחשיפת צביעות?

חשבתי שזה שמור רק לאנשי ימין נחותים כמוני וכמו עמית סגל.

פורסם
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

image.thumb.png.d8287bd29a90bc371797962e02d61a8a.png

דמיינתי.

לא היה קורה להם כלום.

למעשה לא קורה להם כלום ברגע זה ממש. 

בכל מקרה, את כל הונדליסטים, מכל הזרמים והסוגים - כלא + פיצויים לצד הנפגע בגובה עלות הפגיעה כפול 4. 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

למה אתה רץ לוואטאבטיזם וחשיפת צביעות?

כדי שתוכל להתגאות שלמדתי ממך משהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

היידה

שלב הבא - גאווה לאומית.

גאווה לאומית זה כנראה משהו שבאמת לא אצליח להבין בחיים שלי. בלי קשר לישראל, כקונספט כללי.

מה אתה מדמיין כשאתה חש? מה אתה חש כשאתה מדמיין?

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

גאווה לאומית זה כנראה משהו שבאמת לא אצליח להבין בחיים שלי. בלי קשר לישראל, כקונספט כללי.

מה אתה מדמיין כשאתה חש? מה אתה חש כשאתה מדמיין?

נתחיל מזה שאתה לא צריך להרגיש שהנפת דגל המדינה בכל שטחי המדינה זה אירוע מתריס (ע"ע מצעד הדגלים), ומצד שני להבין שאם מניפים דגל של ארגון טרור/ישות מדינית (תתייחס למחבלים האלה איך שבא לך) שרוצה להשמיד אותך זה התרסה ומשהו שלא אמור לקרות.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

נתחיל מזה שאתה לא צריך להרגיש שהנפת דגל המדינה בכל שטחי המדינה זה אירוע מתריס (ע"ע מצעד הדגלים), ומצד שני להבין שאם מניפים דגל של ארגון טרור/ישות מדינית (תתייחס למחבלים האלה איך שבא לך) שרוצה להשמיד אותך זה התרסה ומשהו שלא אמור לקרות.

מצעד הדגלים מתריס בעייני (ומיותר) בגלל קהל הצועדים בירושלים, והחיבה שלהם לשירים ספציפיים ופרובוקציות. הדגל הוא לא העניין כאן.

אבל זה קונטקסט מאוד צר. אני תמיד קורא את ההטפות (לא שלך, ממש ברמה כללית) על הצורך בגאווה לאומית, והחיבור בין לזה ל"ערכים" וה"דע מעין באת" וכל השאר, ותמיד חוץ מציניות זה לא מפעיל אצלי כלום. לא יודע, אולי בגלל שזה יותר מדי מרגיש לי ברית המועצות. אם כי רבים וטובים מהעולים מהדור שלי כן, עושה רושם, מקבלים זיקפת ענק לאומית בכל הזדמנות, וחווים את העולם מאוד שונה ממני.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אם יש לך טראומה אישית מזה שחילקו לך לחם לפי כמו אנשים במשפחה זה עניין שלך.

הגאווה לאומית הזאת היא הסיבה שיש נבחרות שמתחרות עם דגלים (דוגמא כן?), ולא עולם אחד בלי גבולות שמנסים לעשות כל מיני ארגוני שמאל.

אתה מתנהל בתוך חברה לא רק לפי אנשים בודדים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אשתי ככה, לא מרגישה קשורה לאף מקום בעולם.

כשהעם שלך מיוצג ע"י חבורת אינפנטילים דוחים ומושחתים זה באמת קשה להרגיש גאווה.

האסימון נופל כשמבינים שמדובר באהבה עצמית ולא באהדה לממשלה כזו או אחרת. רק שזה לא נופל אצל כולם, וזה סבבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

לא יודע, אולי בגלל שזה יותר מדי מרגיש לי ברית המועצות.

למה זה מרגיש לך ברית המועצות אם זה אוניברסלי?

גם לצעוק murica fuck yeah זה גאוות יחידה.

[גם לשיר דוייטשלנד אובר אלס] וגם עוד מלא דוגמאות.

להדביק את זה על ברית המועצות זה מוזר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אם יש לך טראומה אישית מזה שחילקו לך לחם לפי כמו אנשים במשפחה זה עניין שלך.

הגאווה לאומית הזאת היא הסיבה שיש נבחרות שמתחרות עם דגלים (דוגמא כן?), ולא עולם אחד בלי גבולות שמנסים לעשות כל מיני ארגוני שמאל.

אתה מתנהל בתוך חברה לא רק לפי אנשים בודדים.

לא חילקו לחם לפי כמות האנשים במשפחה בתקופה שלי. אני לא בן 100. 

סתכל על אסירי ציון מהסוג של יולי אדלשטיין או נתן שרנסקי. לפני 50 שנה אנשים כאלו (או, סתם, מי שרצה לעזוב לארה"ב) הואשמו בדיוק במה שאתה מדבר עליו - העדר גאווה לאומיות, קוסמופוליטיות (שם אחר לגלובליזם שמוצב מול לאומיות פרטיקולרית) וכו'. אתה מבין את הבעיה? "גאווה לאומית", כמו גם לאומיות, זה קנוספט שלא קיים רק אצלנו פה. ביותר מדי מקרים הוא נועד ליישר קו, לסמן בוגדים (כמו שאתה אוהב לעשות לפעמים :) ) ולמנוע מבני אדם להעז אפילו לחשוב בדרך שחורגת ממה שמוכתב.

אתה מבלבל גם בין סיבה ותוצאה. נבחרות ספורט לא קיימות בגלל גאווה לאומית. הן עוזרות לחזק אותה, במקרה הטוב. יש כמה מחקרים על זה אפילו. ואנשים התנהלו בחברה אלפי שנים לפני ש"גאווה לאומית" או "לאומיות" היו בכלל מושגים שמישהו חשב עליהם.

עכשיו, אני איתך. אני לא מאמין בעולם אחד ללא גבולות (מעניין איך זה הפך לרעיון שמאלני דווקא. אבל ניחא). אבל זה לא סותר או לא שייך. כשאני חושב על גאווה לאומית בהקשר שלנו פה, התמונה הראשונה שעוברת לי בראש, זה אנשים עושים על האש על אי תנועה בין הלונה פארק לגני יהושע. עולם בלי גבולות כנראה לא יפתור את זה.

לפני 12 דקות, David32 כתב:

להדביק את זה על ברית המועצות זה מוזר.

אתה מוזר!

סתם. 

בגלל הקונטקסט. אולי אם הייתי אנגלי או גרמני או הולנדי הייתי מרגיש שונה. בארץ אני חושב שהגאווה הלאומית הולכת כמעט תמיד עם כיוון שוביניסטי לאומני או מטומטם (מציע לקרוא את "זרות" של ליהיא לפיד, לדוגמא מופתית וקיצונית של טמטמום מהסוג הזה). ואני חושש שהיא סוג של משהו שאוהבים להשתמש בו כדי לא לפתור בעיות או להחמיר אותן.

אתן דוגמא קצת אחרת אולי שכבר נתתי פה בעבר: כשהייתי בקבע, זימנו אותי פעם לאיזה קצין משאבי אנוש בכיר לסוג של ראונד טייבל מפגר, לתת כביכול לאנשי קבע להציף בעיות. כשהצפתי בעיות, הוא השתיק אותי מאוד מהר ואמר שכל מה שאני מתלונן על זה "בקטנה", אל מול הזכות הענקית שיש לכולנו לשרת בצהל ולקחת חלק במשימה החשובה של ההנהגה על המולדת. מבין את הכיוון, כן?

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...