Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני למדתי ברמת גן (עברנו כשהתחלתי י"ב).

ולכלול את סון הר מלך עםהמילה אנשים באותו המשפט....

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

מה זה ״לצאת מגידרו״? לשבור עצמות? ירי חי?

גם היום, כשנתיים אחרי ההחלפה שלו איילון נחסם מדי פעם. אולי צריך ניצב יותר התקפי

להביא אוטובוסים להרים את אותם חוסמים

ולעצור אותם. אלו לא פרקטיקות שלא בוצעו בעבר

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

למה זה מידתי ו3 שעות לא? אסור לנרמל עבריינות.

אז בוא נדבר על כבישים ( גם ראשיים יחסית ) שסגורים בשבתות וחגים, כי ככה בא למישהו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, fatboy1340 כתב:

אז בוא נדבר על כבישים ( גם ראשיים יחסית ) שסגורים בשבתות וחגים, כי ככה בא למישהו

גם זה רע וגם שאין תחב"צ בשבת, אבל זה לפחות נעשה בצורה חוקית ובהודעה מראש.

מפגינים שחוסמים כביש בספונטניות זה משהו שלא צריך לנרמל אותו, אבל כבר מאוחר מידי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני עם סלואורייד. לגרום נזק, כולל פיזי/גופני אך לא רק, לאזרחים חפים מפשע וזאת בכדי לחלץ משהו מהממשלה - זה טרור פר הגדרה כמדומני. זה לא משנה אם זה יהודים, דרוזים, אתיופים, גוואטמליים, שמאלנים, ימנים, נכים, אתלטים או מה שלא תרצו. 

אבל,

ברגע שכתבתי מילה על הפגנת הנכים שהייתה - ישר כל נכי הפורום יצאו עליי. "אתה לא יודע איך זה". בלה בלה. זה כמובן מעיד על האיי קיו הנמוך שלהם ולא משהו עליי, אבל זה מה שהיה. 

כשיצאתי נגד האתיופים שחסמו כבישים - אני גזען. 

וכשיצאתי נגד ימנים שחסמו - אני שמאלני. 

ולהפך עם השמאלנים שחסמו. 

זו הבעיה אצלנו, שהתנרמלה עוד נורמה מטומטמת, בחסות חוסר היכולת של המשטרה של המשטרה ושל בתי המשפט יחד, לצד הפוליטיקאים חסרי הכישורים שלנו, וכעת כל אוכלוסיה גדולה כקטנה שמשהו לא מוצא חן בעינייה ישר חוסמת כבישים. 

משום מה זה אף פעם לא הכביש לקריית הממשלה, או הכביש של בתי חברי הכנסת הרלוונטיים, אלא תמיד כביש ראשי בישראל. כלומר מנסים לפגוע בכמה שיותר אזרחים חפים מפשע. 

בכוונה עצמה, אין הבדל בין זה לבין פיגוע. שניהם טרור. אחד אלים הרבה יותר, אבל שניהם טרור. בשניהם יש כוונה (ותוצאה) לפגוע באנשים חפים מפשע כדי להשיג מטרה פוליטית/כלכלית/חברתית. 

זו דעתי. 

• אהבתי 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 24 דקות, ניקו פ. כתב:

אני עם סלואורייד. לגרום נזק, כולל פיזי/גופני אך לא רק, לאזרחים חפים מפשע וזאת בכדי לחלץ משהו מהממשלה - זה טרור פר הגדרה כמדומני. זה לא משנה אם זה יהודים, דרוזים, אתיופים, גוואטמליים, שמאלנים, ימנים, נכים, אתלטים או מה שלא תרצו. 

אבל,

ברגע שכתבתי מילה על הפגנת הנכים שהייתה - ישר כל נכי הפורום יצאו עליי. "אתה לא יודע איך זה". בלה בלה. זה כמובן מעיד על האיי קיו הנמוך שלהם ולא משהו עליי, אבל זה מה שהיה. 

כשיצאתי נגד האתיופים שחסמו כבישים - אני גזען. 

וכשיצאתי נגד ימנים שחסמו - אני שמאלני. 

ולהפך עם השמאלנים שחסמו. 

זו הבעיה אצלנו, שהתנרמלה עוד נורמה מטומטמת, בחסות חוסר היכולת של המשטרה של המשטרה ושל בתי המשפט יחד, לצד הפוליטיקאים חסרי הכישורים שלנו, וכעת כל אוכלוסיה גדולה כקטנה שמשהו לא מוצא חן בעינייה ישר חוסמת כבישים. 

משום מה זה אף פעם לא הכביש לקריית הממשלה, או הכביש של בתי חברי הכנסת הרלוונטיים, אלא תמיד כביש ראשי בישראל. כלומר מנסים לפגוע בכמה שיותר אזרחים חפים מפשע. 

בכוונה עצמה, אין הבדל בין זה לבין פיגוע. שניהם טרור. אחד אלים הרבה יותר, אבל שניהם טרור. בשניהם יש כוונה (ותוצאה) לפגוע באנשים חפים מפשע כדי להשיג מטרה פוליטית/כלכלית/חברתית. 

זו דעתי. 

פעם הגדרתי את זה "טרור חברתי" וצחקו עלי.

לפני שעה, SlowRide כתב:

לחסום את הכביש בלי אישור זה לא בסדר גם ל10 דקות, אפילו שזה לא כזה נורא.

זה לא בסדר כמו שזה לא בסדר ללכת ערום ברחוב אפילו אם זה ל10 דקות.

זה לא סותר, הנחתי X+10 כי השוטרים לא בכל מקום ויקח להם זמן להגיע.

ב"ימי זעם" למשל הם פרוסים על כביש 1 אבל הם לא יכולים להיות על כל הכביש בו זמנית.

לפני 50 דקות, fatboy1340 כתב:

מצוין!

בוא נדבר.

הכביש בגבעת מרדכי חסום בשבתות. אני מכיר את זה, כל ירושלים מכירה את זה, ובשבתות עוקפים את השכונה.

אם אני אסע, וביום שלישי בצהריים מישהו יחליט שעכשיו הוא סוגר את הכביש כי הוא מתפלל, הוא יקבל ממני נגיחה באותו רגע.

האם אני חושב שזה בסדר שיש חסימה בשבת? לא. האם זה חוקי? כן.

בימי שלישי לא.

פורסם

מה שמחרפן אותי עם החסימות כביש וההפגנות, זה נטו האכיפה הבררנית ומה נבחארות הציבור שלנו אומרים. 

בואו נלך כמה שנים אחורה, להפגנות של יוצאי אתיופיה, אחרי שעבריין איים על משפחה של שוטר, שירה בקיר- ובשוגג הרג את העבריין בפגיעת נתז. איזה פקקים. איזה בלגאן. לכמה ימים טובים. 

מכתזית? יוק. פרשים? יוק. 

SMUT RICH אמר אז:

image.png.c661ef0d1fbd56e9f07bac6917e10272.png

מעניין, מה דעתו על ההפגנות והחסימות של ימינו? 

הפגנות "קומץ קיצוניים" (שם קוד ל"רוב") נגד הגיוס. 

לא שומעים על מכתזיות, לא שומעים כמעט על מעצרים, לא שומעים על פרשים. כן שומעים על אלימות ספורדית כנגד שוטרים, אבל הרבה פחות ממה ששומעים על "אלימות כנגד שוטרים" בהפגנות קפלן (ששם, משום מה, 99% מהעצורים משתחררים למחרת למרות "מסוכנותם" כ"תוקפי שוטרים"). 

או!

שיהיו מכתזיות, פרשים, אלימות ואלות בשימוש בידי השוטרים בכל! הפגנה. 

או! שלא יהיו מכתזיות, פרשים, אלימות ואלות בשימוש בידי השוטרים בכל! הפגנה. 

תחליטו ותיישמו. 

כל עוד אתם שם בממשלה ובמשטרה לא מחליטים סופית אם לחסום כבישים זה בסדר או לא, כל עוד זה בהתאמה לזהות החוסמים, לכו תZדYנו. במצב הזה אני מעדיף שלא יהיו הפגנות כלל. 

ברגע שיהיה מתווה אחיד וכולם יסבלו או יהנו במידה שווה- אז דעתי תשתנה בהתאם. 

איפה ואיפה, [קללות קשות ואמיתיות מהלב].

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 44 דקות, ניקו פ. כתב:

משום מה זה אף פעם לא הכביש לקריית הממשלה, או הכביש של בתי חברי הכנסת הרלוונטיים,

זה דווקא כן קורה, אבל בצורה מוגבלת יותר מכול מיני סיבות, חלקן לגיטימיות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

לא סותר, הנחתי X+10 כי השוטרים לא בכל מקום ויקח להם זמן להגיע.

ב"ימי זעם" למשל הם פרוסים על כביש 1 אבל הם לא יכולים להיות על כל הכביש בו זמנית

אני לא מדבר על היכולת וכמה זמן לוקח למשטרה לפזר חסימת כביש לא חוקית אלא את ההתנהלות של המשטרה שנירמלה את המצב שכל מי שרוצה חוסם את עורק התחבורה הכי ראשי במדינה מתי שבא לו. אם לא היו מאפשרים את ה"הכלה" הזאת לא היינו מגיעים למצב של "ימי זעם". וזה לא כי בא לי לראות שוטרים מרביצים לאנשים מקבוצה כזו או אחרת אלא כי נמאס לחיות במדינה של ליצנים, כזאת שמסוגלת לחסל במכה כמעט ממשלה שלמה של תימנים טרוריסטים, מה שאפילו ארה"ב לא הצליחה לבצע, אבל לא מסוגלת לשמור על חיים תקינים לתושבים שלה ושולחת אותם להתעמר אחד בשני במקום לטפל בבעיות שבאחריותה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אבל לא מסוגלת לשמור על חיים תקינים לתושבים שלה ושולחת אותם להתעמר אחד בשני במקום לטפל בבעיות שבאחריותה.

זה לא באג. זה פיצ'ר. 

אם חלילה נתאחד, הממשלה לא תשרוד. 

פורסם
לפני 42 דקות, ברווז כתב:

מעניין, מה דעתו על ההפגנות והחסימות של ימינו? 

הייתי ממליץ לכל אחד לגבש דיעה בלי שום קשר למה שאיזה שר כזה או אחר אומר

• אהבתי 1
פורסם

^

Facepalm GIFs - Find & Share on GIPHY

פספסת את הנקודה לחלוטין...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

עזוב בתים פרטיים של אנשי ציבור, איזו סיבה לגיטימית יש להגביל הפגנות מול הכנסת, איפה ש(אמורים להיות) מחליטי ההחלטות אבל לאפשר לאנשים לחסום את הכביש הכי ראשי בארץ?

לפני שעה, ברווז כתב:

כל עוד אתם שם בממשלה ובמשטרה לא מחליטים סופית אם לחסום כבישים זה בסדר או לא, כל עוד זה בהתאמה לזהות החוסמים, לכו תZדYנו. במצב הזה אני מעדיף שלא יהיו הפגנות כלל

הבעיה היא שהפכו את האקט של חסימת כבישים למשהו נורמלי בהפגנה. זה כבר לא משנה מי מפגין ועל מה. אי אפשר להפגין בלי לחסום כבישים, או לפחות לעשות את זה בצורה מאורגנת עם אישור?

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

זה קורה מינורית, כשם שהעדת,.ובצורה חסרת משמעות. ואם זה קורה - זה היחיד שעוד איך שהוא אפשר להתווכח אם לגיטימי שיקרה. 

אבל זה קצת כמו למה הlgbt לא מפגינים בעד עזה בעזה עצמה, או באיזו מדינה שמסתיימת בסטן. ברור לכולם למה אבל הנה הם ממשיכים להפגין. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...