Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

זה באמת הזוי ברמה שאני אישית לא מסוגל להבין - איך בן אדם מסוגל לשקר קודם כל לעצמו ברמה כזו.

ביבי???! 🤣

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

וזה קרה ביפו שיש בה הרבה מחבלים.

התבלבלת עם ירושלים. אני גר ביפו כבר למעלה מ-20 שנה, ומסתובב חופשי בכל מקום ובכל שעה ביום ובלילה.

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

ה5 ימי מעצר בית מבחינתי זה שטויות בדיוק כמו תפיסת הנשק. אם כבר זה תעודת עניות למשטרה.

אם זה היה באמת סתם ויכוח כבר היו יוצאים משם סרטונים.

מתפלא עליך, עבדת באבטחה, נכון? בטוח שאתה מכיר את נוהל "אמצעי וכוונה". בלי לראות נשק, היה אסור לו לגעת באקדח. ובלי לדבר על לשלוף ולדרוך. 

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

הולנד מצאה פתרון 

image.thumb.png.89a46298bb70a27d788c1af45a46a383.png

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 1.8.2025 בשעה 12:53, zaf כתב:

מצאה

אירופאים נשארים אירופאים, אוהבים לשרטט גבולות של אחרים :lol:

--

בהמשך יש התייחסות לסרטונים האחרונים של החטופים, שמתי בהסתר כדי לצנזר ממי שעדיף שלא לקרוא:

ספוילר

אז השירשור קצת שקט מאז שישי ודי ברור למה. אישית, לא חשבתי שאראה בתקופת חיי יהודים/ישראלים על סף היותם מוזמלנים בעודם חופרים לעצמם את הקבר שלהם, אבל זה אכן קרה. לא חייב לקרוא את סלמנדרה כדי לקבל פרספקטיבה על רעב והקושי סביבו, אבל זה בהחלט עוזר.

אני אמנם משתדל להימנע מהשוואות לשואה, אבל אני לא מצליח להבין את ההגיון בלהרעיב את החטופים לרמה כזו ואז לפרסם את זה. במיוחד כשבסרטון עצמו מופיעה יד בריאה במיוחד של מחבל חמאס מגיש פחית אוכל לחטוף.

להגביר את הטראומה הלאומית? לגרום למחאות כדי לעצור את המלחמה? לגרום לישראל לתקוף חזק יותר בתקווה שזה יביא את העולם לעצור את המלחמה?

בסביבה הקרובה אליי, ובמיוחד אצל קרובי משפחה שהמראות האלו עשו להם פלאשבקים לתקופה אפלה במיוחד, זה רק מגביר את הרצון להמשיך ולהילחם ולהכניע את החמאס. לא היה צורך בעוד הוכחות, אבל בהחלט מדובר ברוע מסוג מרושע במיוחד 🙁

• אהבתי 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

בסביבה הקרובה אליי, ובמיוחד אצל קרובי משפחה שהמראות האלו עשו להם פלאשבקים לתקופה אפלה במיוחד, זה רק מגביר את הרצון להמשיך ולהילחם ולהכניע את החמאס.

אצל אנשים שהיו בעד סיום המלחמה והחזרת החטופים, התמונות מגבירות את הצורך בסיום המלחמה והחזרת החטופים.

אצל אנשים שהיו בעד המשך המלחמה, גם במחיר סיכון החטופים, התמונות מגבירות את הצורך בהמשך המלחמה, גם אם זה אומר שהחטופים המוזלמנים יישארו שם ואולי גם ימותו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם שיכורים מההצלחה של הקמפיין התקשורתי שלהם שהביא את אירופה להכיר בהם. מבחינתם זה לא משנה שההכרה מותנית בפירוק שלהם. יש פה הבדל גדול מדי במנטליות של המזרח התיכון לעומת המערב שלא נראה לי שאפשר לגשר עליו.

המערב רואה בבגרות ואיפוק ניצחון והם רואים בלהוציא לעצמם עין כדי שלאויב יוציאו שתיים ניצחון.

ולאור ההתפתחויות האחרונות נראה שאנחנו ממשיכים לדשדוש אינסופי עד שהאויב יואיל בטובו לרצוח את כל החטופים. מתסכל מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אצל אנשים שהיו בעד סיום המלחמה והחזרת החטופים, התמונות מגבירות את הצורך בסיום המלחמה והחזרת החטופים.

אצל אנשים שהיו בעד המשך המלחמה, גם במחיר סיכון החטופים, התמונות מגבירות את הצורך בהמשך המלחמה, גם אם זה אומר שהחטופים המוזלמנים יישארו שם ואולי גם ימותו.

אצלי זה רק מגביר את הצורך להחליט על כיוון וללכת עליו עד הסוף ובכל הכוח.

הבת שלי פחות מחודש בתפקיד בגדוד שלה ואתמול הגיעו כבר ל 11 חיילים שנפגעו מהגדוד. אם היתה איזו תכלית אז משלמים את המחיר אבל מה עשינו בחודש הזה שרק מגדוד אחד לא כזה גדול צריכים להיפגע 11 חיילים וכמה עוד חיילים נפגעו בלי שאף אחד שמע עליהם?

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החליטו על כיוון אבל לא אומרים לנו במפורש וגם לא הולכים בכל הכח כי אם פתאום תהיה אפשרות ללכת בכיוון האחר חבל לפספס אותה. אולי זה יקח כמה שנים נוספות, אבל לפחות נדע שמיצינו את כל האפשרויות. הססנות למתקדמים.

פורסם

אוסף מחשבות שרצות לי בזמן האחרון

• אני די קהה חושים לגבי כל הרעב של החטופים, כן כואב לראות אבל לא יודע מה להחליט.
  • משום מה האלגוריתם באינסטגרם/פייסבוק החליט לזרוק לי הרבה רילס מהצד הימין של המפה אז אני לא כל כך מבין על מה המהומה בעניין העצומה.
  • מתנחם במחשבה שאולי התביעה של ביבי נגד איתי לשם נגד פייסבוק (איתי לשם הצליח להכניס את פייסבוק לתביעה) תזיז את הגבינה אצל חלק מהתועמלנים של ביבי שמפרסמים דברים השכם והערב.
  • אני בעד הצנחת חבילות מזון לאורך כל הרצועה באופן רנדומלי ולהעביר לקרן האמריקאית את אחריות בכל הנוגע להצנחת מזון (מטוסים ותיאום מול ישראל ומדינות זרות אחרות), השיטה של הקרן האמריקאית - נוראית. השיטה של האו"ם - נוראית.
  • נרמול חדירות מחבלים באיו"ש?
  • נרמול טילים מחו"ל?
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

נקודה נוספת בעקבות עדכון מהשעה האחרונה - אז אני מקבל כמה דונמים בחבל תקומה?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

נקודה נוספת בעקבות עדכון מהשעה האחרונה - אז אני מקבל כמה דונמים בחבל תקומה?

מהצד של הים.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מהצד של הים.

אין לי כל בעיה, גם ככה טראמפ הולך לבנות איים מול חבל תקומה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נראה שהחלטנו להקריב את החטופים תמורת הכרעה צבאית. מצד שני זה ביבי אז אי אפשר לדעת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מבאס 1

פורסם
לפני 54 דקות, DareDevil כתב:

אני די קהה חושים לגבי כל הרעב של החטופים, כן כואב לראות אבל לא יודע מה להחליט.

זה אחד ה״הישגים״ הגדולים של המלחמה הזו, אם לא העיקרי שבהם. אנשים הפכו לאדישים כלפי סבל של אחרים, בין אם עזתים או יהודים כשרים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

נראה שהחלטנו להקריב את החטופים תמורת הכרעה צבאית

זה היה הגיוני לעשות לפני שנה. לא עכשיו. אבל בסדר, לא כזה ברור לי מה ישתנה ומה זה ישנה. מבצע_עצים_בעזה_סופי_2_פיינל.  אבל בסדר. 

מטריד לדמיין מה יקרה לתדמית הגם ככה גרועה של ישראל בעולם

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

נראה שהחלטנו להקריב את החטופים תמורת הכרעה צבאית. מצד שני זה ביבי אז אי אפשר לדעת.

החלטה כואבת שאין לי מושג אם היא נכונה וכנראה שלא הייתי בטחר בחלופה הזו אבל היא לגיטימית.

@יובל .מ.

ראית את תיעוד העימות של חדד עם מי שהגדרת מחבל?

ויכוח נהגים, שום איום ושום התייחסות של ה"מחבל" למוצאו או לפועלו של חדד.

הדבר היחיד שהיה זה יריקה לכיוונו של חדג ונסיעה משם שנענתה בירי (לא פליטת כדור אלא ירי) ויציאה של חדד מהאוטו לכיוון רוכב הקטנוע שלמזלו כבר נסע משם.

• תוכן חדש...