Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

נכון, אבל אני עדיין מעדיף 10 אלמוג כהן על מירי רגב, סמוטריץ, בן גביר, אמסלם, כץ, ברקת, דיכטר, אוחנה ועוד ועוד, אלו שבאמת יש להם את הכוח להעיף מכאן את האדם שלא אכפת לו מהמדינה. 

במקרה של ביבי? ברור שהוא לא רצה אסון, אבל הוא כמובן הנבלה הראשי ואני לא חושד בו בכוונות חיוביות. 

אלמוג כהן ושאר האנשים שתיארת הם מאותו סוג. זה האנשים שביבי מעדיף שיהיו סביבו. זה שאלמוג כהן נמצא במפלגה של פיתמר לא מעיד על היותו דמות חיובית בעיני.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

"הכלכלה לקראת התרסקות. מה אנחנו, ממשלת בובות?": הציטוטים מישיבת הממשלה (ynet.co.il)

"בפתח ישיבת הממשלה, שבה הודיעו נתניהו, סמוטריץ' ושר הביטחון יואב גלנט על תוכנית הסיוע למילואימניקים, אמר נתניהו: "יש לי מסר ברור לאויבינו - מה שקרה ב-7 באוקטובר לא יקרה שוב."

לא יודע איך להגיב על זה. באמת.

אחרי מה שהיה פשוט סתום יימח שמך.

פורסם

ממשלת ימין על מלא.

הסתה של שנים נגד ביהמ״ש העליון, שהגיעה לשיאה בשנה האחרונה.

קמפיין רעל נגד אחד ספציפי, בשם אהרון ברק.

ואיכשהו:

image.thumb.png.e911e2397e0ca6df89443520381603dd.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

"הכלכלה לקראת התרסקות. מה אנחנו, ממשלת בובות?": הציטוטים מישיבת הממשלה (ynet.co.il)

"בפתח ישיבת הממשלה, שבה הודיעו נתניהו, סמוטריץ' ושר הביטחון יואב גלנט על תוכנית הסיוע למילואימניקים, אמר נתניהו: "יש לי מסר ברור לאויבינו - מה שקרה ב-7 באוקטובר לא יקרה שוב."

לא יודע איך להגיב על זה. באמת.

אחרי מה שהיה פשוט סתום יימח שמך.

הזיה, זה כאילו הורידו לפלסטינים את דרגת הקושי במשחק ל-easy עם חבורת רפי השכל האלה בתור בוסים.

היה אפשר לדחוף את כל הציטוטים האלה לסצנת בית המשוגעים ב-12 קופים

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:
ציטוט

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: "חייבים לתאם שלא יירד מספר הנשקים ביו"ש. אין סנכרון עם משרד הביטחון".
ראש הממשלה נתניהו: "זו סוגיה שמחייבת לתת מענים. חייבים לחמש עוד אנשים".
השר ברקת: "אסור לחזור על השבעה באוקטובר. אנחנו חייבים לשנות תפיסה. תרחיש הייחוס אחרי השבת השחורה הוא כיבוש של יישובים ביו"ש, כמו שעשו לנו בעוטף עזה. אנחנו חייבים להיערך אחרת לגמרי. יש תחושה שיש מי שנרדם בשמירה ותקוע בשישה באוקטובר".
ראש הממשלה נתניהו: "אנחנו חייבים להצטייד בכוח אווירי שיוכל להתערב במהירות באירוע".

אני חושב שזה אומר הכול.

ובכלל, למה מר ביטחון מתכוון כשהוא מדבר על כוח אווירי שיתערב במהירות באירוע ביו"ש? איך הוא רואה את זה? מה נפציץ? זה לא לבנון ולא עזה. 

לא יודע... נכון שזה הכיוון הכללי שלי, אבל הבן אדם הזה גם לא יודע על מה הוא מדבר.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

ממשלת ימין על מלא.

ואיכשהו:

הם הרי יודעים היטב מה הם עושים ולמה. תראה את ה"התנצלות" של דיסטל. לכולם הרי ברור שלא מדובר בהתנצלות, אלא בהקרבה שלה על מזבח התקווה להישאר בשלטון. הטקסטים מוכתבים, ולה, אני מניח, מובטח פיצוי זה או אחר. מכאן, לאור מה שהיא אמרה, ברור מאליו שהפילוג, השיסוי וההסתה מכוונים לחלוטין, והם מודעים היטב למה הם עושים ולמה. וזה מחליא.

• אהבתי 6

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממשלת ימין על מלא שהייתה צריכה את גנץ ואייזנקוט שיצילו אותה מעצמה ואת אהרון ברק שינסה להציל אותה מהאמירות המטומטמות וחסרות האחריות של שריה (שממשיכים בכל הכח להצהיר שאנחנו הולכים לבצע פשעי מלחמה).

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רגע רגע אהרון ברק? זה לא הדימון הזה שבגללו היה אוסלו וההתנתקות, שבגללו הכל פה רע, טובחים בנו ואין משילות?
מה השלב הבא? וויקטור אורבן ימנה את ג'ורג' סורוס לשר האוצר?

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

רגע רגע אהרון ברק? זה לא הדימון הזה שבגללו היה אוסלו וההתנתקות, שבגללו הכל פה רע, טובחים בנו ואין משילות?
מה השלב הבא? וויקטור אורבן ימנה את ג'ורג' סורוס לשר האוצר?

באמת לא מבין למה לא שלחו את שמחה רוטמן, או את אחד מהשותפים שלו למשרד. מאכזב.

• מצחיק 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתה לא מעודכן, בגללו גם מחירי המכוניות גבוהים, המשכנתא בשמיים, ה-7 באוקטובר, בכלל, האיש כל כך מסוכן שלפי אמסלם האיש הזה צריך להיות בכלא. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

ממשלת ימין על מלא.

ואיכשהו:

אני במקום ברק הייתי אומר שאני מתייצב למשימה אבל חייבים שרוטמן, לוין ואמסלם יתייצבו מול עם ישראל ויסבירו איך ולמה שולחים אחד שרצו לזרוק לכלא וקראו לו בוגד לייצג את ישראל.

רק מהכסף של הכרטיסים למופע ייסגר כל הגירעון של המלחמה כולל תקציב הישיבות  

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, mikyl כתב:

אני חושב שפשוט טמנו לו אמבוש. שיהיה את מי להאשים במקרה של כישלון.

בול. זה win win לביביסטים.

אם יצליח מה אכפת להם, יהללו אותו שבוע ואחרי זה יחזרו לשגרה. כמו שעשו ליאיר גולן.

אם לא יצליח, הרי זה באשמת הבוגד הרשע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

שמחה רוטמן

אז תגיד שאתה רוצה רילוקיישן וזהו..

• מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...