Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, 98civic כתב:

זה מאד מאד ברור אפילו מהבימוי של סרטים אמריקאים שבהם הם מציגים מצויין את האיסלם אז כל וחומר שהממשל מבין את זה.

זה היה פעם.

היום הטרוריסטים מגיעים מאיזה מדינה לא מוכרת, או רמיזות.

איזה מדינה הותקפה בסרט טופ גאן 2? לא תדע, כי "לא רוצים לפגוע ברגשות האיראנים". קוברים את הראש בחול.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, 98civic כתב:

אני מאד אופטימי לרוב אבל לא רואה כרגע איך עוד 20 שנה גג ישראל עדיין תתקיים כפי שאנו מכירים אותה. פשוט שקרו לנו כל הזמן וזה תסכול יותר מהבגידה של האישה. פה זה אשכרה משחק בין חיים למוות שלנו

אולי, ואולי זה יגרום למערכות פה להתעורר.
לסגור פסי ייצור של תחמושת ולהתבסס רק על נשק אמריקאי זה כנראה לא רעיון טוב.
פסי ייצור של פגזים/רובים/פצצות/קליעים זה משהו שכדאי שיהיה כאן עם זה אפשר לשרוד ולנהל מלחמה גם אם לא בצורה אופטימלית.
כנראה שהסד"כ הנוכחי לא מספיק כדי להתמודד אפילו עם שתי זירות מורכבות מול ארגוני טרור צבאיים.
קו ההגנה שלנו בדרום היה פח זה כבר ברור. ברור גם שקו ההגנה בצפון הוא פח. צריך מוצבים הרבה יותר חזקים עם חימושים הרבה יותר רציניים. צריך כוחות בישובים. צריך כיתות כוננות רציניות. פילבוקס במושב כן כן.

אולי זה יגרום לנו להתעורר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עניין של כסף, סדר עדיפויות. קיצור של סדיר ב-4 חודשים. רק 4% של תושבי מדינת ישראל בגילאי 22 עד 45 עושים מילואים. 11% מהם מתנדבים. בזמני להמשיך למילואים אחרי סדיר היה נורמלי, כמו ללכת לבית ספר. לא שאלו אם בן אדם עושה מילואים אלא איפה.

• אהבתי 1
פורסם

אכן. זה מצחיק לשמוע אנשים מדברים על הצבא הקטן כאשר הרוב המוחלט של התושבים התחמק משירות מילואים במשך כל העשורים האחרונים ואחוזים גבוהים התחמקו משירות סדיר. צה"ל תמיד הסתמך על צבא המילואים, בכל המלחמות זה היה הכוח הלוחם העיקרי,  הפעם גילנו שצריך להגדיל, מאוד, גם את הצבא הסדיר הלוחם בעוד כשתי אוגדות לפחות. 

פורסם (נערך)

ופה עוד משהו שכנופית חברי הכנסת שנבחרה לקואליציה מפספסת.

במקום להשתמש במשבר הזה כדי להכניס אוכלוסיות למעגל העבודה, הלימודים ולשירות בכוחות הביטחון או שירות לאומי משמעותי, אז משחדים, גונבים ומתנהלים בצורה לא לאומית, לא אחראית.

ככה לא בונים מדינה. ככה מחרבים מדינה.

אני חייב לציין שלא מעט חברים שלי מנסים לדחוף שהילדים שלהם יהיו במסלולי שירות עורפיים מובחרים. כבר כמה שנים טובות, עוד הרבה לפני קום ממשלת הזדון.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

זה היה פעם.

איזה מדינה הותקפה בסרט טופ גאן 2? לא תדע, כי "לא רוצים לפגוע ברגשות האיראנים". קוברים את הראש בחול.

איזו מדינה? לא משהו שנמצא בחלל העמוק?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בסרט לא מדברים על המדינה. לא מוזכרת בשמה.

זה לא רוסיה.

זה לא קוריאה.

מי נשאר?

עוגה צהובה (למי שמכיר) תוגרל בין הפותרים נכונה

פורסם

בול. גם נתנו להם קסדות שחורות שלא יהיה רמז.

העולם המערבי הפך לגרסה מוחלשת של המערב שניצח את גרמניה, נותנים לאג'נדות של הכלה וקדמה דרג ז' לאכול אותם מבפנים לאט לאט.

העולם במלחמה אבל מה שחשוב זה להפוך את בת הים לשחורה.

דוגמא נוספת טרייה מהסרט של פיטר פן:

https://www.google.co.il/amp/s/nypost.com/2023/03/02/fans-slam-trailer-for-woke-live-action-peter-pan/amp/

שינו את הצבעים של הדמויות, בחלקן גם את המין, אבל הרע נשאר לבן.. הכי כיף להאשים אותם.

העולם המערבי קורס משטויות.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, KipodYam כתב:

בסרט לא מדברים על המדינה. לא מוזכרת בשמה.

זה לא רוסיה.

זה לא קוריאה.

מי נשאר?

עוגה צהובה (למי שמכיר) תוגרל בין הפותרים נכונה

הרמז הכי גדול לזהותה של המדינה היא הימצאותם של F14 ישנים בבסיס שלה, מטוס ממש ממש לא נפוץ שבזמנו היה יקר מאוד.
מי קנתה מטוסים כאלו? איראן בתקופת השאה.
פרט לאיראן (וארה"ב כמובן) לא שמעתי על עוד מדינה שהחזיקה F14.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

העולם המערבי הפך לגרסה מוחלשת של המערב שניצח את גרמניה

המערב שניצח את גרמניה? 🙂 גרמנים כבשו את רוב מדינות אירופיות ולא יודע איך בריטים הצליחו לברוח מדנקרק. אם לא צ'רצ'יל יש מצב שהיו מרימים דגל לבן. ואם היטלר לא היה עושה את הטעות לתקוף ברה"מ לא יודע באיזה עולם היינו חיים היום. 70% מחיילי וורמאכט  נהרגו בחזית הרוסית.  

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

זה היה פעם.

העולם תמיד הולך מקיצוניות לקיצוניות.

היום לא רוצים לפגוע ברגשות, בצורה מוגזמת, כי בסרטים של פעם הרעים תמיד דיברו אנגלית, אבל במבטא זר (רוסי, או גרמני, או ערבי, העיקר לא אמריקאי).

האמריקאים היו תמיד לבנים ותמיד טובים וכולם, משום מה, ניסו לפגוע בהם.

אני בתור ילד בשנות ה80 גדלתי על שלל סרטי וייטנאם. רמבו, צ׳אק נוריס ועוד הרבה פחות מוכרים. הייתי בטוח שהאמריקאים הם הטובים והווייטקונג הם הרשעים.

לקח לי שנים עד שגיליתי שהאמריקאים החליטו לפלוש למדינה שרחוקה מהם אלפי קילומטרים, לכפות על התושבים שלטון שהם לא רוצים וכשהם התנגדו, אז הם פשוט הרגו למעלה ממליון איש עד שהתייאשו וחזרו הביתה.

קל לצחוק על השחורים באמריקה שרוצים ייצוג בסרטים ובטלויזיה. אבל כל מי שגדל על הטלויזיה והקולנוע של שנות ה60 וה70 זוכר שהגיבור והגיבורה תמיד היו לבנים.

אפילו פה, אני זוכר שכשהילדים שלי היו קטנים יצא לי לצפות איתם פעם בסדרה מדובבת. היתה שם דמות שדיברה עברית עם ח׳ גרונית מזרחית וזה ממש תפס את תשומת לבי. פתאום הבנתי שבילדות שלי לא היתה עברית כזו בטלויזיה. תמיד דיברו עברית ״נכונה״.

אז אני מבין שהיום זה נראה קטנוני וכנראה שזה באמת קצת מוגזם, אבל לתלות את כל צרות העולם בצבע של דמויות בסרטים? זה בדיוק מה שאתם עושים כרגע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

האמריקאים החליטו לפלוש למדינה שרחוקה מהם אלפי קילומטרים, לכפות על התושבים שלטון שהם לא רוצים וכשהם התנגדו, אז הם פשוט הרגו למעלה ממליון איש עד שהתייאשו וחזרו הביתה.

זה לא היה בדיוק ככה. בהתחלה הם רק תמחו במשטר, אני בכלל לא בטוח באיזה שילטון רצו התושבים ומצד שני היו שם חברה שדיברו רוסית וסינית.

פורסם (נערך)

כל זה התשובות שלכם רק מחזקים את מה שאמרתי, שהלוואי ואני טועה לגבי עתיד של ישראל עוד 20 שנה. שכבר היום לא מסוגלים לעמוד בהדף של צפון ויהודה ושומרון. ומי אמר שזה לא הזמן שהם הולכים להוריד אותנו וכבר שנה מהיום ישראל כבר גמורה? מה שנשאר זה לעלות מטוסים ולרסס אותם אבל מאחר ואנו קוק@@@ים אז לא רואה שמישהו יעשה את זה.

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...