Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

14 איראני? לא נראה לי. אולי קטארי.

כמו המלון של יאיר במיאמי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חבל שאין תגובה של הקאה פה.

אנחנו לא צריכים את אלג'זירה.

מזל שלא שמו להם משולשים אדומים מעל הראש.

אני חושב שצריך להחרים כל עסק שקשור למירילשוילי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אירוע הוקרה שיעשו אחרי המלחמה. שתקבל גם מדליה (ברצינות).

אתה יכול להתאוורר, גנץ לא. ביבי לא. גלנט לא. 

באמצע שבועה עבודה שעה 11 בבוקר, בכיכר דיזנגוף ת"א אין מקום בבתי קפה. יש שם גם מלא חיילים שהגיעו מצפון או דרום. אני רואה אותם גם ברחובות, חנויות, קניונים ובבתי קפה במקומות אחרים. מח"ט גולני אפילו אסר עליהם ללכת לביקורי ניחומים למשפחות האבלים כדי שינוחו. 

אני לא הייתי במסיבה הזאת. אתה יודעה למה? לא הוזמנתי. מניח שגנץ כן. האירוע אורגן על ידי אב שאיבד את בתו ובן זוגה בטבח נובה ושיקוליו אתו. מי זה הבלוגר המזורגג רודף לייקים הזה כדי להגיד לו מה לעשות? 

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

הם נבחרו, הם הובילו את מדינת ישראל בין אם זה בכנסת או בצבא, הם אחראים על מה שקרה וקורה פה, במשמרת שלהם חטפנו בראש. אם אין לגנץ ישיבה דחופה שיכין כוסות תה ויחלק לחיילים בגבול מבחינתי.

נוח מאוד להגיד "הם". הם זה הממשלה וקודם כל עומד בראשה שבמשמרתו זה קרה. גם ראשי מערכת הביטחון. אבל אלה כבר אמרו קרה במשמורתנו, נכשלנו. לא צריך למרוח עד לבן גוריון. 

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

ערוץ 14 פשוט עושה מלאכתו ומטפל באוייבים של הממלכה הביביסטית: קציני צהל הבכירים.

לחייל הצמידו דרגת סמ"ל. אילו אנשים הם מעסיקים?

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

ערוץ 14 פשוט עושה מלאכתו ומטפל באוייבים של הממלכה הביביסטית: קציני צהל הבכירים.

בוא.

נתעלם לרגע מכל הרעש וההמולה וניגש לזה בצורה אובייקטיבית כמו חייזרים שהרגע גילו את כדור הארץ והחלו למפות אותו.

האם המודיעין של צה"ל שותף באחריות למחדל?

התשובה היא כן.

המודיעין של צה"ל באחריות צה"ל, מה שהופך את צה"ל שותף לביזיון ולמחדל.

זה שיש לנו ביבי והוא שותף לאחריות (כמה אחוזים? על זה אפשר להתדיין כמה שרוצים) לא מבטל אוטומטית אחריות של שותפים אחרים.

ראשים צריכים לעוף גם בצה"ל ומהר, בלי קשר לשאר הראשים האחראיים שצריכים לעוף מחוץ לצה"ל. רע אחד לא מבטל רע אחר.

(מעולם לא צפיתי בערוץ 14 או בכלל, אני לא בקטע של לצפות בחדשות)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

התשובה היא כן.

המודיעין של צה"ל באחריות צה"ל, מה שהופך את צה"ל שותף לביזיון ולמחדל.

זה שיש לנו ביבי והוא שותף לאחריות (כמה אחוזים? על זה אפשר להתדיין כמה שרוצים) לא מבטל אוטומטית אחריות של שותפים אחרים.

ראשים צריכים לעוף גם בצה"ל ומהר, בלי קשר לשאר הראשים האחראיים שצריכים לעוף מחוץ לצה"ל. רע אחד לא מבטל רע אחר

רק שחלקם כבר לקחו את האחריות. ובדרג המדיני מחפשים במשמרת של מי זה קרה ומי האחראי. תעלומה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

האם המודיעין של צה"ל שותף באחריות למחדל?

בוודאי.

האם המטרה של ערוץ 14 היא למצוא שותפים?

לא. היא נועדה לנקות את ראש הממשלה.

אגב, היה פה מחדל מודיעיני. זה ברור.

אבל המחדל הכי גדול הוא של מי ששם את החמאס בעמדה כזו כך שנהיה תלויים במודיעין.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מחדל גדול מחדל קטן חתול שחור חתול לבן.

לא מעניין אותי מטרת ערוץ 14.

לגבי הכי גדול - וואלה, פתוח לוויכוח. אולי זה בכלל 51 אחוז אמ"ן ו-49 אחוז ביבי? אי אפשר לישם פה גישה מדעית בקביעת אחוזי אחריות. נטו דעה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, hans כתב:

נתעלם לרגע מכל הרעש וההמולה וניגש לזה בצורה אובייקטיבית כמו חייזרים שהרגע גילו את כדור הארץ והחלו למפות אותו.

זה בדיוק העניין, אובייקטיביות.

ראשי מערכת הביטחון באותו יום קיבלו אחריות.

פורסם

שמישהו יתפור ולאטורי את הפה כדי שלא יפתח בשנית לעולם.

יש לדביל דרג א' הזה מושג כמה נזק הוא גורם עם ההצהרות שלו בגלל המשרה בה הוא מחזיק?

בכל מדינה קצת פחות פוטינאית מאיתנו היה עף הביתה מזמן.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

זה בדיוק העניין, אובייקטיביות.

ראשי מערכת הביטחון באותו יום קיבלו אחריות.

והחליפו מוד עבודה. נותנים תפקוד שנראה טוב מאוד.

נתניהו ושות' תקועים באותה מנהרה, לא מסוגלים לשנות כיוון.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, hans כתב:

אולי זה בכלל 51 אחוז אמ"ן ו-49 אחוז ביבי? אי אפשר לישם פה גישה מדעית בקביעת אחוזי אחריות. נטו דעה.

https://www.ynet.co.il/news/article/skitvzhbp

ציטוט

ראש אמ"ן: "לא עמדנו במשימה, אני נושא באחריות המלאה לכישלון"

אחרי הרמטכ"ל, בכירים נוספים בצבא וראש שירות ביטחון הכללי, גם אלוף חליוה לוקח אחריות למחדל הטבח שביצעו מחבלי חמאס: "אמ"ן תחת פיקודי כשל במתן התרעה, אבל לנגד עינינו ניצבת משימה אחת - להשיב מלחמה ולנצח בה".

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נו....

אז מה?

לקח אחריות על ההתראה. זה תחום השיפוט שלו. לא לזלזל, היא קריטית, אבל רק חלק מהתמונה. אחרים לקחו אחריות על ההערכות, על הציוד, אבל הדרג הביטחוני אינו אחראי למזוודות הכסף או למהפיכה המשטרית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

הם יגלו שיש אנשים שמיד לאחר האירוע לקחו אחריות ושאין ספק לכולם שהם ימסרו את המפתחות לאחר המלחמה, לאחר שיעשו חפיפה מסודרת, הם גם יגלו שיש איש אחד שאפשר במשך למעלה מעשור לארגוני טרור לירות רקטות על תושבי המדינה כאילו זה דבר נורמלי. הם יגלו באופן מוזר שאותם תושבים בדיוק הצביעו שוב לאותו אדם, למרות שגילו במשך שנה שאפשר גם אחרת. הם גם יגלו שזה האיש שהפקיר את בטחון המדינה בצורה החמורה ביותר מאז יום הקמתה, איש שאפשר לאיראן ליצור סביבנו חגורת אש ולהגיע למעשה לפצצה גרעינית. אני יכול להמשיך עוד ועוד, אבל יש איש אחד שהיה כאן ראש ממשלה במשך כ-15 שנה שכל זה רשום על שמו ועל שמו בלבד.

אתה לא יכול להיות ראש ממשלה ולפטור את עצמך בהצהרות של "אני רק מלאתי פקודות" או ליתר דיוק "אני רק עקבתי אחר ההמלצות". בשביל זה לא צריך ראש ממשלה. 

• אהבתי 7
  • תוכן חדש...