Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

מאותה הסיבה שבגללה מעניין אותי אם מטיפים במסגד לא רחוק ממני לעשות פיגועים, או מעניין אותי אם מטיפים איפשהו אצל הגויים שצריך שוב להקים מחנות השמדה ליהודים

עוד לא הגענו לזה שבבתי כנסת מטיפים לרצח של ערבים. אולי רק בבתי כנסת מאולתרים במאחזים. 

לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא. קואליציה שמורכבת ברובה מאנשי דת קיצוניים היא דווקא כן. ואפילו לא סתם קואליציה, אלא כזו שמשנה את מערכת המשפט, כדי להפוך את ישראל למדינה דתית יותר

כל היופי שזה בחיים לא יצליח להם כי מה לעשות, הקואליציה הזו לא מייצגת את רצון רוב הציבור ורואים את זה בבירור. אוסף של קיצונים בלי מכנה משותף אמיתי חוץ מהרצון לכח וכל פעם מישהו אחר שם מאיים לפרק את החבילה.

שיטת הבחירות דפוקה, צריך לשנות אותה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

למישהו יצא לבדוק אם במונה מים שלו רשום "צום קל" או "גמר חתימה טובה"? 😅

• מצחיק 6

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

בקלות.

מפלגת הגימלאים, זוכר?

הם לא היביאו את התוצאות. זה הכל.

לפני 3 שעות, falou כתב:

קראת את מה שיובל כתב פה?

למה מצביעים לפאשיסט?!

כי הוא אמר בטלוויזיה שהוא ייתן הוראה למשטרה לירות בפושעים, והכל יבוא על מקומו בשלום.

הצביעו לפשיסט כי הוא הבטיח משילות. ואנשים היו מוכנים לסגור את העיניים על מי הוא ובאיזה מחיר. 

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

הצבעתי לבן גביר כי הייתה הבטחה למשילות, הוא עשה קצת קולות בכיוון, אבל דיבר יותר מדי על רפורמה משפטית מונפצת ונתן לנציגי החרדים לשתות את הקופה הציבורית.

כמוני יש עוד אלפי ואפילו עשרות אלפי אנשים שילכו למרכז בבחירות הבאות. אם היית בארץ היית מדבר איתם ושומע.

אבל הכי קל לצעוק פאשיזם יהודי, זה נותן תחושה אישית טובה או משהו.

אני לא חושב שאתה פשיסט. באמת. פשוט נשבר לך מפשע, טרור ובלגן. האמנת שבן גביר הוא הפתרון ולא היה לך איכפת באיזה דרך הוא יסיג את המטרה. כמו שאני לא מאמין ש-40% מהגרמנים ב-33 היו נאצים. גם הם רצו סדר, לחם ועבודה לא משנה באיזה מחיר. עד שנפגעים אחרים ולא הם. היטלר להבדיל מבן גביר די הצליח בהבטחותיו ורוב הגרמנים תמכו בו עד 1945. גם רוב הרוסים תומכים היום בפוטין מאותם סיבות.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

מסכים עם מה?

בית המשפט לא אמר שאסור להתפלל. תקרא את ההחלטה. אסרו עליהם לשים מחיצה. אני רואה עכשיו שהמטומטמים האלה הקימו שם מחיצות. טוב, אם יחטפו מכות, מגיע להם.

גם עירית ת"א לא אסרה להתפלל. היא אסרה על שימוש במחיצות לצורכי תפילה בהפרדה.

ובבית שימוש ציבורי גם?

ישנם גם כאלה, יצא לך ללכת לשירותים במטוס?

אז אתה רוצה להיות כמו במאה שערים, שכל דבר שלא מסתדר עם האמונה שלך זה התרסה?

ישנם הרבה דברים שלא מסתדרים עם דעותיי, אבל זה חלק מהחיים משותפים. אני לא אלך עם מישהי בבגדי ים במאה שערים וגם בשכונה שלי לא יעשה על האש או אסע ברכב ביום כיפור. כי זה חוסר כיבוד של השכנים והתרסה. אבל יש 2 צדדים למטבע ואם מישהו לצורך קידום אמונותיו מוכן ללכת לפרובוקציה אז אהלן וסהלן. כמו שכתבתי נגמרו המשחקים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Pika007 כתב:

והופ הגענו למצב שאתה מסכים כי "הגיוני שבמקומות שהתחרדו

אני מסכים שבשכונה שרובה דתיים או חרדים אין היתכנות למכור פיתות בפסח או להעביר תחבורה ציבורית בשבת.

אתה קורא לזה "אסטרטגיה" כי אתה בוחר להתייחס לזה כמלחמה נגדך, אבל בוא, כל משפחה מביאה 6 ילדים, המקום בבני ברק מזמן נגמר, מה אתה רוצה שיעשו? הם הולכים איפה שזול. המדינה מתכננת להם שכונות וישובים מיוחדים כדי לאפשר להם ולנו לחיות כל אחד לפי ראות עיניו. לדעתי אנחנו דווקא מאוד קרובים ליום שיבינו שזה כבר בלתי אפשרי להביא כל כך הרבה ילדים ולצפות ממישהו אחר לתמוך בהם.

לפני 23 דקות, Pika007 כתב:

אני לא מסכים שישראל הופכת לחופשית יותר, אם כבר, זה ה "מגזר הפרטי" של הציבור. בכל הנוגע למדינה, נראה שאנחנו צועדים אחורה

איך אחורה? היום יותר קשה להיות חילוני?

אם למדינה היתה בעיה עם יוזמות פרטיות היא היתה פועלת נגדן. רוב הציבור, כולל גם את הדתיים, לא רוצים שתהיה פה מדינת הלכה. 

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

אני מסכים שבשכונה שרובה דתיים או חרדים אין היתכנות למכור פיתות בפסח או להעביר תחבורה ציבורית בשבת.

אתה קורא לזה "אסטרטגיה" כי אתה בוחר להתייחס לזה כמלחמה נגדך, אבל בוא, כל משפחה מביאה 6 ילדים, המקום בבני ברק מזמן נגמר, מה אתה רוצה שיעשו? הם הולכים איפה שזול.

אבל זה בדיוק הקטע, זו ממש לא נחלתם של מקומות זולים בלבד. 

הישוב שאני חי בו רחוק מלהיות זול, השכונות בירושלים שמתחרדות רחוקות מלהיות זולות, ויש לי עוד דוגמאות אם תרצה.

אני קורא לזה אסטרטגיה כי זו אכן אסטרטגיה. לא מדובר על משפחה שלא מוצאת איפה לגור אז הם מחפשים דירה ועוברים- שעוברים, עוברים כגרעין. כמה משפחות בבת אחת, לעתים לבניין בו קונים בבת אחת מספר דירות.

במידה ובאותו בניין יש מקלט- המקלט הופך חיש מהר לבית כנסת מאולתר למרות שזה אסור, ומשם והלאה הדרך מפורטת למעלה.

כל התהליך מתרחש הפרה אחרי הפרה של החוק, אבל הפרות קטנות כאלו, שהעירייה והמשטרה רואות בהן לא יותר ממטרד אז לא מטפלים.

כשמתחילים לטפל, המקום כבר אבוד.

מכיוון שבמקומות כאלו שגרת החיים של אנשים שגרו שם קודם משתנה מקצה לקצה עד למצב בו הם נאלצים לעזוב, כמובן שאני רואה את זה כמלחמה או מתקפה כנגד הקבוצה בציבור אליה אני שייך, הרי אין שום עניין בשום צורה של דו קיום.

אני נכנס למקום חדש, משנה את הכללים לכיוון שלי (תוך כדי הפרת החוק), ואתה או שתתיישר לפי הכללים שלי או שתעוף מפה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

לפי הדיווחים היו כמה מוקדים בכמה ערים. כולם באותו סגנון עם דגלים בתור מחיצה. מתקפה מאורגנת.

אבל במוצאי החג נקבל את התלונות הצפויות על אנטישמיות.

כנראה שגם היה ניצול של מתפללים תמימים, אפילו רפורמים ר"ל. בשביל זה הם מספיק טובים..

ממליץ לקרוא את כל השרשור

https://x.com/gilibugg/status/1705979729914777829?s=20

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

שווה להוסיף על זה שני דברים:

1. למרות שברור שהמשיחיים הפרו את צו בית המשפט, המשטרה בכיכר דיזנגוף לא התערבה בקומבינה.

2. חולדאי לא נראה בשטח. גם לא שאר המתמודדים. לצערי, יש גם להם עוד דרך ארוכה לעבור, לפני שיפסיקו להכנע ולהוריד את הראש מול המשיחיים שבאים להרוס את העיר.

אה בעצם 3. נראה לי שאני הולך להתנתק מהאינטרנט מצאת כיפור ועד מחר, כי השיטסטורם על מה שהמשיחיים בטח יתארו כ"שואה שלישית" או משהו יהיה באמת בלתי נסבל.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 38 דקות, יבגניפ כתב:

1. למרות שברור שהמשיחיים הפרו את צו בית המשפט, המשטרה בכיכר דיזנגוף לא התערבה בקומבינה.

למיטב הבנתי זה לא נכון. בית המשפט בסך הכל דחה עתירה שהוגשה נגד עיריית ת"א, הוא לא הוציא צו. במובן הזה האירוע היה חוקי לחלוטין, וזו החלטה של עיריית תל אביב אם לבצע אכיפה או לא (כמו בתפילת המוסלמים לפני כמה חודשים).

פורסם

יכול להיות שאתה צודק. בכל מקרה, מי שיותר מאכזב בסיפור הזה, זו העיריה, וספציפית יותר - חולדאי. לדעתי הוא היה צריך להיות בשטח ולעמוד מאחורי מה שהעיריה רצתה לעשות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 שעות, SlowRide כתב:

תפילה ברחוב או שעון מים שכותב שבת שלום זה לא עדות לכך שמקימים מדינת הלכה מתחת לאף שלנו.

שני דברים שונים לחלוטין.

שעון המים לא אמור לעניין אותך אבל תפילה המונית בהפרדה בכיכר העיר כן. אחד זה משהו שולי שנעשה בצנעה והשני אמירה בוטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היו עושים הפרדה בלי מחיצות ומתפללים, זה היה מפריע לך? כי לבית המשפט לא.

במקרה הזה, ראו את הפנים האמיתיות שלהם. הם לא רוצים להתפלל, הם רוצים להרים הפרדה במרחב הציבורי. טוב מאד שגרשו אותם משם.

פורסם

תפילה בלי הפרדה לא היתה מפריעה לי.

לא הדת או המסורת הם הבעיה אלא ה"ערכים" שמנסים לכפות דרכה ומשפיעים על כלל האוכלוסייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

תפילה בלי הפרדה לא היתה מפריעה לי.

לא הדת או המסורת הם הבעיה אלא ה"ערכים" שמנסים לכפות דרכה ומשפיעים על כלל האוכלוסייה.

זהו, שאפשר להתפלל בנפרד בלי להעמיד שום מחיצה ברחוב. אבל זה לא מעניין כי הם באו לתקוע אצבע בעין ולא להתפלל.

• תוכן חדש...