Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, רוןS כתב:

ביבי אמר שחייבים לפטר אותו.   שכח לתת הוראה.   

"ביבי אמר" 😀 בדיחה טובה.

רעייתו של זרקא, חני, אמרה בכאן 11 כי "לא מסלקים אף אחד. זה סתם גינוי. הכל בסדר, ביבי דיבר איתנו והכל בסדר"

ציטוט

לפי חוקת מפלגת הליכוד הדחתו של חבר תנועה אינה יכולה להיעשות באופן ישיר על ידי יושב הראש, אלא רק על ידי בית הדין של הליכוד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 דקות, mikyl כתב:

הוא פועל בשליחות המפלגה, ההנהגה בתמורה מרשה לו לנשק אותה ושולחת לו ברכות בימי חג.

אין כוונה לפגוע בשערה מראשו.

וזה בעניין של איך אוכפים את חוקי השואה כאן מול האכיפה בגרמניה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

זהו שאני לא צריך לגשת אליו בפאב.

יחסי עבודה שהתפתחו לחברות של 15 שנים באיזור מינכן, חבר ילדות שמגיל 17 חי בדיסלדורף (ואנחנו בני 55 אז תעשה את החשבון לבד) ומפחה של גיסי בהאלה.

מציע לך לבדוק טוב מה הם לומדים ואיך.
לגבי כמות האנדרטאות לא ספרתי אבל הן בכל פינה. רק בינכן יש כמה מאות לוחות על בניינים (לא אבני הזיכרון אלא לוחות עם שמות ותיאור המשפחות שחיו בבנין ונספו בשואה) שלא לדבר על האנדרטאות הפזורות ברחבי ברלין ובשאר ערי גרמניה.

לא מכיר לעומק את מזרח גרמניה אבל במערב הם בכל פינה. לא כולם מתייחסים ליהודים אבל כולם מתייחסים לזוועות של הנאציזם.

אז אולי במקרה שלהם קרו כל הדברים שאמרת. זה לא אומר שבכל גרמניה שמים כזה דגש על השואה. אפילו תלמידים יהודים בגרמניה מתארים חוויות שונות, אבל רובם ככולם נתקלים בלימודי שואה איפשהו בחטיבה.

גם בפולין יש לא מעט "אנדרטאות", זה גם לא אומר שהפולנים "משקיעים" יותר מאיתנו בזכר השואה.

באופן כללי, מהיכרות עם המנטליות והתרבות הגרמנית, הרבה יותר קשה להם לדבר בפתיחות על השואה ומעללי הנאצים (ואפשר להבין אותם).

לפני 8 דקות, David32 כתב:

חבל על הזמן אתה.

גם יותר בגרמניה מאנשים שעובדים שם (או גרו שם), גם טס הכי הרבה פה לארהב. מכיר את כולם. הכי הכי.

זה ניהיה פטתי. במיוחד לאור העובדה שאתה לא מכיר את הנפשות הפועלות פה מחוץ לפורום.

פתטי זה שאתה לוקח קטע אחד ועושה ממנו סלט. רשמתי שאני בגרמניה יותר מאנשים שעובדים או גרו שם?

זה היה בתגובה להערה של נהג לילה אם הייתי בכלל בגרמניה. אל תהיה חמוץ.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ואין בעיה עם מינוי פוליטי לתפקיד. יש בעיה עם הדחה פוליטית.

המשפט הראשון היה נכתב גם אם היה שם יושב ראש שמונה על ידי ביבי כמינוי פוליטי?

שניהם גרועים, שניהם לא צריכים להיות במדינה מתוקנת. אי אפשר להכשיר כשצד אחד עושה ולפסול כשהשני עושה.

• אהבתי 1
פורסם

"אם העולם היה יכול להיות קצת יותר מטומטם" - רגע, בעצם:

אז למי שאחראי על משטרת התנועה יש 76 הרשעות בעבירות תנועה, ואם להאמין לטיעונים הוא מבקש מהמאבטחים להפר חוקי תנועה גם כשאין צורך.

When the other Jackie Chan meme isn't enough - 9GAG

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה כבר נהיה משעמם כל פעם לפרסם פאשלה אחרת של בנגביר. אני כבר לא אתפלא אם יגלו שהוא לובש חיתול למבוגרים.

למה נותנים את התפקיד הזה לאנשים בעייתיים?

השר הקודם היה קצת דמנטי, עכשיו הביאו אחד סתום על מלא. השר הבא כבר יהיה מישהו שלא כשיר לעמוד לדין.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

המשפט הראשון היה נכתב גם אם היה שם יושב ראש שמונה על ידי ביבי כמינוי פוליטי?

חד משמעית כן.

אם מדובר במשרת אמון או משרה שהממשלה צריכה לעבוד מולו באופן שוטף אז יש מקום להחליף (שומרי סף נמצאים מחוץ למעגל הזה). בכל שאר המקרים שיחכו בסבלנו לתום הקדנציה שממילא תחומה בזמן.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אז אולי במקרה שלהם קרו כל הדברים שאמרת. זה לא אומר שבכל גרמניה שמים כזה דגש על השואה. אפילו תלמידים יהודים בגרמניה מתארים חוויות שונות, אבל רובם ככולם נתקלים בלימודי שואה איפשהו בחטיבה.

זה לא רק במקרה שלהם.

הבת שלי אמורה השנה לצאת למסע לפולין שעמד בסכנת ביטול בגלל עיצומי ארגון המורים. כבר הייתי בקשר גם עם הקהילה היהודית וגם עם שגרירות גרמניה (היה לי טלפון של אשת קשר ממשלחת נוער מטעם ממשלת גרמניה שהגדולה שלי השתתפה בה) לגבי סיור פרטי אלטרנטיבי באיזור מינכן (עם דגש על הקהילה היהודית, דכאו ומרכז תיעוד הנאציזם ומסביב שאר האתרים) אז תאמין לי שאני יודע מה תכנית הלימודים שם. כבר היה לנו כמעט הכל סגור והתכנית היתה לנסוע בסוכות הורים וילדים.

לפני 34 דקות, Gosser1860 כתב:

אז למי שאחראי על משטרת התנועה יש 76 הרשעות בעבירות תנועה,

האיש בדיחה גזענית ומסוכנת אבל הכותרת ריקה מתוכן.

הרשעות יכולות להיות מעמידה באדום לבן דרך איתות, אי שמירה על הימין (מה שלא סביר במקרה  שלו), מהירות ועד לדרוס זקנה פלסטינאית ולחזור עליה רוורס כדי לבדוק מה קרה לה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

הכותרת ריקה מתוכן.

76 הרשעות, כן? הרשעה אחרונה שלו היתה על נהיגה במהירות מופרזת. החבוב בן 47, נניח בערך 30 שנה על הכביש, זה 2.5 הרשעות בשנה :LOL:.

לא מומחה למשפט תעבורה אבל לא נראה לי שהולכים לבית משפט על עמידה באדום, איתות או אי שמירה על הימין. גם אף אחד לא אוכף את זה יותר מידי. 

חוץ מאדום לבן, עיריות אוהבים לנפק דוחות על כך.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 1 דקה, Gosser1860 כתב:

76 הרשעות, כן? הרשעה אחרונה שלו היתה על נהיגה במהירות מופרזת. החבוב בן 47, נניח בערך 30 שנה על הכביש, זה 2.5 הרשעות בשנה :LOL:.

לא מומחה למשפט תעבורה אבל לא נראה לי שהולכים לבית משפט על עמידה באדום, איתות או אי שמירה על הימין. גם אף אחד לא אוכף את זה יותר מידי. 

חוץ מאדום לבן, עיריות אוהבים לנפק דוחות על כך.

הרשעות זה לא העמדה לדין. זה כל דוח משטרה.

• מעניין 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך הרפורמה המשפטית תמנע מקרים כאלה?

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אין שופטים בירושלים. פשוט אין

תראה, הטיעון דלהם שאין מקום בבתי הכלא. עד כמה זה נכון אני לא יודע.

מה האינטרס של השופטים לשחרר אותו?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

המשטרה בביקורת חריגה על בית המשפט: שחרר שוב ושוב פורץ סדרתי (ynet.co.il)

אין שופטים בירושלים. פשוט אין.

@Night Driver במקרה עם הדלק אמרת שהיו צריכים לחכות שיגיעו לעסק, מה עכשיו? היו מחכים שיגנוב 160 אלף שקל ויקנה אוקטביה?

הוארך מעצרו, הושלמה החקירה ולא האריכו עוד את מעצרו. אני מאמין שאם היה מוגש כתב אישום אולי המצב היה שונה כי לא כתוב שדחו את בקשת המעצר עד תום ההליכים שהוגשה עם כתב האישום.

והפיתרון המתבקש לזה הוא במקום להאשים שופטים שלא מוכנים לכלוא רנשים בניגוד לחוק פשוט לבנות עוד מתקני כליאה.

פורסם
לפני 34 דקות, David32 כתב:

תראה, הטיעון דלהם שאין מקום בבתי הכלא. עד כמה זה נכון אני לא יודע.

מה האינטרס של השופטים לשחרר אותו?

כי לא פגעו במישהו שקרוב אליהם.

תראה את ההבדל בין טיפול בדורס של בן של שופט לסתם ילד אתיופי, הבדל של תקיפה ברחוב לזריקת נעל על שופטת ועוד.

יש דם ויש דם.

לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

איך הרפורמה המשפטית תמנע מקרים כאלה?

היא לא, אבל אחרי שרואים דברים כאלה קל להבין למה "ביביסטים" צועקים יאללה רפורמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רפורמה זה מילה ריקה מתוכן, איזה רפורמה הם רוצים, כלומר מה קונקרטית צריך לשנות כדי לשפר את המצב, הם לא ידעו להגיד.

אין קשר בין זה לבין הרפורמה שנועדה להחליש את האזרח ולחזק את הפוליטיקאים. השופטים ימשיכו לשחרר אנשים כאלה גם אחרי הרפורמה.

• תוכן חדש...