Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

אז מי כן לדעתך?

בנט, אורי אורבך זל ודומיהם.

אנשים קצת שוכחים שלבן-גביר הצביעו אנשים מחוץ לציונות הדתית, שקיוו שהוא יפעל להחזרת הבטחון האישי בפריפריה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בסופו של דבר מי שעומד בראש כיום הם סמוטריץ ובן גביר, כשמסביבם יש ח"כים עוד יותר מופרעים מהם.

אנשי הימין בכלל והציונות הדתית בפרט (כולל עמית סגל), לפחות אלו שאני מדבר איתם, לא הבינו עד לרגע זה שלשים את בן גביר בממשלה ועוד כשר הממונה על בטחון הפנים, זו חציית קו אדום, עוד לפני שנאמרה מילה אחת על ההפיכה המשפטית. זה כשלעצמו שינה את חוקי המשחק.

אחרי זה הגיעה ההפיכה המשפטית וכל הגבולות נפרצו סופית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אין הבדל עקרוני בין טייסים שמסרבים להתנדב, למישהו שסרב לקחת חלק בהתנקות או מלחמת לבנון

ההבדל הוא בהתנדבות.

צו תקין ותקני חובה להתייצב ואין לך שום שיקול דעת. בהתנדבות הבחירה היא שלך.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

בסופו של דבר מי שעומד בראש כיום הם סמוטריץ ובן גביר, כשמסביבם יש ח"כים עוד יותר מופרעים מהם.

אנשי הימין בכלל והציונות הדתית בפרט (כולל עמית סגל), לפחות אלו שאני מדבר איתם, לא הבינו עד לרגע זה שלשים את בן גביר בממשלה ועוד כשר הממונה על בטחון הפנים, זו חציית קו אדום, עוד לפני שנאמרה מילה אחת על ההפיכה המשפטית. זה כשלעצמו שינה את חוקי המשחק.

אחרי זה הגיעה ההפיכה המשפטית וכל הגבולות נפרצו סופית.

אנשים הצביעו להם גם מחוץ לציונות הדתית.

ובכלל, הבחירות האחרונות מחקו הרבה קולות, שיחזרו בבאות.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, Lior_Django כתב:

בנט, אורי אורבך זל ודומיהם.

ללא ספק בנט יותר מעודן מסמוטריץ' ובן גביר. אבל הוא חלק מאותו התהליך בדיוק. קירוב לבבות מזויף. סגידה להתנחלויות. חזון א"י השלמה. אמונה בפתרון קסם ימני אלים שיפתור את הבעיות עם הערבים אחת ולתמיד. ושבעצם עמוק עמוק בתוכם כל מה שהעגלות הריקות רוצות, זה שילמדו אתן כמה נהדרת המסורת היהודית וכמה כיף לשמור שבת, וכל מה שהערבים רוצים, זה לחזור למכור חומוס בשוק.

עריכה: מצטער על הציניות. גם אם הייתי ימני, אני חושב שיש הבדל עצום בין ימין בטחוני, כלומר כזה שרואה במצב הקיים קונסטלציה בטחונית מחויבת המציאות, לבין ימין דתי, כלומר כזה שרואה במצב הקיים שלב בדרך לגאולה וא"י השלמה. עם הסוג הראשון אני כנראה יכול למצוא מכנה משותף ויש על מה לדבר. עם הסוג השני לא.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אנשים מתרפקים על העבר, אבל הקצנת המפד״ל לגלגוליה החלה בימי גוש אמונים (זבולון המר, חנן פורת וחבריהם). הדור הנוכחי שובר שיאים כי הוא חסר כל שיקול דעת ועכבות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתה תקופה שמיכאל בן-ארי היה בכנסת?

מה שאני מנסה לומר זה שזו סתם כנסת זמנית ואם נעשה בחירות (מבלי לשרוף קולות) אנחנו נקבל כנסת יותר מאוזנת.

זה סך הכל אאוטליינר.

פורסם

אתה צופה בחירות? אני לא רואה בחירות כל עוד החבורה הנוכחית מחזיקה במושכות. הרי כל ההפיכה נועדה למנוע בחירות (כמובן שיתכנו בחירות בנוסח סוריה).

• לא הבנתי... 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Lior_Django כתב:

לא הייתה תקופה שמיכאל בן-ארי היה בכנסת?

מה שאני מנסה לומר זה שזו סתם כנסת זמנית ואם נעשה בחירות (מבלי לשרוף קולות) אנחנו נקבל כנסת יותר מאוזנת.

לכאורה זה נכון מה שאתה אומר, שיש תנועת מטוטלת בין בחירות לבחירות, אבל הכיוון הכללי הוא ימינה.

אם בן ארי היה ח״כ שולי שנחשב לקיצוני בתקופה שכיהן, בן גביר כבר קיבל תפקיד של שר לביטחון לאומי (תפקיד שנתפר עבורו ושנוספו לו סמכויות מעבר ל״סתם״ שר המשטרה).

״מאוכזבי בן גביר״, שחלקם כותבים פה, לא יבחרו בו שוב, לא בגלל שהוא גזען ופאשיסט מסריח, עם זה אין להם בעיה, אלא רק בגלל שלא סיפק את הסחורה שהבטיח.

אז אולי הכנסת הבאה תהיה יותר מאוזנת, אבל הבעיות שלנו לא יעלמו. הרי גם הממשלה הקודמת שהיתה לכאורה מאוזנת, היתה סופר ימנית (בנט, סער וליברמן). הכיבוש שמביא איתו טרור וגזענות לא יעלם ולכן בכנסת הבאה שאחריה שוב נקבל את בן גביר או מישהו יותר קיצוני ממנו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/100044428239746/posts/pfbid0Wunicu62pQXbrYVy2UXUNtVwidNuK3yZAE68ANSK177pS3hGgkcuJ67mvEmNsYwzl/?mibextid=Nif5oz

כן, יודע, שופר וכל זה. אבל תנסו לקרוא בנייטרליות.

screenshot-www.facebook.com-2023_08.18-13_23_17.thumb.png.3294202da6a7ecf09d2ed16938c5be4c.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/100044428239746/posts/pfbid0Wunicu62pQXbrYVy2UXUNtVwidNuK3yZAE68ANSK177pS3hGgkcuJ67mvEmNsYwzl/?mibextid=Nif5oz

כן, יודע, שופר וכל זה. אבל תנסו לקרוא בנייטרליות.

עמיתוש.  בן של חבר מחתרת ידועה לשמצה.

כתב לפני שבוע או שבועיים באותו עיתון על הנבצרות של ההוא שנסע לרמות.

"איבד את זה",  "מזיק לבטחון המדינה", ועוד כהנה וכהנה סוכריות.

רייטינג.

------

נרשמת לשיט אשדוד-פריז  הכל כלול, מגורים בסוויטה, אוכל כשר שירות 25/7  בית כנסת.    עד מלטה החיים דבש, ביום השלישי רב החובל מודיע - שינוי קל בתכניות, לאשת רב החובל בא שרימפס - קופצים לים השחור לצוד שרימפס, אל תדאגו קפיצה קטנה, לא מרגישים וזה עובר.

הקברניט שינה קורס(מעלה אחת בלבד) לכולם יש סחרחורת.

האסימון נפל תוך 8 שעות, על הרגל של הנוסעים.

הנוסעים חלוקים, הצוות גם, לנווט יש דוד חרדי, קצין הקשר חוזר בתשובה, שלשה מלחים ושני ספקי פחם גרים בבני-ברק.

רעש מהומה.

אף אחד לא דיבר על קפיצה קטנטנה לבוספורוס לפני השיט.

----

אוקי, מלבד היפוך תפקידים, מקווה שהכוונה מובנת.

מה אתה היית עושה ?

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 6 דקות, רוןS כתב:

מה אתה היית עושה ?

קונה כרטיס טיסה ולא הולך על שיט שכזה.

רציני? קופץ מהספינה לפני שהיא תשקע..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

קונה כרטיס טיסה ולא הולך על שיט שכזה.

בהחלט שיט. אבל קוני החרטיסים לא מודעים.

רציני? קופץ מהספינה לפני שהיא תשקע..

🙂 הספינה שטה אל השרטון.

הפניה אל יובל, אדם שקול ישר ואחראי, ללא פניות,  סומך עליו.

אבל היי,  מדינה דמוקרטית,

כל אחד רשאי. 

• מעניין 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

וכל זה.

אם הביטחון של ישראל מבוסס על צבא מתנדבים (וכן, גם מילואים לרוב זה בעיקר התנדבות), ואז המתנדבים מחליטים להפעיל לחץ פוליטי, מה הפליאה?

אותו דבר עם כל ציבור מאורגן שיש לו כוח, בין אם זה רופאים, מורים, עובדי נמל, רכבת וכו'

מהרגע שיש לקבוצה מסויימת כוח, זה תמים להניח שהיא לא תשתמש בו.

אין לממשל אלא להלין על עצמו, הוא האחראי העיקרי, בין אם הגעה לסיטואציה ובין אם מתן כוח/אי לקיחת הכוח מאותן קבוצות. אבל שום דבר כאן לא חדש, בישראל לא חובבים פתרונות מהיסוד וכאלו שמכוונים לטווח ארוך. לפעמים זה עובד, לפעמים פחות.

אני חושב שעדיפה התנגשות עכשיו ולא בשנת 2065 כשהליברלים יהיו מיעוט כמעט זניח. אני גם מעדיף שלא תיהיה הכרעה חד צדדית אלא בדרך של הסכמה.

אבל אולי לפני שתיהיה הסכמה אנחנו נחווה עוד משברים ושברים משמעותיים. 

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

לכאורה זה נכון מה שאתה אומר, שיש תנועת מטוטלת בין בחירות לבחירות, אבל הכיוון הכללי הוא ימינה.

אם בן ארי היה ח״כ שולי שנחשב לקיצוני בתקופה שכיהן, בן גביר כבר קיבל תפקיד של שר לביטחון לאומי (תפקיד שנתפר עבורו ושנוספו לו סמכויות מעבר ל״סתם״ שר המשטרה).

״מאוכזבי בן גביר״, שחלקם כותבים פה, לא יבחרו בו שוב, לא בגלל שהוא גזען ופאשיסט מסריח, עם זה אין להם בעיה, אלא רק בגלל שלא סיפק את הסחורה שהבטיח.

אז אולי הכנסת הבאה תהיה יותר מאוזנת, אבל הבעיות שלנו לא יעלמו. הרי גם הממשלה הקודמת שהיתה לכאורה מאוזנת, היתה סופר ימנית (בנט, סער וליברמן). הכיבוש שמביא איתו טרור וגזענות לא יעלם ולכן בכנסת הבאה שאחריה שוב נקבל את בן גביר או מישהו יותר קיצוני ממנו.

לא יודע אם זה נכון.

רבין דיבר על לתת לפלסטינים יישות אוטונומית שהיא פחות ממדינה וביבי אחרי כמה עשורים פתאום חותם על לפצל את ישראל לשתי מדינות, בשביל לתת להם רצף.

לדעתי, יש כרגע סיטואציה ייחודית, שכנראה לא תמשך יותר מדי זמן. 

האמת?

די נצחון פירוס.

• תוכן חדש...