Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, לב טוב כתב:

הנציג הכי בולט של מי? 

אנחנו מדברים על בן אדם שמינה לראש המטה שלו, את חנמאל דורפמן שבין השאר מפעיל עמותה לגיוס כספים עבור יהודים שהורשעו בטרור.

image.thumb.png.0b2e28dbe61ebc7a9d6eaabe6941668b.png

אני יכול להמשיך פה ברשימה ארוכה, אבל אם אתה בוחר להגן על בן גביר, שיהיה לך בהצלחה. ״לב טוב״ אתה לא.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

רעיון מעולה, כמו שלא היתה זכות הצבעה לנשים בארה"ב מאחר והן לא השתתפו במלחמות אז לא יכלו להשפיע על המצב במדינה

זה לא דומה בכלל כי לתרום למדינה זה לא רק להשתתף במלחמות. זאת גם לא הסיבה למה בארה"ב מנעו מנשים להצביע, הרי גם לא כל הגברים השתתפו במלחמות. לא נתנו לנשים לבחור בתירוץ שזה אמור להגן על התמימות שלהן או משהו טיפשי כזה.

מי שלא מוכן לתמוך במסגרת שמקיימת אותו למה שתהיה לו זכות להשפיע בהחלטות עליה?

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

לאור העובדה כי לא ניתן לוותר על שליטה בטחונית בשטחים בעתיד הנראה לעין, הפתרון הסביר היחידי הוא טרנספר (מרצון) של הפלשתינים.

לא, אני לא מדבר להעמיס אותם על רכבות, אלא להציע סכומי כסף נכבדים (מאוד) על מנת שיעברו למדינות צד שלישי, תוך הסכמתן לקלוט אותם ולשלבם בחברה.

ה"מרצון" הזה יראה בערך כמו אבא גנוב 2, או סרטים דומים משנות ה90, רק הרבה יותר אלים ובלי ניצחון לגיבור הראשי בסוף. בערך כמו תשלומי פרוטקשן "מרצון" ברוסיה של שנות ה90, או ישראל היום.

הפתרון היחידי הנראה לעין כרגע הוא פשוט הפסקת התמיכה במשיחיים. לא יכול להיות שמי שמתווה את המדיניות הבטחונית בישראל זה סמוטריצ'ים ורוטמנים. 

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

ברק - עם כל הכבוד לפועלו ולרקורד הצבאי והבטחוני המרשים שלו, מי שלא רואה שהבן אדם ירד מהפסים, פשוט עוצם עיניים.

אם זה היה תלוי רק בברק, כנראה שישראל היתה יוצאת למלחמה גלויה מול איראן כבר לפני למעלה מעשור, כנראה בלי שהיו לנו את היכולות לזה.

ברק תמיד היה מסוגל לקבל החלטות די קיצוניות, כנראה. זה משהו שמבדיל בינו לבין ביבי, שלא מסוגל לקבל החלטות בכלל. אבל זה לא כזה משנה, כי אין שום קונסטלציה בה ברק חוזר לשלטון בישראל.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

כנראה משעמם להם בקפה הקרוב לביתם בתל אביב (איך אני יודע שהם מתל אביב?   לפי רכבי המיני עם הפגושים המשופשפים שלהם).

אתם חייבים לעדכן את הסטראוטיפים שלכם. פעילי שמאל הארדקור ברובם לא יכולים להרשות לעצמם לשבת בבתי קפה בתל אביב.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

אנחנו מדברים על בן אדם שמינה לראש המטה שלו, את חנמאל דורפמן שבין השאר מפעיל עמותה לגיוס כספים עבור יהודים שהורשעו בטרור.

אז בסוף לא הוא הנציג הכי בולט שלהם אלא ראש המטה שלו?  

לא בוחר להגן על בן גביר, אבל גם לא אוהב ששולפים האשמות מהמותן.

אגב, הנה ציטוט מישראל היום: דורמפן עצמו התנער מהעמותה בראיון "לישראל היום" וטען: "חדשות 13 ויוסי אלי עשו לי עוול ענק כשאמרו שאני יועץ משפטי ומגייס כספים לעמותה הזו. בתור עורך דין, רשמתי עמותה. לא עשיתי את זה לטובת בן אוליאל או יגאל עמיר, וערכו קטעי שיחה". משנשאל דורמפמן אם היה רושם את העמותה לו היה מכיר את מטרותיה השיב: "אני לא מנהל משרד חקירות פרטי. אני עורך דין. זו הפרנסה שלי. אם הייתי יודע שזה מה שהעמותה עושה, לא הייתי רושם את זה. אין לי קשר לעמותה".

פינדר אתה לא.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

לא צריך להיות תא"ל כדי להבין שהשומרון שולט על גוש דן. צריך רק זוג עיניים.

ולא צריך בכלל להיות איש צבא כדי להבין שהרקטות אוטוטו כבר עפות מהשומרון. הנסיונות כבר התחילו ולפי המודל העזתי תוך 5 שנים סוף סוף תושבי שדרות יקבלו את מבוקשם ודים פתח תקוה יהיה כדין שדרות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

עוד פעם הויכוח הזה?

גם בעזה עפו רקטות גם לפני ההתנתקות, אבל אחרי ההתנתקות הכמות, האיכות והכיסוי שלהן עלה פלאים (ומרקטות עברנו לגראדים). אבל בכל מקרה יהודה ושומרון כיום זה ממש לא עזה של תחילת שנות האלפיים.

אחד הגורמים העיקריים (אם לא היחידים) לכך שלא עפות רקטות מהשטחים לישראל (חוץ מאירועים בודדים אם בכלל) זה הנוכחות והשליטה הצבאית. 

אני גם לא יודע על סמך מה אתה קובע שאוטוטו עפות רקטות. ישבת בהערכת מצב עם הרמטכ"ל?

זה שיש נסיונות לא אומר דבר. באותה מידה אפשר גם להגיד שדאעש כבר תכף בישראל כי נתפסו כמה ערבים שהצטרפו לארגון וניסו להוציא פיגועים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם

הוא יודע שבבחירות הבאות, אלא אם יוציאו מפלגות מחוץ לחוק, הוא לא עובר את אחוז החסימה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה רק 30? תגיד 60...

פורסם
לפני 15 דקות, RK כתב:

הוא יודע שבבחירות הבאות, אלא אם יוציאו מפלגות מחוץ לחוק, הוא לא עובר את אחוז החסימה.

ובדיוק בגלל זה כל האיומים שלו על פירוק הקואליציה, הם איומי סרק.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לראייתי, לפחות במאה הקרובה לא יהיה פתרון לסיפור היהודי-פלסטיני..

אין שום פתרון ישים. חצי מליון מתיישבים לא ילכו לשום מקום, ו-2.5 מליון פלסטינים גם לא יזוזו מילימטר. חיים בשיתוף פעולה ושלום זה דבר שמתרחש בשטח באחוז לא קטן, אבל עדיין יש אחוז גדול מדי של קיצוניים/זועמים/אידאולוגיים, והם מזינים את עצמם ע"י המציאות המחורבנת שנשלטת ע"י מלכוד 22 קלאסי.

רק שליטה בגובה האש. זה הכי טוב שיש לנו בינתיים..

עריכה אחרונה על ידי אליה
  • אהבתי 2

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לאף אחד שם אין אינטרס לפרק את הקואליציה, לא לשמשון ויובב, ולא לחרדים.

עם כל הנזק שהם עשו הדבר האחרון שהם רוצים עכשיו זה בחירות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

שמרו תאריך זה פנוי. 

* בהתחש בעובדה שחברי הקואליציה הסכימו שבגץ יכול לפסול חוקים בהרכב מלא או אפי' 11 מתוך 15, יהיה מעניין...

Screenshot 2023-07-31 163002.png 

בונוס: ניחוש של פרו' יובל אלבשן על פסילת החוק. אזהרת צפיה! כתבה מערוץ התעמולה עכשיו 14, לא לבעלי לב חלש. 😉

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...