Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו, מה העניין עם פסטיבל החשמל? 

למה חברת החשמל צריכה לערוך לציבור אירועים חינם במשך שבועיים, שכוללים הסעות, הופעות, פירוטכניקה מזון ושתיה והכל בחינם? 

המח שלי מתפוצץ מלחשוב על העלות של זה. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אכפת לך, כבר שילמת על זה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, tzahico כתב:

ידידי, אם רק ל-"מומחים" ניתן להביע את דעתם אז ממזמן היה אפשר לסגור כאן את האוף-טופיק.

דעתו יכול להביא כל אחד. שאלה מה היא שווה. 

לפני 10 שעות, tzahico כתב:

ועכשיו עוד נקודת מבט של חייל פשוט ששומו שמיים לא דרך אי-פעם בבה"ד 1 - לפני עשרים שנה ממחסום נעלין הייתי נוהג לצפות על הבניינים שלידי במערב ראשל"צ - ובסופ"ש אפילו בלי צורך במשקפת.  השאלה היא למעשה, כיצד ניתן להבטיח שצינורות מעופפים לא ישוגרו משם במידה ותהיה נסיגה?  כל עוד שאין תשובה ברורה לאינטרסים הביטחוניים של תושבי המרכז פרט ל-'יהיה בסדר', כל הדיבורים על פינוי התנחלויות והפסקת הכיבוש הם פשוט בזבוז זמן. 

בזבוז זמן זה לדבר על הדברים שלא מבינים בהם כלום. לפני 40 שנה על תושבי הצפון עפו קטיושות. כבשנו חצי לבנון וישבנו שם קרוב ל20 שנים כדי למנוע את זה. ובסוף חזרנו הביתה. זה שישבת באיזה מחסום לא עשה אותך יותר חכם. כמו שלי אין תשובות למרות ששירתי בכל הגבולות (לבנון/סוריה/ירדן/מצריים). 

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

ועכשיו בוא תראה למה אני לא צבוע כמוך וכמו אור שהגיב אחריך:

הלוואי והיו שוברים עצמות לכל אחד ואחד מהתפרעים. חרדי, ערבי, הייטקיסט, חקלאי או בסטיונר מהשוק - מי שמתפרע דמו בראשו.

למה אתה חושב שאני צבוע?

אני חושב בדיוק כמוך, רק הפוך.

אני לא מייחל שישברו עצמות לאף אחד ואני לא חושב שבן אדם שגורם נזק לניידת דמו בראשו.

אני רק מראה התנהגות שונה של מוחים (ברור לי על מה מוחים ה"אנרכיסטים" אבל לא הבנתי מה הבעיה של תושבי בית שמש) ואכיפה שונה של המשטרה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, arturkopit כתב:

אתה לא צבוע בגלל שאתה כותב את זה?

אני מת. 

99% מהדברים שאתה כותב מעידים אחרת.

מה אתה מבלבל תשכל? מתי כתבתי משהו אחר? יא מת על תסביכים

לפני כשעה, פינדר כתב:

למה אתה חושב שאני צבוע?

אני חושב בדיוק כמוך, רק הפוך.

אני לא מייחל שישברו עצמות לאף אחד ואני לא חושב שבן אדם שגורם נזק לניידת דמו בראשו.

אני רק מראה התנהגות שונה של מוחים (ברור לי על מה מוחים ה"אנרכיסטים" אבל לא הבנתי מה הבעיה של תושבי בית שמש) ואכיפה שונה של המשטרה.

יש הבדל בין טעות לבין החלטה.

בן אדם שמרים אבן וזורק מחליט לעשות את זה. הוא מרים את האבן וזורק כי הוא אומר "ככה אני אפגע ב-X". הוא אחראי לזריקה והוא ורק הוא אחראי לענישה שיקבל.

אתה לא חושב שדמו בראשו (ולא צריך כדור לראש, מספיק איזה אלה או בעיטה יפה), אז מבחינתך גם אם מישהו תוקף בכביש הוא צריך לחזור בריא ושלם? אם מישהו פורץ לך לבית? מישהו פוגע באישה ברחוב?

התייפיפות.

עריכה:

ודרך אגב - כשהביאו דוגמאות של ירי מכתזית ממטר על חרדים לא אמרת "הנה אכיפה שונה של המשטרה".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

ודרך אגב - כשהביאו דוגמאות של ירי מכתזית ממטר על חרדים לא אמרת "הנה אכיפה שונה של המשטרה".

את ירי המכתזית על זוג חרדים קשישים גיניתי בזמן אמת. אין לי כח לגלול אחורה כדי להוכיח.

לא היה אז למה להשוות, כי לא היתה מחאה.

הבאתי את הדוגמה הזו חצי ברצינות וחצי כהטרלה.

כי מצד אחד יש הבדל מהותי בין מחאה והפרות סדר שנמשכים 30 שבועות, לבין מקרה אלימות נקודתי ולכן בסופו של דבר טבעי שהמשטרה תתייחס בצורה שונה.

אבל מצד שני, יש תחושה קשה שהמשטרה לאחרונה מאמצת את רוח בן גביר ומבצעת פעולות נגד המפגינים, שהם פגיעה בזכות הבסיסית להפגין נגד השלטון. מעצרים וזימונים לחקירה, של אנשים שמוחים ללא אלימות. תחושה של רדיפה פוליטית שמאפיינת משטרים אפלים.

לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא חושב שדמו בראשו (ולא צריך כדור לראש, מספיק איזה אלה או בעיטה יפה), אז מבחינתך גם אם מישהו תוקף בכביש הוא צריך לחזור בריא ושלם? אם מישהו פורץ לך לבית? מישהו פוגע באישה ברחוב?

גם אתה מחליט להחיות את שיטות ליאור?

יש איפשהו גבול בין מי ששובר חלון של ניידת לבין מי שפורץ לבית או פוגע פיזית בבן אדם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

במיוחד ליובל, לב טוב ושאר ואוהבי ה״איזון״:

ובמיוחד בשבילך כתושב בית שמש. 

א. לאורך ההיסטוריה, תמיד אבל תמיד המשטרה הגיעה לאותם מופקרים שניפצו ניידות ו/או זרקו אבנים על שוטרים וחיילים. (ואני זוכר מעצרים בלילות כמעט בסטייל ג'נין)

ב. אני לא מבין למה המשטרה לא מכניסה את הימ"מ והיס"מ לשיטור בשכונות מסוימות בבית שמש, כמו במזרח ירושלים. מדובר באנשים שלא אכפת להם להפגין כי הם לא מפסידים כלום. ברגע שיקבלו מכות (ואני מתכוון לזה, כמו שהמחבלים מקבלים, הם לא שונים מהם בכלום חוץ מבלבוש) זה יצא להם.

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

מעצרים וזימונים לחקירה, של אנשים שמוחים ללא אלימות

חסימת כבישים והדלקת מדורות זו אלימות ועל זה צריך להעצר.

בוא נראה את כל העובדות קודם.

גם אני התעצבנתי לראות את התמונות עם השוטר שמרביץ לצעיר ההוא, אבל תכלס חוץ מזה מה אנחנו יודעים על מה שקרה שם?

.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

בוא נראה את כל העובדות קודם.

גם אני התעצבנתי לראות את התמונות עם השוטר שמרביץ לצעיר ההוא, אבל תכלס חוץ מזה מה אנחנו יודעים על מה שקרה שם?

.

זה בדיוק העניין.

פינדר מייצר סטנדרטים אחרים לפי הצורך שלו באותו רגע.

חסמת את איילון? דמוקרטיה. חסמת כניסה לקיבוץ? פאשיסט מלה פמיליה תומך טרור.

חרדי זרק חרא על שוטר בהפגנה? אנטי ציוני. זורק בקבוקים על שוטרים מגשר בבגין? אתה נלחם על הדמוקרטיה.

הסיבה היחידה שהוא גינה (או לפחות זה מה שהוא אומר) את המכתזית על הזוג החרדי זה כי היה צילום ברור שהם לא היו קשורים והיו זקנים, זהו.

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

השר לבטחון לאומי גיבה את השוטר המצטיין, לטענתו ראה סרט.

אנחנו לא יודעים מה קרה שם.  אולי הצעיר ניסה לנגוח באגרופו של השוטר.

ואם אתה מסתכל על היד של המצטיין(נראית כמו הרגל של הצעיר), אז ברור שזו הגרסה הנכונה.

אבל באופן כללי אנחנו מתקרבים לאוירה הרבה יותר טובה בהפגנות, המשטרה מתכוונת לאכוף רעש לא סביר.

יהיו הפגנות שקטות ונעימות.

כמו בדנובה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

בשקט בשקט. ראש ממשלתנו מתראיין  לכלי תקשורת זרים.

https://www.maariv.co.il/news/politics/Article-1027067

ח"כ מהליכוד חושף: זו הסיבה שנתניהו מתראיין לכלי התקשורת בחו"ל

יו"ר הליכוד העולמי דני דנון שוחח עם ענת דוידוב וניסים משעל על החשש ממשבר חוקתי בעקבות עילת הסבירות ועל טענות הגורמים בליכוד לפיהן נתניהו מתראיין בחו"ל כדי לתקן את נזקי המוחים: "הוציאו את דיבתנו".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

חסמת את איילון? דמוקרטיה. חסמת כניסה לקיבוץ? פאשיסט מלה פמיליה תומך טרור.

חרדי זרק חרא על שוטר בהפגנה? אנטי ציוני. זורק בקבוקים על שוטרים מגשר בבגין? אתה נלחם על הדמוקרטיה.

הסיבה היחידה שהוא גינה (או לפחות זה מה שהוא אומר) את המכתזית על הזוג החרדי זה כי היה צילום ברור שהם לא היו קשורים והיו זקנים, זהו.

אתה כותב דברים הפוכים ממה שאני כתבתי (כולל ספציפית על הבקבוקים).

כנראה שיותר קל לך להתווכח עם איש קש.

לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

אנשים נעצרים עכשיו על הרבה הרבה פחות מזה.

הנה סרטון מעצר מאתמול. לא יודע מה קרה לפני זה, אבל ברור שאין שם חסימת כבישים או מדורות או משהו קרוב לזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, רוןS כתב:

אבל באופן כללי אנחנו מתקרבים לאוירה הרבה יותר טובה בהפגנות, המשטרה מתכוונת לאכוף רעש לא סביר.

השאלה איפה.

אם זה בקרית הממשלה, בהפגנה מתואמת - שיהיה רעש.

אם זה בשעה 3 בלילה, בלב שכונת מגורים בהפתעה, בה פוגעים בשינה של אזרחים תמימים, מעירים להם את הילדים ודופקים להם את היום למחרת כי מישהו הכניס להם לראש שהם "סיירת קפלן" ויוצאים למבצע סודי ביותר להצלת הדמוקרטיה - שיקחו להם כל מגפון וידביקו קנס לכל אדם שמסתובב בהפגנה.

אבל מה? עשית פה הכללה גורפת כאילו המשטרה עוצרת כל בן אדם שמסתובב עם מגפון. בנוהל.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...