Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

לשוטרים שמפגינים מול מח״ש לא יעשו כלום.

למתנדבים שמתנגדים להפיכה לעומת זאת:

צודקים, צריך מתנדבים נאמנים למשטר, מה זו ההפקרות הזה של מגוון דיעות. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, yuvalganim כתב:

לפני כחודש מפקד מחוז תל אביב במשטרה עמד על מדים ונאם נאום פוליטי מלא מלא מהמקפצה.

אתה מתכוון לאותו אחד שכבר ידע שהוא מודח?

לנאום הפרידה שלו מהמשטרה?

איך זה קשור?

לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

נקביל את זה למחאה - יש טענה שלא נוכל להסתדר בלי רופאים, הייטקיסטים ויזמים.

המשטרה לא תוכל להסתדר בלי יס"מניקים, אבל תוכל להסתדר בלי כמה מתנדבים שנותנים דוחות בכביש ראשי.

השוואה מגוחכת אבל נגיד...

אתה מבין שזה רק מחזק את הטענה שלי, לגבי זה שצמרת המשטרה לוקחת פה צד פוליטי, לטובת ההפיכה ונגד המחאה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חבר בקבע (סא"ל במודיעין) קיבל אזהרה שאם ימצאו תיעוד שלו בהפגנה (על אזרחי!) הוא יודח. 

מה פתאום פאשיזם, אסור להשוות 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

מה אתה מבלבל תשכל? מתי כתבתי משהו אחר? יא מת על תסביכים

ציטוט

נקביל את זה למחאה - יש טענה שלא נוכל להסתדר בלי רופאים, הייטקיסטים ויזמים.

המשטרה לא תוכל להסתדר בלי יס"מניקים, אבל תוכל להסתדר בלי כמה מתנדבים שנותנים דוחות בכביש ראשי.

כפי שכתבתי, כל הודעה שנייה.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם

יהודי בריטניה. בסקר לא מחמי לנתניהו.

https://www.maariv.co.il/news/world/Article-1027184

מכה נוספת לנתניהו: הנתונים הדרמטיים מהסקר של יהודי בריטניה

הסקר שערך המכון לחקר מדיניות יהודית חשף נתונים חריגים על הסתייגות יהודי בריטניה מבכירי הממשלה הנוכחית בישראל, בעוד ששיעור התמיכה ביו"ר האופוזיציה לפיד גבוה הרבה יותר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 9 דקות, oryo כתב:

חבר בקבע (סא"ל במודיעין) קיבל אזהרה שאם ימצאו תיעוד שלו בהפגנה (על אזרחי!) הוא יודח. 

אני מת.

הצבא כבר מתחיל להרגיש את זה.

לא נורא, החרדים אמרו שהם יכולים להחליף כל חילוני תוך רגע. זה הזמן שלהם להוכיח את זה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיבקש לרדת בדרגה ואז יהיה מותר לו.

עד דרגת סא"ל מותר להפגין, רק על אזרחי כמובן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 28 דקות, oryo כתב:

יודח? בלי אזהרה/נזיפה? קצת מרחיק לכת.

בגדול הפקודה אוסרת על סא"לים ומעלה להשתתף בהפגנות, יש גם לא מעט הגבלות לגבי השתתפות בהפגנות באופן כללי.

אבל זה מתחבר לגישת ההדחה של מתנדבי משטרה שמתנגדים למהפכה. לא ייאמן כמה ביבי וחבורתו עושים צעד אחר צעד, לפי הספר.

לפחות אפשר להתנחם בכך(?)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 48 דקות, arturkopit כתב:

כפי שכתבתי, כל הודעה שנייה.

איפה רשמתי שאני בעד זה יא חתיכת שקרן? 

זאת אותה טענה אחד לאחד.

המשטרה מנסה לכסתח את היסמניקים כי היא לא יכולה בלעדיהם, בדיוק כמו שטוענים שאי אפשר בלי הרופאים ושאר האנשים.

לפני 58 דקות, פינדר כתב:

השוואה מגוחכת אבל נגיד...

אתה מבין שזה רק מחזק את הטענה שלי, לגבי זה שצמרת המשטרה לוקחת פה צד פוליטי, לטובת ההפיכה ונגד המחאה?

לא רשמתי משהו בעד המשטרה פה.. 

שוטר במדים לא יכול להפגין, סוף פסוק.

המשטרה מנסה להשתיק את זה כי אין לה אנשים, ואם יתחילו להעיף אותם לא יהיה אירוע אחד במדינה כי לא יהיה מי שיאבטח. כולל הפגנות.

לפני 59 דקות, oryo כתב:

מצוין.

אסור לו להפגין. לא בעד הרפורמה, לא נגד ולא נגד אנשים שלובשים סנדלים וגרביים.

לפני 20 דקות, Gosser1860 כתב:

יודח? בלי אזהרה/נזיפה? קצת מרחיק לכת.

בגדול הפקודה אוסרת על סא"לים ומעלה להשתתף בהפגנות, יש גם לא מעט הגבלות לגבי השתתפות בהפגנות באופן כללי.

אבל זה מתחבר לגישת ההדחה של מתנדבי משטרה שמתנגדים למהפכה. לא ייאמן כמה ביבי וחבורתו עושים צעד אחר צעד, לפי הספר.

לפחות אפשר להתנחם בכך(?)

אתה רושם בעצמך שזה נגד הפקודה, אבל זה צעד לפי הספר?

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

איפה רשמתי שאני בעד זה יא חתיכת שקרן? 

אין לך טענה עניינית אז אתה מתחיל לקלל אותי?

אתה מצליח לצאת פאתטי יותר ויותר כל פעם מחדש.

בנוגע לעצבים שלך?תעשן משהו, ככה תירגע.

או תעשה מילואים.

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

גם ברמה כללית יותר, איש מהרוטמנים, ובטח לא החרדים, לא מאמין בזכויות שוות לבני אדם.

אתה משתמש במונח ״שיוויון״ כאילו מדובר בדיכוטומיה פשוטה.  ביחסים בין בני אדם ובטח בחברה, שיוויון הוא מושג מורכב.

אני חייב להודות שאני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״שיוויון״.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, Supertigre כתב:

בלי מתנדבים בכלל, שישלמו משכורת נורמלית ויגייסו.

למה משרדי ממשלה צריכים להתבסס על בנות שירות? כדי לחסוך כסף?

הכל פה בנוי על מתנדבים כי הכל פה עקום.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יצרו מחסור מלאכותי כדי שיוכלו להצדיק גיוס אנשים בחינם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 1.8.2023 בשעה 15:37, Nemesis כתב:

סיבוב חרמות חדש, שטראוס, דלק מוטורס וערוץ 14.

בסוף יהיו חברות שמוכרות רק לימנים וחברות שמוכרות רק לשמאלנים?

זו ההתחלה של הקמת ממלכת ישראל ויהודה?

זה קצת מתחבר למה שהועלה בכנסת הזו לפני כמה חודשים, לאפשר לרופאים\לנותני שירות לא לתת שירות לדברים שמנוגדים לדתם\עקרונותיהם (לא זוכר ניסוח מדויק).

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אם היו מתופפים צופרים מול הבניין שבו אתה עובד במשך יום שלם, אף אחד לא היה מתקשר למשטרה כדי לסלק את המפגע? אז הם עשו את זה, פשוט מול הבניין של המשטרה...

קודם כל גם אם היו מתקשרים - לא היו שוטרים לשלוח. דבר שני, גם אם היו שולחים שוטרים, כנראה שהם היו אומרים למרעישים להתחפף. לא שמעתי סיפור אחד של מעצר על רעש.

מצד שני, אולי ההשוואה לא הוגנת כי בסופו של יום מדובר על הפגנה רועשת. מצד שלישי - הפגנה אמורה להיות רועשת...

לפני שעה, yuvalganim כתב:

אין מצב שאתה רציני איתי....

לפני כחודש מפקד מחוז תל אביב במשטרה עמד על מדים ונאם נאום פוליטי מלא מלא מהמקפצה.

אז מה אתה רוצה מהם תגיד לי?

אתה לא יכול להבליט רק מה שנוח לך

אזכיר שהוא עשה את זה בנאום הפרישה שלו, תוך נימוק מדוע הוא פורש והבעת דאגה לעתיד הארגון. גם אם היה צועק 'מוות לימין' זה לא היה רלוונטי לכלום כי הוא כבר לא חלק מהארגון ולא מייצג את הארגון.

במקרה של היס"מ, אנחנו רואים אנשים שהולכים לתמוך במישהו שנחקר בגין עבירה. זה יותר דומה להפגנה של סייעות מחוץ לתחנת המשטרה, כשבפנים מישהי נחקרת בחשד להתעללות בתינוקות. גם זה, דרך אגב, לא פוליטי במיוחד בעיני. זה פשוט לא תקין כי הם לא אמורים להפגין.

לדעתי האישית, במקרה של עמי אשד היה חד משמעית ראוי קודם לפרוש ורק אז לנאום כאזרח, אבל בכל מקרה אני לא רואה דמיון בין המקרים. דרך אגב, אם ניצב עמיחי אשד הביע עמדה פוליטית בנאום - האם הוא נגד או בעד הרפורמה? אין שום מילה על פוליטיקה, מעבר לזה שהוא לא עמד בציפיות הדרג המיניסטריאלי באשר לטיפול בהפגנות, וששר התערב בהחלטות מקצועיות. דרך אגב, עוד ב-2019 אמר ניצב עמי אשד שחסימת כבישים היא דרך הפגנה לגיטימית לדעתו כל עוד היא אינה אלימה, כך שזו פשוט גישתו המקצועית. אז בעצם יש לנו פה ניצב שפורש כי הוא לא מוכן שהדרג הפוליטי ייתערב בהחלטות מקצועיות.

ועוד לדעתי האישית, הפגנות התמיכה האלו תמוהות - אם אדם סרח\פשע, ראוי שיובא לדין, ואין מה לתמוך או לא לתמוך במישהו כזה. ואם הוא לא אשם - החקירה תחשוף (או בית המשפט אם יבשיל לכתב אישום).

לפני כשעה, Supertigre כתב:

מה המעמד של המתנדבים בתוך הארגון? האם הם שקולים לשוטרים? אם מתנדב = שוטר, ולשוטר אסור להפגין בשום מקרה - גם לא על אזרחי - אז על מה התלונה? אלו הנהלים...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, yuvalganim כתב:

אין מצב שאתה רציני איתי....

אז מה אתה רוצה מהם תגיד לי?

אתה לא יכול להבליט רק מה שנוח לך

הוא נאם נאום פרישה.

הם גונבים יום עבודה, גונבים ציוד משטרתי והולכים לבצע עבירה (אסור להם להפגין) כשהם על מדים.

על הרבה פחות מזה העיפו נתנדבים אז צריך לפטר אותם עוד היום יחד עם המפקד שלהם ששותק.

לפני שעתיים, oryo כתב:

עד רס"ן מותר להשתתף על אזרחי. מעל לזה אתה כמו שר שמפגין.

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

מעניין למה רק בנגביר לא קיבל אוזניות.

כי הוא ממילא לא מקשיב לכלום.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...