Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציטוט

פעיל הליכוד איציק זרקא תועד אתמול (שבת) בערב בהפגנה נגד המהפכה המשפטית בצומת עין הנצי"ב צועק לעבר המפגינים "אשכנזים שרמוטות שתישרפו בגיהנום, טפו עליכם.

אני גאה על שישה מיליון שנשרפו, גאה!". 

הבוקר, פרסם זרקא התנצלות על דבריו, בפוסט שכתב בפייסבוק: "אני מתנצל בשם כל העם היהודי בארץ ובתפוצות. הותקפתי וכתוצאה מכך יצאו לי מילים מהפה שהן לא נכונות והדברים הוצאו מהקשרם."

בליכוד הוציאו הודעת גינוי בעקבות התיעוד של הדברים. "תנועת הליכוד מגנה בתוקף את דבריו של איציק זרקא ומתנערת מהם לחלוטין. לא נקבל ולא נכיל אמירות מזעזעות מהסוג הזה. אנו קוראים לעצירת השיח המסית והאלים מכל הצדדים, זה הזמן להתאחד מול אויבנו והאתגרים הרבים שניצבים לפנינו", נמסר מטעם המפלגה.

שר הביטחון יואב גלנט גם גינה את הדברים, וכתב בטוויטר: "דוחה בשאט נפש את אמירתו הבזויה של איציק זרקא. במיוחד בימים אלו, על כולנו, מימין ומשמאל, לשמור על שיח מכבד וראוי ולזכור כי למילים יש משמעות. ‏טוב עשה שהתנצל".

שר המשפטים יריב לוין פרסם גם הוא הודעת גינוי: "אני מגנה בכל לשון את ההתנהגות וההתבטאויות המזעזעות של איציק זרקא הערב. אין מקום להתנהגות ולהתבטאויות כאלה בשום מקום ובשום מצב. בניגוד לדרך שבה פועלים ראשי האופוזיציה, שמגבים אלימות, סרבנות והסתה משמאל, אני לא אעבור לסדר היום על התבטאויות אלימות ופוגעניות, אפילו אם הן באות מאיש ימין".

מצאו את המשותף בין זרקא וחברי הכנסת, שמחפשים סימטריה מדומיינת בין מי שמתגאה בתוצאות השואה ובין "השמאל" ולא מסוגלים לקחת פרומיל של ownership על כלום. 

הרעל מחלחל היטב ואני בטוח שיצא לכם לראות אנשים שמגיבים בצורה דומה. מכונת התעמולה לא יודעת מנוח.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתה יודע הרי שמבחינתי אף אחד מהם לא באמת שומר סף וכולם נוכלים

מה יהיה עם הסימטריה מה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

אה בסדר, אבל אם ביבי מעיף אז ביבי מעיף.

שאלת תם, אבל למה ביבי מעיף ולא המפלגה? 

המפלגת הקיצונית ימנית בשוודיה מעיפה מדי כמה שבועות או חודשים את החבר התורן ש״ברחה לו״ אמירה גזענית בניסיון לכסות על השורשים הנאציים שלה, אבל תמיד ראש המפלגה מגנה והחבר עוזב מ״רצונו״ או לבקשת המפלגה, אין הוראה ישירה מהראש

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, Rשף כתב:

שאלת תם, אבל למה ביבי מעיף ולא המפלגה? 

המפלגת הקיצונית ימנית בשוודיה מעיפה מדי כמה שבועות או חודשים את החבר התורן ש״ברחה לו״ אמירה גזענית בניסיון לכסות על השורשים הנאציים שלה, אבל תמיד ראש המפלגה מגנה והחבר עוזב מ״רצונו״ או לבקשת המפלגה, אין הוראה ישירה מהראש

בדקתי את העניין:
לא היו״ר (ביבי) ולא המנכ״ל של המפלגה מוסמכים להעיף (כלומר, להדיח) חבר.
הפסקת חברות (אלא אם החבר הופיע ברשימה מתחרה לליכוד או ביקש להפסיק) היא אך ורק בסמכות בית הדין של המפלגה, ורק על סמך עתירה של חבר.
הנה חוקת הליכוד:
https://www.likud.org.il/על-הליכוד/חוקת-הליכוד
(ראו עמ׳ 5-6, סעיפים 21(ט) ו-21א )
כלומר, ביבי לא יכול פשוט ״להורות״.
אף עיתונאי לא יבדוק את הידיעה, ולא ידווח מה קרה בסוף -- ואני די בטוח שאף אחד לא יעתור להעיף אותו.

פורסם
לפני 44 דקות, farkash7 כתב:

מה יהיה עם הסימטריה מה?

השאלה היא למה אתם לא דורשים סימטריה?

בשומר החומות אנשי שמאל ניסו לייצר סימטריה יופי יופי, אפילו היה פה מישהו שהזכיר את הלינץ בבת ים..

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

בשומר החומות אנשי שמאל ניסו לייצר סימטריה יופי יופי, אפילו היה פה מישהו שהזכיר את הלינץ בבת ים..

כי מה שאנחנו חושבים עליו זה שיהיה כאן טוב, לא שיהיה כאן שוויון בגועל.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 9 שעות, mikyl כתב:

חבר מרכז . אי אפשר לפטר בקלות.  נבחר בבחירות "דמוקרטיות. 

כח עזר למשימות מלוכלכות.  מחוזק ע"י ראשי המפלגה.

לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

הוא מטומטם.

לא.  מבחינת משלחיו הוא עושה את העבודה.   מאפשר להם לצאת נקיים ולהטיל את האשם על שעיר לעזאזל.  דוגמה על פחות מטומטם ועדיין מגעיל:  הצפונבון עם הרולקס, נציג ציבור הנלחם בציבור.

@RK  אנשים שהצליחו פחות בחיים הרבה יותר קל להסית.

זאת המומחיות של אדם חסר אחריות שמבלה בשמש של ים כנרת ללא כיסוי ראש.

• אהבתי 2

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

אני בחו"ל כרגע. עוקב מדי פעם אז כנראה פספסתי מה בדיוק קרה לביבי.

אם הבנתי נכון, הוא נסע לחוף לבנון בכנרת לעשות על האש, אבל שכח לחבוש כובע ולשתות מים ולכן התייבש.

הטיסו אותו לבית חולים מרוחק ושם הרופא במיון כתב שהוא צריך נוזלים והשגחה, אבל הכתב שלו היה לא ברור (כתב של רופאים כנראה) אז הרופא מהמשמרת לילה שהיה עייף כי זו תורנות שלישית שלו החודש, התבלבל ועשה לו צינתור.

מה פספסתי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אם הבנתי נכון, הוא נסע לחוף לבנון בכנרת לעשות על האש, אבל שכח לחבוש כובע ולשתות מים ולכן התייבש.

הטיסו אותו לבית חולים מרוחק ושם הרופא במיון כתב שהוא צריך נוזלים והשגחה, אבל הכתב שלו היה לא ברור (כתב של רופאים כנראה) אז הרופא מהמשמרת לילה שהיה עייף כי זו תורנות שלישית שלו החודש, התבלבל ועשה לו צינתור.

מה פספסתי?

עזוב, תהנה בחו״ל. הוא עדיין איתנו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רולקס, זה קרטייה. גם במקום מרצדס יש לו במוו שחורה כמו בשיר.

לפני שעה, רוןS כתב:

דוגמה על פחות מטומטם ועדיין מגעיל:  הצפונבון עם הרולקס, נציג ציבור הנלחם בציבור

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

מה פספסתי?

ממה שהבנתי לא צינתור, אלא בדיקה אלקטרופיזיולוגית, שהיא בדיקה שנועדה לאתר הפרעות בקצב הלב. דומה לצנתור, אבל יותר מורכב.

ובסוף השתילו לו מכשיר ניטור, עכשיו יש לו OBD.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

מה פספסתי?

השתילו לו. מכשיר מעקב אחרי הדופק.

https://www.ynet.co.il/news/article/bjfbdde52

נתניהו עבר בדיקות בחדר הצנתור ובליבו הושתל מכשיר ניטור שבודק את קצב הלב

בבוקר שאחרי אשפוז רה"מ בשיבא, הוא נבדק שוב במחלקה הקרדיולוגית ובליבו הושתל מכשיר ניטור שבודק גם את פעילות קצב הלב. בהודעה מטעם לשכתו נמסר: "הבדיקות תקינות, מצבו טוב מאוד והוא צפוי להשתחרר היום". מהפלגה בכינרת, דרך מעבר עם השיירה בהפגנה ועד הפינוי לשיבא: זה היה הסופ"ש שלו.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תגיד אחרי שאתה הולך לשירותים אתה מוריד את המים או משאיר את החרא באסלה כי "גם ככה עוד כמה שעות אני אחרבן שוב את אותו חרא"?
יש חרא גדול עכשיו באסלה. חרא ענק. עצום. החרא הכי מסריח שאני מכיר. אי אפשר להכנס לאף תא בשירותים מרוב סירחון.
בוא נוריד את המים וניפטר מהחרא טוב? אחרי זה נראה איזה חרא נקבל. אולי זה חרא סימטרי כמו שאתה אומר.
אני חושב שאתה טועה ונוכל לפחות לחרבן גם בתא ליד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

זה קצת יותר חכם מ"מעקב אחרי הדופק". אבל זה הרעיון הבסיסי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

זה קצת יותר חכם מ"מעקב אחרי הדופק". אבל זה הרעיון הבסיסי.

האם זה אפשרי להגיע ממכת שמש לצנתור עם OBD?

זו לא אסקלציה מוגזמת מדי? או שמכת השמש היא סיפור כיסוי לניתוח שכזה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...