Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז במי הוא תומך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

אני מצביע למפלגות שמאל פשוט כי אם הן היו בשלטון הן היו עושות יותר למען הביטחון מאשר הממשלה הנוכחית.

הממשלה הנוכחית לא מעוניינת בשום פתרון אלא רק מחריפה את המצב וגורמת להחמרה של המצב.

בנוסף מפלגות השמאל מעוניינות בפתרונות לבעיות כלכליות מבניות שנוצרו בשנים האחרונות (בשלטון הימין).

כל ההפרטה של השירותים הכי בסיסיים שלנו (למשל רפואה) וצבירת ההון הפושעת של אנשים מקורבים על חשבון האזרחים ייצרה מצב בלתי אפשרי, שבו במקום שזו תהיה המדינה שלנו, היא המדינה של 10 משפחות שלא משלמות מיסים אבל מחליטות על האג'נדה הפוליטית והכלכלית.

אני מעדיף מפלגה שלפחות מחפשת לעשות שלום ולא גוזרת עלינו ועל הילדים שלנו עוד כמה עשורים של מלחמות ומוות.

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
פורסם

יוסי, דמגוגיה. שאלתי שאלה פשוטה, העדפת להעביר נושא. בעיניי זה אומר הכל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

lol, הגמל לא קורא את ההודעות של עצמו

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה יכול להוסיף גם מם for good measure, זה עדיין לא יהיה תשובה לשאלה. שאלתי שאלה, קיבלתי מניפסט, ועוד כזה שכבר שמעתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שינוי נושא קטן, לדעתי, עשתה המשפחה טעות גדולה שדיברה במסיבת העיתונאים עם הגב למצלמות.

או שאתם מחליטים להציג אותו כגיבור ועם פנים גלויות למצלמה ולכל עם ישראל, או שאתם מתביישים...

מתביישים ממה? ממי?

מהשכנים שמכירים אתכם?

ככה לא נותנים רוח גבית לבן שלדעתכם לא עשה כל רע, ככה, במקסימום, תוקעים אותו יותר עמוק בבוץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה יש את העניין הפעוט של נקמה במחסלי מחבלים, הורגי גנבים וכדומה שזהותם ידועה בפומבי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

או שאולי הם פשוט לא רוצים להתפרסם ולהיחשף בכל המדינה, אלא רק לתמוך בבן שלהם?

משום מה נהיה ממש טריוויאלי לחשוב שכולם רוצים פרסום בחדשות/פייסבוק/הצינו, אבל יש עדיין אנשים ומשפחות שמעדיפים את הפרטיות שלהם על פני חשיפה ו"תהילה". אין לכך שום קשר לבושה.

וכנראה שלא כל כך קל להם לעמוד מול המצלמה עם דמעות בעיניים, כשהבן שהם שלחו להגן על המדינה מואשם ברצח (על ידי כל מיני שופטי כורסא) רק כי ביצע את תפקידו (גם אם לא בצורה המוצלחת ביותר).

גדיק6, תן לי להרגיע אותך. גם אתר רוטר הימני פרסם את שמו של החייל.

יבגני, תן לי להרגיע אותך. גם אצל שכנינו (קרובים ורחוקים כאחד) ערבים נשחטים על בסיס יומי (עשרות אם לא מאות מהם), אז לא אמור להטריד אותך עוד ערבי שנורה למוות על ידי חיילים. נכון שזה הרגיע אותך?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
אני מצביע למפלגות שמאל פשוט כי אם הן היו בשלטון הן היו עושות יותר למען הביטחון מאשר הממשלה הנוכחית.

הממשלה הנוכחית לא מעוניינת בשום פתרון אלא רק מחריפה את המצב וגורמת להחמרה של המצב.

בנוסף מפלגות השמאל מעוניינות בפתרונות לבעיות כלכליות מבניות שנוצרו בשנים האחרונות (בשלטון הימין).

כל ההפרטה של השירותים הכי בסיסיים שלנו (למשל רפואה) וצבירת ההון הפושעת של אנשים מקורבים על חשבון האזרחים ייצרה מצב בלתי אפשרי, שבו במקום שזו תהיה המדינה שלנו, היא המדינה של 10 משפחות שלא משלמות מיסים אבל מחליטות על האג'נדה הפוליטית והכלכלית.

אני מעדיף מפלגה שלפחות מחפשת לעשות שלום ולא גוזרת עלינו ועל הילדים שלנו עוד כמה עשורים של מלחמות ומוות.

תגיד אתה קורא את מה שאתה כותב או שאתה מאמין שאתה עד כדי כך חכם שאין לך בכלל טעויות?

לך תבדוק מי הן עשר המשפחות החזקות בארץ ותגיד לי במי הן תומכות.

לך תבדוק מאיפה כל ההון של המשפחות הללו ומתי ההון הזה נצבר.

מי זה תשובה בכלל? מיליארדר בפוקס שנפל על תגלית בפוקס. בטח אליו התכוונת עם הקרבה לצלחת.

אני לא אומר שהשלטון הנוכחי הוא כזה טוב לציבור מבחינה כלכלית, אבל מה שבטוח השמאל הסוציאלי גרוע לא פחות ואם לא יותר. אף אחד לא עושה נזק לכיס שלי ושלך יותר מהועדים של הנמל הרכבת וחברת החשמל. ואמנם ניראה כאילו כולם שם ערסים אבל הם הגרעין של מפלגת העבודה. ולכן שלי שכל כך דואגת לחלשים יושבת בשקט ולא אומרת כלום על החזירים מהועדים הגדולים.

פורסם
או שאולי הם פשוט לא רוצים להתפרסם ולהיחשף בכל המדינה, אלא רק לתמוך בבן שלהם?

משום מה נהיה ממש טריוויאלי לחשוב שכולם רוצים פרסום בחדשות/פייסבוק/הצינו, אבל יש עדיין אנשים ומשפחות שמעדיפים את הפרטיות שלהם על פני חשיפה ו"תהילה". אין לכך שום קשר לבושה.

אם אתה נרתם להלחם על חיי הבן שלך, קשקושים טריוויאלים כמו פרטיות הם כלל לא פקטור.

אבא של גלעד שליט הוא הכי רחוק בעולם מ"רודף פרסום" ובשביל להציל את הבן, נחשפים.

מסיבת העיתונאים הזו לא נראתה טוב.

פורסם

אני לא אומר שהשלטון הנוכחי הוא כזה טוב לציבור מבחינה כלכלית, אבל מה שבטוח השמאל הסוציאלי גרוע לא פחות ואם לא יותר. אף אחד לא עושה נזק לכיס שלי ושלך יותר מהועדים של הנמל הרכבת וחברת החשמל. ואמנם ניראה כאילו כולם שם ערסים אבל הם הגרעין של מפלגת העבודה. ולכן שלי שכל כך דואגת לחלשים יושבת בשקט ולא אומרת כלום על החזירים מהועדים הגדולים.

אתה לא צריך להגיד כלום, יש דפלציה, צמיחה ועלייה בהכנסות העשירונים התחתונים, יש גם כל מיני כתבות מגמתיות שבהן שוכחים להזכיר שמדובר בעוני יחסי (כזה שבו יש לך סמארק פון, פן וציפורניים יפות) ולא עוני מוחלט (כזה של ילדים רעבים באפריקה).

ממליץ לכולם ללמוד על עניין הפנסיות החדש, גם זה במפתיע קשור לעמותת שמאל מסוימת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ולמי שרמז שאני לא מבין בנהלים, אני אומר שוב, מחבל שחשוד כנושא חגורת נפץ, לא עומדים מסביבו כ"כ הרבה אנשים שאננים:

ובהמשך התברר אף כי

פורסם

יבגני, תן לי להרגיע אותך. גם אצל שכנינו (קרובים ורחוקים כאחד) ערבים נשחטים על בסיס יומי (עשרות אם לא מאות מהם), אז לא אמור להטריד אותך עוד ערבי שנורה למוות על ידי חיילים. נכון שזה הרגיע אותך?

למען האמת, לא ממש איכפת לי ממה שקורה בחברה הערבית מחוץ לישראל \ יו"ש \ עזה.

אבל מה זה שייך? התלוננת על פרסום שם החייל. עניתי לך שהוא פורסם ברוטר עוד לפני.

בגירה, התגובה האחרונה שלך יצא מקוטעת. וכן, זה נראה יותר ויותר שהחייל ירה כי החליט שהוא גם השופט.

זה לא מפריע לעשרות או מאות אלפי מאזרחי ישראל להניח כאקסיומה ש"רק בארץ שופטים חיילים על רצח מחבל". גם לא העובדה שבארה"ב, לדוגמא, לפחות שני אנשים צבא \ כוחות בטחון נשפטו בעשור האחרון על עבירות די דומות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
תגיד אתה קורא את מה שאתה כותב או שאתה מאמין שאתה עד כדי כך חכם שאין לך בכלל טעויות?

לך תבדוק מי הן עשר המשפחות החזקות בארץ ותגיד לי במי הן תומכות.

לך תבדוק מאיפה כל ההון של המשפחות הללו ומתי ההון הזה נצבר.

מי זה תשובה בכלל? מיליארדר בפוקס שנפל על תגלית בפוקס. בטח אליו התכוונת עם הקרבה לצלחת.

לא אכפת לי במי הן תומכות.

אכפת לי שיש להן את הכוח לשלוט על השוק ולסגור את האפשרות לתחרות לשחקנים חדשים.

זה לא קפיטליזם של שוק חופשי אלא קפיטליזם חזירי ודורסני בחסות שאריות מימי הסוציאליזם שגם לא עבד.

כרגע יש לנו שילוב של החלקים הכי גרועים של שתי השיטות.

ה"שמאל הסוציאליסטי" כבר לא קיים.

אף אחד לא מאמין בסוציאליזם מרקסיסטי אלא ב"סוציאל דמוקרטיה", שהוא המודל של המדינות הכי מפותחות באירופה ועובד מעולה.

ככה מבטיחים לכולם בריאות, השכלה ומגורים אבל בלי לייצר עול על כולם.

אין קשר בין סוציאל דמוקרטיה לשאריות הסוציאליזם שקיימות בכמה מהגופים של המדינה והועדים שלהם.

• תוכן חדש...