Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצאה פריצה מלאה ל IOS6 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת, לפני כשבועיים-שלושה עדכנתי לios6 בלית ברירה. הייתי כל כך מבואס שאין לו פריצה. הכל נמחק לי!

משום מה, זה לא כזה נורא. מה שחסר לי זה המתגים החיונים במרכז ההתראות/sbsettings.

כמובן זה תמיד כיף שהאפליקציות בחינם. אבל אם אין אז אין. לא סוף העולם.

אה שכחתי, אין גם ifunbox. וגם הטוויק עם הסטופר במצלמה.

תוך כדי כתיבת שורות אלה הבנתי שהפריצה חשובה יותר משחשבתי. לעזעזל עם אייטונס הזה! יש לי רינגטון של פעם:x

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

איזה כיף, איזה כיף. איפון 5 פרוץ סוף סוף!

סלאבה... יה תותח!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הפריצה הזו נותנת לי בדיוק?

יש לי אייפון 4S והוא מימיו לא היה פרוץ וממש אין לי מושג מה הפריצה נותנת לי.

תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

מה אתה מקבל ואתה רוצה לקבל:

אתה יכול להתקין טוויקים וקיסטומים מסידיה

אתה יכול להתקין אפליקציות פרוצות

מה אתה מקבל ואתה לא בטוח רוצה לקבל:

החרבה מוחלטת של כל סוג של אבטחה בפלאפון

יציבות משמעותית פחות טובה

ליביו (מפתח למובייל ובעברי גם עסקתי באבטחת מידע)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, אני פרוץ כבר שלוש שנים ואפשר לספור את כמות הבאגים שהיו לי באייפון על שתי כפות ידיים, אולי אפילו אחת.

כמו-כן, הטוויקים של סידיה שיפרו את ממשק הטלפון בצורה כל כך משמעותית לטובה (לפחות עד IOS 5, אני כרגע על 4.3.3 ובקרוב אשדרג ישירות ל 6, עכשיו כשיש פריצה), שאני לא רואה את עצמי קונה אייפון חדש ללא אפשרות הפריצה.

ד"א, את רוב ההרחבות של הסידיה קניתי, כי הן פשוט מעולות.

כמה דוגמאות:

- שינוי תיקון שגיאות כתיב מאוטומטי לאופציונלי

- מקלדת עם חמש שורות, כולל מספרים (מאוד נוח להקלדת סיסמאות)

- מרכז הודעות, שיחות והתראות מה LOCK SCREEN

- SBSETTINGS - איך אפשר בלי ?! אהה כן, 100 לחיצות עד שמדליקים את ה WIFI :wink:

- ACTIVATOR - רק בזכותו כפתור הבית שלי נשמר כל כך הרבה זמן, ביטל כמעט לחלוטין את הצורך להזיז\ללחוץ על כפתורים מכאניים

בנתיים, אף מרגל איראני לא פרץ אלי (כנראה), כך שדעתי האישית היא שלמרות חורי האבטחה - שאני בטוח שאתה מודע אליהם כמפתח לאייפון, לפרוץ זה MUST !! 8)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יהיה לא פשוט במהלך השבוע-שבועיים הקרובים, זה תמיד קורה שיש גרסא חדשה אחרי הרבה זמן.

נסה מידי פעם להתקין או לעדכן משהו, אולי במקרה לא יהיה עומס.

TFSI Power

• תוכן חדש...