Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדר הנכבד, אם אתה מאותת ימינה, מחכה בסבלנות לרווח הולם מבלי להדחף ולגרום לנהגים אחרים לבלימה, עובר לנתיב ימני, מתקדם ועובר את "המתנחל בשמאל" ואז מאותת שמאלה ועובר חזרה לנתיב השמאלי, אז לא, אתה לא שמוק (אבל גם לא מזגזג).

:turn-l:
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יובל הבין את הנקודה. לעתים עקיפה מימין עלולה להיות מוצדקת, אבל זה לא זגזוג. זגזוג זה כאשר אתה עוקף אחד מימין, ואז אתה לא ממשיך לנהוג כפי שהיית, אלא פשוט מצמיד את הרגל לרצפה ונמצא בכל נתיב לא יותר מ15 שניות. כמובן שגם שוכחים בדרך לאותת ולהתחשב בנהגים שמסביב. יש הבדל מהותי בין אלו שנוסעים מהר, ל"מזגזגים".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא תמיד לזגזג משמעו שאתה ערס ובריון.

לפעמים אתה נמצא בקטע כביש שנראה מאוכלס ע"י חבורת מסוממים שהחליטו ש 80 קמ"ש זה מספיק טוב בשני הנתיבים, אפילו שמותר 110.

לא יודע מה איתכם אבל זה מוציא אותי מדעתי.

אז אני לא מתפרע אבל ברגע שיש מרווח מספיק אני מאותת ועובר למקום הפנוי, אם זה בימין ואם זה בשמאל עד שאני עובר את השיירה.

למרות העובדה שיש לי מדבקת "תלשין עלי כי יש לי רכב חברה ולך אין" בגודל של חצי פגוש כבר שנה בערך, עד היום לא התקשרו אפילו פעם אחת. אז כנראה שאני לא ערס.:?

פורסם

לא חשבתי להגיב בשרשור, אבל אתמול בנסיעתי הביתה (כביש 2 חיפה -> חדרה, 00:41), הייתי במהירות שיוט של 120קמש ועפה לידי קורולה של אלביט כאילו נסעתי ברוורס, אני מעריך במשהו כמו 150קמש.

אז כן, נוהגים אחרת.:roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא תמיד לזגזג משמעו שאתה ערס ובריון.

לפעמים אתה נמצא בקטע כביש שנראה מאוכלס ע"י חבורת מסוממים שהחליטו ש 80 קמ"ש זה מספיק טוב בשני הנתיבים, אפילו שמותר 110.

לא יודע מה איתכם אבל זה מוציא אותי מדעתי.

אז אני לא מתפרע אבל ברגע שיש מרווח מספיק אני מאותת ועובר למקום הפנוי, אם זה בימין ואם זה בשמאל עד שאני עובר את השיירה.

למרות העובדה שיש לי מדבקת "תלשין עלי כי יש לי רכב חברה ולך אין" בגודל של חצי פגוש כבר שנה בערך, עד היום לא התקשרו אפילו פעם אחת. אז כנראה שאני לא ערס.:?

זה לא אומר שאתה ערס או לא, זה אומר שפשוט אנשים לא מקדישים זמן להתקשר לשטויות האלה.

בודדות התלונות שמגיעות גם על מישהו שמשתולל (יחסית, כן?).

הרוב זה רק אם מישהו חוסם מישהו או משהו ויש לו מדבקה

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אתה לא יודע כמה טלפונים מגיעים ביום ויש לנו בחברה רק 100 רכבים.

הממוצע 30 שיחות.

האמת שאני עוקב אחרי זה בעניין, לרוב התלונות מגיעות מאיזור ת"א וצפונה עד איזור נתניה כשמתוכם הרוב מהשרון.

דרום כמעט ולא, כנ"ל צפון (גליל/טבריה)

פורסם

אז אולי זה לא משקף, לא יודע.

אבי מחזיק צי רכב לא קטן והנושא הזה עולה לא פעם (בייחוד לאור זה שיש לו דעה נחרצת במיוחד לגבי החוק, המדבקות, ומי שמרויח מכל העניין:x)

על פניו הוא טוען שזה לא נותן הרבה. בודדים התלוננו על התנהגות חסרת אחריות או פזיזות על הכביש.

בעיקר זה על רכבים שעומדים באדום לבן או "זרוקים" על איזה פינה (לא נכנס כרגע מוצדק או לא, אבל מדובר על מסחריות שפורקות סחורה במרכזי ערים בפיצוציות/ מכולות/ מרכולים וכו').

גם אני שרואה מישהו כזה, מסנן איזה קללה עסיסית, אבל לך תתקשר... למי יש זמן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

היה לי מקרה שפשוט האידיוט שעקף אותי בפס הפרדה רצוף, המשיך גם לעקוף משאית שנסעה לפניי, וגרם לרכב שנסע ממול לסטות ימינה וכמעט לעוף לשיחים, וכמובן שלרמזור הקרוב שנינו הגענו כשהיה אדום, ומרוב שהייתי עצבני עליו, התקשרתי למספר שהיה לו מודבק מאחורה (לא אלביט) והתחלתי לצעוק "לאן הבחור שלכם כל כך ממהר שכמעט וגרם לתאונה קטלנית", מסרתי את כל המידע שהיה לי על המקרה + מקום מדוייק.

אני לא יודע לאן זה יוביל, אבל אצלנו בחברה יש כ-180 רכבים עם המדבקות האלו, והטלפון הישיר למנהל ציי הרכב שלנו, ואני יודע בוודאות שאם הוא היה מקבל שיחה כמו זאת, אז הנהג היה בצרה רצינית.

יש חברות שלא מקלות ראש לעברות תנועה, ואחד הדברים שיש בחוזה עבודה עם רכב צמוד, זה החובה לנהוג כחוק!

אז אני ממש לא מסכים אם זה שה"מלשינון" הזה מיותר, ויש לא מעט נהגים שלא יכולים להרשות לעצמם תלונה על אופן הנהיגה למנהל.

אני חושב שאם הנהג שרוצה לעשות עברה מסויימת, לא יבצע אותה כל עוד יש לו מדבקה על התחת, לעומת אם הוא נוסע על רכב פרטי שלו.

ויותר מזה, אם הורים היו תולים מדבקה כזאת על רכבם הפרטי עם המספר שלהם, אז היו נמנעים אחוז גבוהה של עברות תנועה ושל תאונות של נהגים צעירים שנוסעים על רכב של אבא, וגם ההורה היה יכול להיות טיפה יותר רגוע על זה שהרכב בידי ילדיהם.

פורסם

השאלה היא רמת הענישה על עבירות הללו. נגיד עברת באור אדום והלשינו עליך, אז תקבל נו-נו-נו מקצין הרכב. בזה זה כנראה יגמר.

זה לא שיפטרו איזה עובד בחברה רק בגלל שהוא נוהג כמו חמור..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
השאלה היא רמת הענישה על עבירות הללו. נגיד עברת באור אדום והלשינו עליך, אז תקבל נו-נו-נו + 1000 ש"ח קנס, ואחרי 3 עברות כבדות כאלו, הוא מאבד את הרכב של החברה! מקצין הרכב. בזה זה כנראה יגמר.

זה לא שיפטרו איזה עובד בחברה רק בגלל שהוא נוהג כמו חמור..

לפחות ככה זה אצלנו, וזה מקובל על כלל העובדים + מפורט בחוזה העסקה עם רכב צמוד.

פורסם

^ לצערי הרב ישנן מעט מאוד חברות במשק הישראלי אשר המושג "אחריות תאגידית" איננו זר להם. :|

ברגע שהחברות יבינו שאחריות סביבתית, כלכלית וחברתית זאת בעצם אסטרטגיה לכל דבר וצריכה להיות חלק מההליך העסקי (לא פילנטרופיה), פתאום כל הנהגים של אותם חברות יתחילו לנהוג כחוק. 8)

זמין 8)

פורסם

קודם כל זוועה. אפילו הלוגו הקודם שלך היה יותר סביר.

מעבר לזה VITALIGAL יכול להיות שאני לא מעודכן, אבל יש מאות (אולי אלפי?) נהגי ליסינג שנוהגים כמו חמורים, לא יודעים זכות קדימה מהי, כמעט רוצחים אחד את השני על הכביש על בסיס יומי.

קשה לי מאוד להאמין שמישהו היה נוהג ככה אם ידע שיש סיכוי שיחטוף אלפיה קנס.

והלוגואים על הרכבים האלה ממש לא של "שמואל יצחקי פחחות", אני מדבר על fortune 500 כאלה מקומיים, בטוח יש להם קציני רכב איכותיים.

ועדיין.

פורסם

אני מכיר סמנכ"ל של חברה שיש לה צי של אלפי מכוניות והנהג עובר יום יום אותה עבירה, מול עשרות מכוניות שעומדות לידו בפקקים.

נחשו מה ? הוא ממשיך את סדר יומו כרגיל.

ג.נ מעולם לא התקשרתי להתלונן עליו האם אחרים לא התלוננו אני בספק... רק מלראות את המדבקה שיש לו על המכוניות אנשים יתקשרו להתלונן עליו :-)

המדבקות האלו אולי טובות לדרג הנמוך הדרג הגבוה ממש לא חושש מקצין הרכב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...