Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לגבי המדבקה הזאת שיש על רכבי אלביט , למה אני לא רואה את המדבקה הנ''ל על הרכבים של אלישרא ? הרי אלישרא היא חברת בת של אלביט וגם על הרכבים שלי על הכנף בצד רשום "אלביט מערכות" ואילו מאחורה אין לי את המדבקה המדוברת עם הV שרשום בה אלביט מערכות. מישהו פה יכול להסביר לי ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהניסיון שלי אלביט באמת נוהגים אחרת- כמו משוגעים ! :?

אין נסיעה אחת בכביש החוף שטויוטה קורולה לבנה של אלביט לא טסה שם במהירות האור עם זגזוגים ללא הפעלת איתות ! :|

יכול להיות שזה אותו התפוח שאני פוגש בערך באותן השעות...:puzzled:

פעם הבאה אנסה לקלוט את המספר של הרכב, קצת קשה כשהרכב עובר למשובץ (קרדיט ל- SPACEBALLS

) :lol:.

זמין 8)

פורסם

גנבת לי את האותיות מהמקלדת...

כשאני רואה רכב שלהם, אני מעדיף לעצור בצד עד יעבור זעם...

פורסם

אין נסיעה אחת בכביש החוף שטויוטה קורולה לבנה של אלביט לא טסה שם במהירות האור עם זגזוגים ללא הפעלת איתות ! :|

יכול להיות שזה אותו התפוח שאני פוגש בערך באותן השעות...:puzzled:

פעם הבאה אנסה לקלוט את המספר של הרכב, קצת קשה כשהרכב עובר למשובץ (קרדיט ל- SPACEBALLS

) :lol:.

הרגת אותי !! LUDICROUS SPEED !!!

IM SURROUNDED BY ASSHOLES

פורסם

+1

אני בכלל בעד להוריד את כל המדבקות האלה מהרכבים, כי פרסומת זה לא ממש, אולי מפגן של כוח

והמלשינון הזה בכלל מיותר

Polo 2012

פורסם

הנהגים של אלביט בהחלט לא קשורים לחוקי התנועה בארץ.

לא פעם ראיתי נהגים של אלביט מסכנים אחרים בכביש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

משעשע, בדיוק היום אלביטיסט שלקח רוורס ביציאה מחניון כמעט הוריד אותי (בסטייס של הולך רגל), עד שבשניה האחרונה הוא נזכר להסתכל במראה המרכזית.

פורסם

אני מבין שנהגי אלביט זאת תופעה מוכרת משיהו. :-(

ברצינות, מה נסגר איתם ?

מישיהו מכיר עובד אלביט ללא משאלת מוות על הכביש שנוהג כחוק ? :puzzled:

אני לא יודע למה אבל כל פעם שאני רואה אלביטיסט משתולל בכביש החוף אני נזכר בסרטון הזה...

זמין 8)

פורסם

רק נהגי אלביט משתוללים ?

אני רואה הרבה מאוד רכביפ פרטים ללא מדבקה אשר משתוללים לא פחות אם לא יותר.

החוק המטומטם + המדבקות הללו אינן יעילות והדבר היחיד אשר יצא מהם הם משרות נוספות לחברות אשר מפעילות מוקדים לקבלת התלונות.

בחברה שלי קבלנו תלונות יומיות על אחד הרכבים, סיפורי אימה ופחד עד אשר הנושא נחקר והתברר ששכן אשר היה מסוכסך עם בעל הרכב על נושאי ועד בית וכדומה פשוט ניסה למרר את החיים , בקיצור בולשיט..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היה עליהם כבר שרשור שלם, ועל כמה כדאי לברוח מהם.

אני לא מוצא אותו בחיפוש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אנשים לא יסעו כמו סבתות בנתיב השמאלי בכביש החוף, גם אחרי שהעלו כבר את המהירות ל 110, לא יהיה צורך לזגזג בין המכוניות.

מעניין איך כל אלה מתקשרים בזמן נהיגה להתלונן על מישהו כשאסור לדבר בטלפון בזמן נהיגה "שתי ידיים על ההגה :) על פי חוק".???

פורסם
... למה אני לא רואה את המדבקה הנ''ל על הרכבים של אלישרא ?

כי באלישרא נוהגים אחרת...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם אנשים לא יסעו כמו סבתות בנתיב השמאלי בכביש החוף, גם אחרי שהעלו כבר את המהירות ל 110, לא יהיה צורך לזגזג בין המכוניות.

מעניין איך כל אלה מתקשרים בזמן נהיגה להתלונן על מישהו כשאסור לדבר בטלפון בזמן נהיגה "שתי ידיים על ההגה :) על פי חוק".???

אתה צודק, אם מישיהו תקוע בנתיב השמאלי זה תמיג גורם לי להתחיל לזגזג בלי לאותת במהירות 140-130 קמ"ש. :roll:

זמין 8)

פורסם

אם לשמוק*ם ,אהה סליחה לאנשים, תהיה קצת סבלנות, ובמקום לזגזג יחכו שנייה ויראו שהרכב שלפניהם עוקף ואז חוזר לימין, הם יוכלו לנסוע בשקט בלי לזגזג. אותם האנשים חסרי הסבלנות אחר כך גם מחנים חנייה כפולה, כי אין להם זמן להתיישר רגע מחדש.

אין תירוץ לזגזוגים בכביש!!!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו הנכבד, יש לא מעט אגואיסטים שנתקעים בשמאלי ושמים ז*ן על זה שהם מפריעים לאחרים.

כשאני נתקל בכאלה אני מסמן להם, ובמידה ורואה שהם לא חוזרים לימני אני נאלץ "לזגזג" כדי לעבור את המפגע. האם אני שמוק?

• תוכן חדש...