Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלבה יפה - טוב לשמוע שהיא החלימה.

הכלב שלי לעומת זאת לאחרונה איבד את התיאבון (ירד כמה קילוגרמים), ומבדיקה אצל הוטרינרית יצא בסדר גמור אבל העניין עדיין מדאיג אותי.

הכלב סה"כ בן 12 (על אף שהוא כלב די גדול) ופשוט כואב לי לראות אותו עייף :(

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כלבה יפה - טוב לשמוע שהיא החלימה.

הכלב שלי לעומת זאת לאחרונה איבד את התיאבון (ירד כמה קילוגרמים), ומבדיקה אצל הוטרינרית יצא בסדר גמור אבל העניין עדיין מדאיג אותי.

הכלב סה"כ בן 12 (על אף שהוא כלב די גדול) ופשוט כואב לי לראות אותו עייף :(

אם הוא נמצא בחוץ, יש מצב שהחום משפיע על התיאבון ורמת העירנות שלו.

חומוס מבלה יותר ויותר זמן לאחרונה בשכיבה מנומנמת על הדשא (או שהבן זונה חופר לי בערוגות ליד הטפטפות ומתנחל שם).

פורסם

הוא כלב בית בעיקרון - יוצא לחצר בערב בעיקר ושוכב במקום עם הכי הרבה רוח \ טיולים (בצהריים המוקדמים והמאוחרים)

פשוט לא ראיתי תופעה כזו של הרזיה אצלו מעולם (אולי זה באמת עניין של הגיל), אבל מצד שני - הוא לא נמנע מאוכל - הוא אוכל, פשוט פחות.

פורסם

img20130625_134603.jpg

איזו יפה :)

החלמה מהירה

עזוב, היא חתיכת שד ממזר :lol:

מה שכן בגלל בעיות בריאותיות שפקדו אותי לאחרונה

הזנחתי את נושא התספורת השנתית שלה,

לראיה הלשון שמחוץ לפה :

Gn'f'R

פורסם
הוא כלב בית בעיקרון - יוצא לחצר בערב בעיקר ושוכב במקום עם הכי הרבה רוח \ טיולים (בצהריים המוקדמים והמאוחרים)

פשוט לא ראיתי תופעה כזו של הרזיה אצלו מעולם (אולי זה באמת עניין של הגיל), אבל מצד שני - הוא לא נמנע מאוכל - הוא אוכל, פשוט פחות.

לא יעשה לו רע להרזות קצת.

הוא די שמן בכל מקרה :-D

פורסם

לראיה הלשון שמחוץ לפה :

כן אנחנו יודעים, כל הפורום טוחן את ה"בעיות בריאות" האלו שלך כבר שבוע.

ספר את הכלבה.

פורסם
[ATTACH]343789[/ATTACH]

עזוב, היא חתיכת שד ממזר :lol:

לראיה הלשון שמחוץ לפה :

צ'מע, כשאני נתקל ברועה קווקזי בארץ, אני תמיד נזכר שהבעלים אחראי ל99% מעיצוב האופי של הכלב.

הוריי נולדו וגדלו בקווקז, ושם הרועים היו בעיקר לצורכי הגנה (גם על צאן, וגם על הבית). גידלו אותם ככלבים טריטוריאלים ותוקפניים מאוד. יחד עם הגודל והכוח שלהם הכלבים האלה זכו (ובצדק) לכינוי "חונק/מוחץ זאבים" (לא יודע איך בדיוק לתרגם את זה). זה היה מגיע למצב שרק אחד מבני המשפחה יכל ממש להתקרב אליהם. בארץ, המנטליות והמטרות מעט שונות, והאופי האמיתי של הענקים המקסימים האלה מתגלה (מה שכן, מדובר באחד הגזעים החזקים שיש). בקיצור, יצורים מקסימים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
צ'מע, כשאני נתקל ברועה קווקזי בארץ, אני תמיד נזכר שהבעלים אחראי ל99% מעיצוב האופי של הכלב.

הוריי נולדו וגדלו בקווקז, ושם הרועים היו בעיקר לצורכי הגנה (גם על צאן, וגם על הבית). גידלו אותם ככלבים טריטוריאלים ותוקפניים מאוד. יחד עם הגודל והכוח שלהם הכלבים האלה זכו (ובצדק) לכינוי "חונק/מוחץ זאבים" (לא יודע איך בדיוק לתרגם את זה). זה היה מגיע למצב שרק אחד מבני המשפחה יכל ממש להתקרב אליהם. בארץ, המנטליות והמטרות מעט שונות, והאופי האמיתי של הענקים המקסימים האלה מתגלה (מה שכן, מדובר באחד הגזעים החזקים שיש). בקיצור, יצורים מקסימים.

אז אתה בעצם אומר לנו שלקווקזים (הבעלים) יש בעיות התנהגות ?

פורסם

עם כל הכבוד לגישה של "הכל תלוי בחינוך הבעלים", זו לא בדיוק הגישה הנכונה בגזעים מסויימים, כגון הקווקזי.

רועה קווקזי לא יכול לגדול בעיר ולו רק בגלל האופי הטריטוריאלי שנעוץ בו. זהו כלב שנועד לשטחים. זהו לא בורדר קולי, שאפשר "לשים" בדיזינגוף (למרות שגם פה, יכולה להיות לא מעט עבודה).

פורסם

לוקומוטיב, לשרשור הישבן איני נכנס[באמת] כי יש אזהרה ואני ממושמע. אז סלח לי שאני סוטה כאן מהעניין[בד"כ השרשורים שלך מאוד ממוקדים].

העניין הוא כזה: אתה משתף אותנו בצרותיך אך פחות בשמחותיך וזה לא הוגן כלפינו. לאחרונה שינית את הכנוי, שינית את הסמלון והצהרת על גילך. פתאום אני קולט שזו הטעייה. הנה מישהו שעובד במשמרות במפעל כמוך, גר בדרום הארץ כמוך...טוען שהוא בן 50 עלק..שזו עוד הטעייה, אבל את המשקפיים הללו של פלאפי אני מזהה בכל מקום.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000857280#fromelement=hp_morearticles

• תוכן חדש...